Boek nu een GRATIS Advies gesprek

Boek nu een gratis adviesgesprek en ontdek binnen 30 minuten hoe jij jezelf in de weg zit en hoe ik je daarbij kan helpen.

Fijn dat je jezelf een gesprek gunt om jouw mogelijkheden te onderzoeken.

Je verlangt naar een leven waarin je gewoon echt lekker jezelf kan zijn.

Dat je minder in die spagaat zit tussen dat wat jij (niet) wilt en dat wat een ander (niet) wil. Of tussen wat je zelf wilt, maar toch niet doet of andersom.

Er zijn talloze redenen en oorzaken waarom jou dat niet echt lukt. Je zal er waarschijnlijk ook al wel een aantal van doorhebben van jezelf. Je hebt de nodige thema’s van je leven ook al vaker bekeken en kent jezelf wel, maar toch … hoe kom je nou echt bij die innerlijke rust, zodat er meer balans is? Bij die innerlijke kracht om te doen waar je zin hebt? Bij die innerlijke wijsheid over wie je ben ten wat en wat je wilt?

Ook al heb je het goed, het is soms om moedeloos van te worden dat je het maar niet echt lijkt te vinden. Je wilt anderen ook niet te kort doen.

Ik wil dat je gaat doen wat je leuk vindt en waar je echt blij van wordt. Dat je gewoon echt lekker jezelf kan zijn en als van zelf trouw bent aan jouw grenzen en wensen. Ik wil dat jij voor eens altijd gaat leren hoe je daar echt komt en dat dat makkelijk is dan je denkt.

Nu houd je nog te veel rekening met anderen en wat zij van jou zouden kunnen vinden. Je blijft jezelf toch te veel in de weg zitten. Anderen moeten jou eerder helpen herinneren aan dat je even tijd en ruimte voor jezelf mag nemen. Jij vergeet jezelf te snel in dat jij het waard bent om leven te leiden dat goed voor jou is.

Je wilt het wel veranderen, maar hoe je er echt komt blijft toch een raadsel voor je. Laat mij jou de weg wijzen.

In het gratis adviesgesprek van maximaal 30 minuten onderzoeken samen waar je nu staat, wat je graag zou willen, wat daartussen staat en hoe ik je hierbij kan helpen. Daarvoor wil ik je vragen het gesprek voor te bereiden door eerst wat vragen te beantwoorden. Na het beantwoorden van de vragen ontvang je een link om jouw afspraak te plannen.

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg