Hallo lieve zelfonderzoek(st)er.

Goed dat je jezelf serieus neemt in het ontdekken of deze trainingen wat voor je zijn. Ik wil namelijk ook dat je zorgvuldig met jezelf bent.

Hieronder heb ik voor jouw gemak de vragen nog een keer neergezet, voor het geval je niet meer weet welke het waren. Lees rustig wat jouw antwoorden op de vragen betekenen en maak daarna een keuze, wat het beste bij jou past.

  1. Hou je van jezelf? Ja, soms, nee (nee, betekent ook dat je het een vreemd of jeukerig concept vindt)
  2. Vind je jezelf leuk? Ja, soms, nee
  3. Ben je streng voor jezelf? Ja, soms, nee
  4. Kan je makkelijk omgaan met lastige gevoelens van jezelf? Ja, soms, nee
  5. Weet je wat je wilt? Ja, soms, nee

Lekker in je vel

Heb je bij vraag 1, 2, 4 en 5 ‘ja’ ingevuld dan zit je lekker in je vel en ben je blij met jezelf precies zoals je bent en niet bent. Je bent ontspannen en tevreden met hoe het gaat en niet gaat in je leven.

In dit geval is de training “Nu ben ik aan de beurt’ een plek waarin je je lekker kunt onderdompelen, flink de diepte in kan en er weer even echt helemaal voor jezelf te zijn.

Nog niet echt lekker jezelf

Heb je bij één of meer van deze vragen ‘soms’ ingevuld, dan ben je nog niet écht lekker jezelf.

In dit geval kun overwegen een tot vier keer er jaar een landingsdag bij me te volgen en merken welke wonderlijke schatten er in jezelf verborgen liggen die jou lekkerder kunnen laten voelen of heldere inzichten kunnen verschaffen.

Maar ook de training ‘Nu ben ik aan de beurt’ gaat je een verrassende verdieping geven voor jezelf. Ik kijk in deze training precies naar wat jij nodig hebt en stem de training daarop af.

Zorg ervoor dat je fijne ondersteuning regelt voor jezelf als jij jezelf nog niet echt lekker kunt begeleiden als het lastig wordt in je leven.

Zeker nog niet echt lekker jezelf.

Heb je bij vraag 3 een overtuigende ‘ja’ ingevuld dan ben je zeker nog niet echt lekker jezelf.

In dit geval raad ik je aan eerst de online doe het zelf introductie-workshop ‘nu ben ik aan de beurt’ te doen. Dan kun je kennis maken met mij en hoe ik werk en zeker ontdekken of mijn manier van werken bij je past.

 Zoek in ieder geval hulp. Je hoeft het niet alleen te doen!

Zo hier en daar lekker of minder lekker jezelf

De mate waarin de ‘soms’ en de ‘nee’ bij vraag 1, 2, 4 en 5 voorkomt, bepaalt de mate waarin je niet echt lekker jezelf bent. Is de ‘nee’ meer vertegenwoordigd kan je ook overwegen om eerst die online doe het zelf workshop ‘nu ben ik aan de beurt’ te volgen. Als je één of meer keren ‘ja’ hebt geantwoord op deze 4 vragen, dan is deze training zeker geschikt voor je om te volgen.

Ik vertrouw ook op je eigen inschattingsvermogen. Misschien is de tijd nog niet rijp of is het rijp voor iets anders. Dat is uiteraard geen probleem.  Het kan goed zijn om te starten met individuele coaching. Laten we het overleggen. Soms is dit eerst nodig, voordat je aan een groepstraining begint.

De ervaring leert overigens wel dat de groepstrainingen extra verdiepend en inzichtgevend zijn juist door de oefeningen met de andere deelnemers.

 

Waar kies je voor lieve onderzoek(st)er?

Alles wat je kiest is goed. Als het maar relatief ontspannen en lekker voelt. Een beetje spannend mag het wel zijn toch? En zonder lef kom je er ook niet echt ;-).

Tegenwoordig zeg ik tegen mezelf ‘gewoon doen’, waardoor ik ineens enorme sprongen ging maken  en maak in mijn leven.

Ben niet te eigenwijs dat je denkt dat je dit allemaal al kent. Dat heb ik ook jarenlang gedacht en dat heeft het proces in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling extreem vertraagt. Zonde van de tijd!

Het is mogelijk om gewoon echt lekker jezelf te zijn!

Blijf je maar zoekende?

Wil jij een training die juist ook voor borging zorgt?

Ik ben er een sport van het maken om te kijken hoe jij werkelijk trouw kunt zijn aan jezelf, zonder dat het mij te veel tijd kost. Ik wil graag jouw stok achter jouw deur zijn, zodat jij rustig gaat doen in je leven wat voor jou goed is. Ik kan het niet voor jou doen uiteraard.

Als je bereid bent de investering te leveren van het leren van nieuwe taal, dan kom je ver met dat wat ik je bied.

Niet te veel twijfelen hoor. Dat helpt je sowieso niet. Vraag gerust een gratis adviesgesprek met me aan om jouw twijfels te onderzoeken. Ik zal eerlijk met je zijn als ik denk dat je niet bij mij moet zijn.

Liefs,

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg