Training Trouw zijn aan jezelf

Hoe zou het zijn als er daadwerkelijk ruimte, aandacht en waardering voor jou is?

Dit is de vervolgtraining op de 3 daagse training ‘Nu ben ik aan de beurt!’

De innerlijke verhouding met jezelf staat hierin centraal. Het draait om het laten groeien van jouw zelfliefde en zelfrespect. Dat je jezelf daarin zo leert te begeleiden, dat jouw kinderen nooit in mijn training hoeven te komen. Je moet het alleen wel doen. Daarom heb ik ook een minimale jaarstructuur gepland die jou redelijk bij de les gaat houden en zodat het ook nog in je agenda past. Als het aan mij ligt volg je meteen 20 trainingsdagen, want ik wil dat je trouw gaat zijn aan jezelf met je zelfbegeleiding. Hoe eerder hoe beter, die zelfbevrijding 🤗. Daarom start ik nu ook met het kidsprogramma. Jij kunt nog overwegen om 1,2,3 of 4 extra dagen te plannen om jezelf bij de les te houden op de landingsdagen. Je familie en vrienden zijn daar ook welkom. Je kinderen misschien ook in de toekomst, maar ik wil eerst een de try-out dag doen op 4 juni.

Dit programma is ontstaan in samenspraak met de deelnemers aan de 3 daagse training. Zij wilden verdere verdieping en borging van de zelfbegeleiding en in plaats van het risico weer op te gaan in de waan van de dag.

Daarvoor organiseer ik stokken achter jouw deur met groepsleden en onderzoeken we samen in de coaching en online levensspiegelsessies hoe jij meer stok achter jouw eigen deur kan zijn.

Vragen die we onderzoeken, zijn:

Z

Hoe kom je nou echt voor jezelf op?

Z

Hoe doe je dat? Ruimte voor jezelf inbouwen?

Z

Hoe kan je met gemak voor jezelf opkomen? 

Z

Hoe zorg je goed voor jezelf? 

Z

Hoe voel en weet je nou precies wat je wilt en klopt?

Z

Hoe wordt ik nou echt liever voor mezelf? 

Je gaat meer inzichten krijgen en ervaringen hebben die je nog nooit eerder hebt gehad.

Het hele jaarprogramma draait erom dat je jezelf zo leert te begeleiden in je moeilijke gevoelens en lastige situaties, dat jouw zelfvertrouwen groeit. Ik wil dat jij er zo goed mee om kunt gaan, dat jouw kinderen nooit in mijn programma hoeven te komen. 

Dag 1 gaat over het ontmoeten van innerlijke liefhebber  

Dag 2 gaat over het ontmoeten van innerlijke motivator en innerlijke kracht, zodat je werkelijk opkomt voor jezelf. Dat vraagt om innerlijk respect, waardoor je  als vanzelf je grenzen en wensen aan kunt gaan geven.  

Dag 3 en 4 gaat over het ontmoeten van je innerlijke adviseur die veel wijsheid voor jou in pacht heeft over weten wie je bent, wat je wilt en hoe je gaat doen en laten wat je wel en niet wilt in relatie tot jezelf en anderen. Je weet hoe je jouw grenzen en wensen herkent en komt met gemak daarvoor op.

Om je echt bij de les te houden en niet te tijd veel van jouw agenda te vragen, is jouw tijdsinvestering:

Z

4 live trainingsdagen verspreid over 3 kwartalen, waarvan de laatste een 2 daagse is

Z

4 coachgesprekken van anderhalf uur.

Z

4 levensspiegelsessies via zoom van 2 uur in een groepje van maximaal 4 mensen.

Z

een oefengroep en een buddycontact waarmee je in je eigen tijd oefent wat je hebt geleerd tijdens de training.

Z

Je oefent het liefst dagelijks met de zelfbegeleidingsoefeningen. Het is als het leren van een nieuwe taal. 

Hoe zou het zijn jezelf te gunnen meer in jezelf te investeren? Voor jezelf en jouw omgeving?

De enige die dat werkelijk kan ben je natuurlijk zelf. Niemand anders. Het gaat erom hoe je het doet. Ik wijs je graag de weg.

Je weet ondertussen wat ik kan en ik wil. Namelijk dat jij ook leert zo met jezelf om te gaan, als ik dat doe. Dat heb je wel gemerkt in de driedaagse, toch? 

Mijn ervaring is dat mensen vaak na de training benoemen ‘wat liep ik moeilijk te doen zeg’ of ‘had ik dit maar 10 jaar geleden gedaan’. Gun jezelf de versnelling op jouw persoonlijke pad van zelfbevrijding. Ookal daag ik je uit te vertragen en je geduld te oefenen 😉

Kom jezelf verder ontdekken.

Kom jezelf dieper leren liefhebben, waarderen en respecteren!

Kom nog meer in jezelf geloven!

Kom gedoe-loos jezelf zijn met alles wat er is en niet is!

 Jij blijft nu aan de beurt!

Heb je interesse in deze training, maar de driedaagse ‘Nu ben ik aan de beurt!’ nog niet gevolgd vraag dan even een gratis adviesgesprek met me aan.

Mensen die jou voorgingen…

Het beste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven!

Ik heb zo veel inzichten gekregen in mijn eigen handelen, mijn persoonlijke valkuilen en diepgewortelde patronen. Ik ben een krachtiger en bewuster persoon geworden. Dank je wel Briska voor jouw gerichte aanpak!

profile-pic
Suzanne Rommelaars, 45 jaar
Docent

Wonderlijk wat een beetje liefde naar jezelf kan doen

Het verbaasde me hoeveel effect de oefening in de workshop heeft. Dat ik werkelijk een enorm drukkend en verstikkend gevoel ging ervaren door de innerlijke criticus en dat dit nare gevoel met een beetje liefde als het ware oploste.... bijna helemaal verdween. Het geheel wakkert bij mij de behoefte aan naar meer. Dat staat gelukkig al in de planning, zodat ik mezelf echt op een andere en bewustere manier ga leren benaderen. Dank voor het kunnen ervaren van jouw workshop Briska

profile-pic
Marinka Rothuis, 61 jaar

De ideale persoonlijkheid voor een coach!

“Ik heb de één-urige introductietraining gevolgd. Briska wist me goed aan te voelen, heeft ook humor en is rechtdoorzee. Briska’s rust helpt me om stil te staan bij mezelf, maar haar sprankelende persoonlijkheid zet er wat pit achter. De ideale persoonlijkheid voor een coach!

profile-pic
Monica, 25 jaar

Ga je op in de waan van de dag of kies je ervoor meer deticated aan jezelf te zijn?

Voor de precieze data, check even de huidige agenda.

De trainingsdagen duren van 9.30 uur tot 17.30 uur. De prijs is exclusief lunch en inclusief koffie en thee.

Wil je eerst even met mij overleggen over deze training vraag dan een gratis adviesgesprek van 30 minuten aan.

Wil jij leren meer trouw te zijn aan jezelf en jezelf mee bij de les gaan houden? Jouw investering in jezelf met dit programma bedraagt nu nog € 2.553,00 excl. BTW

Ik sta erom bekend dat mijn programma’s duurder worden. Het wordt namelijk steeds beter voor jouw pad van zelfbevrijding. Het is de investering in jezelf en voor jouw omgeving waard. Ik wil echt dat jij jezelf zo leert te begeleiden, dat jouw kinderen nooit in mijn training hoeven te komen. Wacht je te lang, dan zal je eerst een review van de driedaagse moeten doen, omdat deze dan te veel veranderd is en je de aansluiting onvoldoende vindt in dit diepgaande vervolgprogramma. Daarnaast is het natuurlijk gewoon gezellig om te weten met wie je in in dit programma terecht komt, toch 😉?! Ben je aan een review toe? Neem dan even contact met me op. Je weet me wel te vinden.

 Gun jij jezelf diepgang en een structuur om jezelf bij de les te houden?! Meer zelfonderzoek zal je verrassen met de antwoorden van jouw innerlijke adviseur. Je bent helemaal welkom, zoal je bent en niet bent. Maar dat wist je al 😉. Ik ben benieuwd welke cadeautjes er dan weer spontaan ontstaan 💝🤗

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg