Loskomen van jouw innerlijke criticus

Wat er ook gebeurt lieve lezer: ik wil dat jij jezelf bevrijd van jouw innerlijke strengheid en je te volle hoofd.

Model van zelfbeperking naar zelfbevrijding & Soul without a Shame

Deze twee artikelen zijn de voorbereiding voor de 3 daagse training ‘Nu ben ik aan de beurt’.

Het boek dat ik schrijf heet ‘van zelfbeperking naar zelfbevrijding’. Hiervoor heb ik een model ontwikkeld, die je nu al kan lezen met een korte uitleg.

Byron Brown heeft een prachtig boek geschreven over hoe je om kan gaan met je innerlijke criticus. Met dank aan Marjorie Pennings kan je hier de mooie Nederlandse samenvatting downloaden.

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het regelmatig ontvangen van berichten

 Hoe zou het zijn als jij minder streng bent voor jezelf? Dat je echt  liever voor jezelf kan zijn?

We hebben er allemaal in meer of mindere mate last van. Zo’n strenge stem in jezelf kritisch op je is, oordelen over jou heeft en je onder druk zet.

Al die innerlijke oordelen over dat je niet geliefd of capabel genoeg bent helpen je niet. Je zou er onzeker van worden, toch? En moe!

Het is de grootste innerlijke veroorzaker van iedereen die een te druk of gestrest leven heeft met alles wat moet gebeuren. En die zich onzeker voelt of veel (aan zichzelf) twijfelt. Het zet je klem tussen iets wat je wilt doen en niet doet of andersom.

Het levert innerlijk gedoe op!

Hoe streng ben jij voor jezelf? Hoe beperkt jou dat? 

Ik wil dat er ruimte voor jou ontstaat met dat wat jij wilt, voor wie jij bent en waar jij blij en ontspannen van wordt!

Dat je echt jezelf mag zijn en daar trouw aan kan zijn en blijven.

Dat je met jezelf door één deur kan, zonder dat je bang hoeft te zijn voor wat anderen van jou zouden kunnen vinden.

Dat je van jezelf leert houden op een manier dat als jij je kwetsbaar of onzeker voelt, je zeker weet dat je je innerlijk gesteund voelt in plaats van bekritiseerd.

Er zijn hele goede manieren van zelfbegeleiding, waardoor je niet meer zo streng voor jezelf hoeft te zijn. Dan kom er meer rust en ontspanning voor je. En kan je steeds meer gedoe-loos jezelf zijn!

Bij de online workshop van 1 uur ‘nu ben ik aan de beurt’ laat ik je ervaren hoe je die ontspanning in jezelf kan vinden.

Ik wil dat je leert hoe je jezelf kan bevrijden van deze innerlijke strengheid!

Te veel mensen overlijden na een leven waarin ze niet hebben gedaan wat ze eigenlijk hadden willen doen. Laat jij het niet zijn lieve lezer.

Ik weet wat ik wil! Namelijk iedereen die wil zichzelf zo leren begeleiden, dat je werkelijke vriendschap met jezelf hebt in mooie een moeilijke tijden in je leven. Daar zijn hele goede manieren voor!

Het enige wat ik wil is dat jij wat liefdevoller voor jezelf wordt en jezelf echt leuk gaat vinden. Dat kan gewoon!

Ben je in onderzoek met wat goed voor jou is? Hoe lang al? Laten we samen ontdekken wat voor jou gaat werken.

Gratis Adviesgesprek

We onderzoeken in het gesprek waar je nu staat. Wat je graag zou willen. Wat daartussen staat en hoe ik je daarbij kan helpen.

3 daagse training ‘Nu ben ik aan de beurt’

Echt lekker 3 dagen met jezelf aan de slag. Wanneer doe je dat nou? Het is de moeite waard! De ervaring leert dat de 3 dagen voorbij vliegen en je lichter de deur uit gaat.

 

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg