Ik wil gewoon gelukkig zijn

Frusterend hè, om te weten dat er meer mogelijk is dan je nu ervaart? Daarom heb ik dit e-book geschreven.

Hoe zou het zijn als jij echt jezelf kunt zijn? Dat je weet wie je bent en wat je wilt en daar rustig en als vanzelf trouw aan bent? Het kan écht!

Wil jij ook gewoon gelukkig zijn?

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het regelmatig ontvangen van berichten
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

Ik wil gewoon dat je gelukkig bent!

 

Jij ook? Ik wijs je graag de weg! Het kan namelijk! Maar het gaat niet van zelf!

Een oude bekende zei tegen me ‘Wat ben jij een positief, relaxt en doortastend mens geworden zeg!!’

Dat klopt! Ik ben gewoon gelukkig. Doe waar ik zin heb en laat waar ik geen zin in heb.

Wil jij dat ook? En wil je het je kinderen ook kunnen leren?

Het boekje ‘ik wil gewoon gelukkig zijn’ is het eerste boekje dat ik hierover schreef.

Het boek ‘Gedoe-loos jezelf zijn’ vraagt om wat meer tijd om af te schrijven, maar komt eraan.

Ik wil namelijk echt dat zo veel mogeklijk mensen gewoon gelukkig zijn door gedoe-loos jezelf te zijn. Ik leer het veel mensen op een manier dat je het je kinderen ook kunt leren. 

Ik ben erop uit dat mijn boek eind 2025 uit gaat komen, maar het laat zich niet dwingen gelukkig. Het komt volledig uit mijn hart, kracht en wijsheid.

 

Hoe zit het bij jou en jouw gelukkig zijn?

 

Heb jij een leven waar je van houdt? Met je partner, je kinderen, je medewerkers, je familie, je vrienden, je gezondheid, je financiën, je gevoelens en emoties.

Niets maakt mij blijer als het kwartje echt bij je landt dat het kan!

Je hoeft het niet te geloven, dat heb ik namelijk ook lang niet gedaan. Je kunt er op het pad van zelfbevrijding steeds meer  rustig en geduldig op gaan vertrouwen. De ervaringen zullen je het leren, niet de kennis. 

Wanneer je jezelf kunt vertrouwen dat jij mag doen waar je blij van wordt. Dan wordt je omgeving dat vanzelf ook.

Hang in there! Je komt er wel als je jezelf een beetje bij de les houdt, maar liever heel  veel bij de les houdt.

Je hoeft het niet alleen te doen, maar dit  uitgebreide gratis e-book kun je wel even lekker in je uppie lezen hoor.

Het geeft je minimaal inspiratie. Ik ga voor meer dan dat hoor!  Ik vertrouw er wel op dat jij je de weg naar me vindt, als de tijd rijp is. Niet te lang afwachten, aanmodderen of uitstellen hoor! Daar is het leven te kort voor.

Wel lezen hoor! Niet te veel op gaan in de waan van de dag hè?! Hou jezelf bij de les!

Je kunt ook de doe het zelf introductie-workshop  ‘Nu ben ik aan de beurt!’ ervaren tegen een kleine betaling. Ik zou het je gratis geven, maar wil dat je werkelijk trouw bent aan jezelf en doet wat je je voorneemt om te doen. Eigenljk zou ik daarom voor dit -e-book ook geld moeten vragen. Laat het niet in je downloads zitten. Oké? Lees het! Dat helpt weet ik van de lezers. 

Ik ben benieuwd wat je van het e-book vindt. Laat je me het weten?

Komt het je allemaal al heel bekent voor, dan zou de tijd zo maar rijp kunnen zijn dat de knop om kan gaan, zoals ik het heb ervaren, waardoor je leven nooit meer hetzelfde zal zijn, maar wel een stuk beter dan het nu is. Hoe graag ik het je ook zou geven met dit e-book al, dat is een utopie, maar wel een eerste stap.

Veel leesplezier en inspiratie en verlichting!

Het kan een paar minuten duren voordat het e-book in je mail zit en anders CHECK JE SPAM! 

Liefs,

Leef jij al een leven waar je van houdt? Hoe is dat voor je kinderen, dierbaren, medewerkers, leerlingen? 

Er is veel te lezen in dit e-book dat ik je graag 🎁 geef.

Je leest over wat geluk eigenlijk is. Wat iedereen doet en wat niet werkt. Wat wel werkt.

Ieder weldenkend mens heeft de drijfveer gelukkig te willen zijn en worden.

Echt jezelf zijn, weten wat je wilt en daar met gemak trouw aan zijn is voor velen een uitdaging.

Het frustreert in de mate dat je niet jezelf bent en het wel wilt zijn. Dat je dingen doet waar je geen zin hebt en niet doet waar je wel zin hebt of wat goed voor je is.

Hoe ben je dan echt lekker jezelf? Hoe niet? Hoe komt dat? Wat kun je eraan doen? Waarom doe je zoals je doet? Waarom voel je je zoals je je voelt? Waarom weet je niet wat je wilt of wie je ben?

In dit e-book beschrijf ik de basis van hoe je wel en geen antwoord kunt vinden op deze vragen. De zoektocht is interessant als je je realiseert dat al jouw antwoorden gewoon al in jezelf te vinden zijn.

Hoe meer je kunt ervaren wat ik schrijf, hoe makkelijker het wordt om te doen waar je zin hebt in je leven en wat bij je past. Ik wijs je graag de weg. Het is het verschil tussen iets geloven of het echt weten. 

Niet alleen downloaden hè en er niets meer meer doen. Wel lezen hoor!

Of je blijft gewoon aanmodderen met je leven. Daar is niets mis mee overigens, als dat echt lekker voelt. En je zit niet voor niets op deze site, toch? Er is echt meer mogelijk. Hoe lang zoek je al naar jezelf en wat je wilt? Hoe lang heb jij al het gevoel dat er toch meer uit het leven te halen is? Hoe lang ga jij je nog aanpassen en niet doen wat goed voor jou is? Nou ja, kijk maar. Ik ben er klaar voor als de tijd rijp is voor jou om werkelijk jezelf een leven te gunnen waar je van houdt.

O ja, het lijkt het me superleuk als je -in ruil voor dat ik je dit gratis aanbied- je er een referentie over dit boek wilt achter laten.

Wat leer je in dit e-book?

Waar je nou eigenlijk naar op zoek bent als je op zoek bent naar geluk. Waar geluk eigenlijk over gaat en hoe je je eigen geluk in de weg zit. Je krijgt veel concrete tips en stappen die je kan nemen op weg naar innerlijke vrede en geluk. Wat je sowieso kan doen om je gelukkiger te voelen.

Hoe je erachter komt wie je bent en wat je echt wilt. Hoe je dan trouw aan bent en wat dat precies betekent. Hoe je écht lekker jezelf kan zijn. Hoe je hierin niet sjoemelt met jezelf en anderen en zuiver bent naar jezelf. Hoe dat er bij mij uitziet als ik echt lekker mezelf ben. Best leuk!

De 5 grootste vergissingen die iedereen maakt in het omgaan met je gevoelens en emoties. Hoe je wel om kunt gaan met je gevoelens en hoe fijn en goed dat eigenlijk voor je is.  Wat gevoelens en emoties eigenlijk zijn. Hoe het precies werkt om van jezelf te leren houden en er ruimte komt voor jouw grenzen en wensen.  Hoe je lief voor jezelf kunt zijn en jezelf met rust kunt laten. Want die innerlijke strijd is ook om moe van te worden.

Je krijgt tips bij het vinden van een goede therapeut, coach, trainer of begeleider. Als je niet bij mij terecht komt, dan wil ik dat jij weet waar je op kunt letten! Als het je allemaal te lang duurt, plan dan een gratis advies gesprek met me.

 

Gedoe-loos jezelf zijn

Hoe paradoxaal ook, maar veel mensen vinden het moeilijk om zichzelf te zijn. Als
je niet jezelf bent, wie ben je dan? Als je wel jezelf bent, wie ben je dan?

Het enige wat ik wil is dat jij jezelf zo goed kent en voor jezelf zorgt, dat jij het leven leeft dat goed voor jou en anderen is. Daarom geef ik je met alle liefde dit e-book.

Wat zeggen anderen over dit e-book

Door Briska’s berichten ging de knop bij me om!

Briska’s berichten op Facebook inspireerden mij zo dat het me aan het denken heeft gezet. ‘Is dit wat ik wil met mijn leven?!’ Het antwoord was ‘Nee’. Ik heb de knop omgezet. Ben minder gaan werken, veel afgevallen, gaan sporten en heb meer tijd voor mezelf genomen. Het doet me echt goed. Ik heb geen training bij haar gevolgd, maar door de aansprekende spiegels die ze je voorhoudt in haar berichten ga je eens goed naar jezelf kijken. Ik heb meer zelfvertrouwen! Dus Briska, dankjewel voor het zetje.

profile-pic
Marian van Kuijk, 60 jaar
secretaresse bij de st. Martinusparochie

Ze geeft heel veel weg in haar e-book

Ik kwam bij toeval bij het e-book 'Ik wil gewoon gelukkig zijn' van Briska terecht. Ik vind het heel inspirerend en motiverend. Briska schrijft helder en toegankelijk en ze weet de lezer aan het denken te zetten. Ze geeft praktische tips en oefeningen die je helpen om meer van jezelf te houden, je eigen weg te gaan en je gelukkiger te voelen. Ik heb veel geleerd van haar inzichten en ik ga de tips zeker toepassen in mijn eigen leven. Ik hoop dat Briska nog veel meer mensen kan helpen met het e-book. Het is een waardevolle bron voor iedereen die op zoek is naar meer geluk en zelfliefde.

profile-pic
Karin Grootveld, 43 jaar
Eventmanager en allround Marketing professional

Heel erg leuk ook om te lezen!

Geweldig boekje! Knap dat jij de processen kan beschrijven. Ik weet precies wat je bedoelt en herken er natuurlijk een aantal door de training die ik van je heb gehad. Het zijn dingen die ik nog steeds toepas in mijn zelfontwikkeling. Heel erg leuk ook om te lezen.

profile-pic
Esther van Lange, 55 jaar
Thuismanager

Over mij:

Ik buig me al mijn hele leven over bovenstaande vragen en het thema geluk. Waarom? Omdat ik me ooit minderwaardig en onzeker heb gevoeld en dat dat mijn leven flink heeft bepaald en nu niet meer.

Lees er gerust meer over als je wilt.

Mijn drive was en blijft groot om door te gaan met dit onderzoek naar gelukkig worden en zijn. Ik dacht het allemaal allang begrepen te hebben, maar daar lach ik nu om. Er is zo veel te ontdekken! Ik beloof je dat als je jouw zoektocht bij mij aangaat ik je alle smet liefde geef om de knop bij jou om te kunnen laten gaan. Je hoeft er niet zo lang over te doen als ik. Ik weet nu precies hoe je er komt.

Ik wijs je graag de weg in hoe je jezelf kunt begeleiden naar innerlijke rust, kracht en wijsheid door innerlijke vriendschap vrijheid en vrede.

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg