Jaartraining Nu ben ik aan de beurt!

Hoe zou het zijn als je jouw grenzen en wensen wel kent en daar trouw aan bent?

Ik wijs je met dit programma graag de weg. Wil je ontdekken of het bij je past?

De jaartraining ‘Nu ben ik aan de beurt’ leert je hoe je uit je innerlijke strijd komt, waardoor je vrijheid gaat ervaren.

Hoe serieuzer jij jezelf neemt, hoe meer beren er van de weg kunnen om een leven te leven waar jij van houdt.

Pas daarna hoef je jezelf niet meer zo serieus te nemen. Dan kun je namelijk (weer) ontspannen spelen, lol hebben en genieten van je leven.

Wanneer was jij voor het laatst drie dagen met en voor jezelf bezig? Ik wil dat je eerst in volle focus gaat, zodat je:

Z

rustig de stappen kunt gaan zetten om innerlijke ruimte te krijgen voor wat jij echt wilt in de levensgebieden waar je zoekende bent

Z

rust gaat ervaren en jezelf minder voorbij loopt, omdat je met gemak je grenzen en wensen bewaakt

Z

kwartjes kunt laten vallen in wat echt belangrijk voor jou is en hoe je hierin rustig stappen gaat nemen die echt kloppen, zonder jezelf te forceren 

Z

zicht krijgt op hoe dat goed is voor jou en jouw omgeving

Z

kunt ervaren hoe zelfliefde en zelfrespect voor jou voelt in plaats van alsmaar (aan jezelf) te twijfelen en streng voor jezelf te zijn

Z

kunt leren voelen wat echt klopt

Eerst drie hele dagen 😳?!

Je hoeft niet bang te zijn dat je er moe van wordt. Als je al moe wordt, kom je er niet uitgeput, maar voldaan moe uit. Lekker toch?

Jezelf gewoon weer eens lekker onderdompelen met een flinke verdieping in jezelf.

Je krijgt gegarandeert diepgaande helpende inzichten en ervaringen die je nog nooit eerder hebt gehad.

De eerstvolgende jaartraining start op wo 15, do 16 en vr 17 november te Driebergen. Het vervolg trouw zijn aan jezelf valt op vr 8 maart, vr 7 juni, vr 5 en vr 6 september 2024

De jaartraining bestaat uit 7 trainingsdagen, 4 individuele coachgesprekken, 4 zoomsessies van 2 uur.

Je commiteert je in dit jaar aan dagelijkse beoefening thuis, minimaal 6 buddycontacten en 3 oefengroep bijeenkomsten.

Dat is te overzien toch in een jaar tijd?

Driedaagse ‘Nu ben ik aan de beurt’

Dag 1 gaat over echt loslaten en accepteren, zodat je tot rust kunt komen in jezelf en jezelf vriendelijk kunt ontmoeten. Je leert jezelf waar te nemen en bij de les te houden in je gevoelens, emoties en gedachtes. 

Dag 2 gaat over weten wie je écht bent, wat je écht wilt en hoe je daar ruimte voor kunt maken

Dag 3 gaat over doen wie je bent en wat je wilt in relatie tot jezelf en anderen in de levensgebieden die voor jou van belang zijn. Over hoe je je grenzen en wensen goed bewaakt.

4 dagen ‘Trouw zijn aan jezelf’ (verspreid over 3 kwartalen)

Dag 4. gaat over innerlijke liefde. Wat het is? Hoe je het werkelijk kunt voelen en geloven op basis van ervaring. Hoe je jezelf innerlijk vriendelijk, zacht en warm kunt ondersteunen als je het moeilijk hebt. Je krijgt oefeningen waardoor jouw innerlijke liefde toeneemt.

Dag 5. gaat over innerlijke kracht. Wanneer je precies weet wie je bent en wat je wilt neemt je innerlijke kracht toe om je beren van de weg te halen en voor jezelf op te komen. Je krijgt oefeningen waardoor jouw zelfrespect toeneemt. 

Dag 6 en 7. gaat over innerlijke wijsheid die jou essentiële de weg wijst wat de bedoeling is van en met jouw leven, waardoor je met gemak keuzes maakt in je leven. En je je leven kunt leven vanuit natuurlijke motivatie en innerlijke bewondering, waardoor jouw talenten, kwaliteiten, verlangens en behoeftes tot bloei kunnen komen.

Het is als het leren van een nieuwe taal. Je oefent de vormen van zelfbegeleiding die Briska heeft ontwikkelt. Hoe meer je ermee oefent, hoe makkelijker je leven wordt. Daarom vraag ik ook dat je je commiteert aan tussentijdse oefening met anderen uit de groep.

De trainingsdagen duren altijd van 9.30 uur tot 17.30 uur en vinden plaats in Driebergen, Hoofdstraat 260.

Je neemt je eigen lunch mee. Precies zoals jij hem hebben wilt. Voor koffie, thee en lekkers wordt gezorgd.

Wil jij een duidelijke methodiek, zonder dat het een trucje is? Dan is deze training voor jou bedoeld.

Je hoeft echt niet eerst in de goot te liggen voordat je voor jezelf kiest. Liever niet zelfs!

Je mag het toch gewoon fijn vinden weer stappen te maken in je leven, zonder het in je eentje te hoeven doen ?

 Juist als het even minder onrustig bij je is, kan ik je beter leren wat je kunt doen wat je kunt doen als het weer stressvol of lastig is in je leven.

Wat kun je verwachten?

In een groep van max 8 deelnemers ontdek je jezelf door vormen van zelfonderzoek. Iedereen heeft last van hetzelfde, waardoor je veel van en door elkaar leert..

Het doel van het programma is dat je jezelf leert begeleiden tijdens moeilijke gevoelens, emoties en lastige situaties. Daardoor groeit jouw zelfliefde, zelfrespect, zelfwaardering en zelfvertrouwen. 

Dus staat de relatie met jezelf centraal, waardoor je gaat ontdekken en doen doen wat je echt wilt en hoe dat juist goed is voor jouw omgeving. 

Ik ga ervoor dat jij zo goed met jezelf om kunt gaan en jezelf vertrouwt, dat jouw kinderen daardoor nooit in mijn programma hoeven te komen. Hoe eerder hoe beter dus. Bevrijd jezelf en je kinderen of andere dierbaren 🤗. 

Er is veel ruimte voor jouw persoonlijke proces, zodat jij precies van me krijgt wat jij nodig hebt. Hoe meer je jezelf inbrengt, hoe meer je eruit haalt.

Alle oefeningen hebben een meditatief karakter. Meditatie is niet meer dan jezelf bij de les houden, zodat je ontdekt hoe en wat je verstopt in jezelf en de schat die daaronder schuil gaat. 

Volgens de deelnemers draai ik gewoon leuke muziek om op te dansen. Je lichaam is een belangrijk instrument  om te weten wie je bent en wat je wilt. Daarom doen we lichaamswerk.

De benadering van je emoties en gevoelens is anders is dan je gewend bent en dus onwennig. Anders zou je immers niets leren. Van het effect van de oefeningen droom je al heel lang. Ontspanning, rust, ruimte, tijd voor jezelf, weten wie je bent, innerlijke kracht, wijsheid  en levensvreugde. En ja, we mediteren ook en zitten op kussentjes. Je mag ook op een stoel zitten hoor.

De minimale  jaarstructuur biedt jou alle zelfbegeleidingoefeningen die je een makkelijk en leuk leven kunnen geven. Daarmee kun je er echt voor jezelf zijn en trouw aan jezelf zijn. Hoe meer je ze toepast, hoe meer het een taal wordt die je als vanzelf spreekt. Oefening baart kunst. 

De oefeningen geven je keer op keer diepgaande  ervaringen en inzichten die je nooit eerder hebt gehad. Daardoor ga je keuzes maken in je leven die wel goed voor jou en anderen zijn. Daarom zit je in oefengroep. Misschien wel een supportgroep voor de rest van je leven voor jou.

In de FOLDER kun je nog meer ontdekken of de training voor jou bedoeld is. 

Mail deze gerust door naar je leidinggevende als die wil zien welke training jij graag vergoed ziet voor jezelf.

HOE ZOU JE LEVEN ERUIT ZIEN ALS JE VERLOST BENT VAN JE INNERLIJKE GEDOE?

Ik schrijf er een boek over met de titel ‘Gedoe-loos jezelf zijn’ Work in progress…. 😉. Maar fantaseer er op zijn minst alvast wat over.

De liefdevolle investering voor jezelf is € 4.444,00 excl. BTW voor alle onderdelen in dit jaar

Financieel is er vaak meer mogelijk dan je denkt! Laten we het erover hebben als je voelt dat je dit wilt doen.

Gelukkig snappen leiders binnen organisaties steeds meer dat persoonlijke leiderschap, zelfregie, werkgeluk, vitaliteit en veerkracht onder hun medewerkers belangrijk is.  Vraag naar de opleidingsbudgetten die vaak blijven liggen aan het einde van het jaar. En er kan nog veel meer…

Dit tarief is opgebouwd op basis van een gebruikelijk trainingstarief van €444,00 x 8 (7 trainingsdagen en 4 oefengroep zoomsessies van 2 uur) en een coachtarief van €222,00 x 4 sessies van anderhalf uur. Totaal €4440,00 en ik hou ervan om het af te ronden naar een leuk ogend bedrag dus €4444,00 😉

Ben jij zo iemand die eerst alles wil weten voordat je gaat kiezen?

Er is niets mis met zorgvuldigheid, maar als je alles onder controle wilt houden sla je misschien toch echt een beetje door? Soms helpt het om gewoon maar even FUCK-IT te zeggen en dan de eerst volgenden stap gewoon te doen.

Als je jezelf wilt blijven verstoppen achter al die vermoeidende controlemechanismen in de oncomfortabele comfortzone, dan is de tijd nog niet rijp voor je. Soms is het wijs om nog wat aan te modderen met je leven.

Ik gun je om te mogen ontdekken, wat er voor moois schuil gaat in jezelf, zodat je gedoe-loos jezelf kunt zijn. Hoe lijkt je dat?

Laat me je de weg wijzen in hoe jij jezelf vriendelijk kunt gaan ontmoeten, zodat je niet alsmaar in diezelfde vicieuze cirkels terecht komt met dat vermoeiende strenge innerlijke gedoe. Dan kun je je pas echt veilig en vrij voelen. Fijn toch?!

Mijn ervaring is dat deelnemers vaak na de training zeggen ‘wat liep ik moeilijk te doen zeg’ of ‘had ik dit maar 10 jaar geleden gedaan’. Ik wil niet dat jij sterft met je niet geleefde passies en verlangens. Dat doen al te veel mensen. Laat jij het niet zijn.

Vind je niet alle antwoorden die je zoekt. Kom je vragen gerust stellen in het vrijblijvend gratis adviesgesprek

Na een zoomsessie kreeg ik dit bericht op die dag. Zo fijn!

Leuke feedback op post its na de driedaagse alleen al

We maken ook een feestje van het leven. Dat kan en mag ook zonder alcohol

Wil je de 3-daagse los volgen van het ‘Trouw zijn aan jezelf’ deel, dan is de liefdevolle investering voor jezelf € 1.888,00 excl. BTW

Dan betaal je €444,00 excl. BTW meer als je na de driedaagse besluit door te gaan met het hele jaar en betaal je nog  € 3.111,00 excl. BTW

Gelukkig snappen leiders en deelnemers steeds beter dat borging en verdieping een veel groter verschil maakt dan de driedaagse alleen.

HOE DAN OOK:

Kom jezelf ontdekken! Kom jezelf liefdevol waarderen en respecteren! Kom zo in jezelf geloven dat je zelfregie makkelijk is voor jezelf en daarmee jouw omgeving.

Kom gedoe-loos jezelf zijn met alles wat er is en niet is!

Kom jezelf zo leren begeleiden, dat jij het jouw kinderen, medewerkers en dierbaren ook kunt leren, zodat zij nooit een training bij mij hoeven te volgen. Omdat jij dan practice what you preach bent.

De ervaring leert dat de dagen voorbij vliegen. Het enige dat jij hoeft te doen is die dagen ervoor vrij te maken. Nieuwe vaardigheden leren vraagt om investering zodat het daarna makkelijker wordt, toch?

Met 20 dagen per jaar, zoals ik deed om mezelf bij de les te houden, weet ik dat ik je overvraag. Zeven dagen, 4 coachgesprekken, 4 zoomsessies en oefenen met groepsgenoten is het minimale wat nodig is om jouw de belangrijkste vaardigheden te leren  en je leven lichter te krijgen.

Hoe meer jij doet wat ik je aanreik, hoe groter de kans is. Ik wil niets forceren. Dat doe je zelf al genoeg.

 Jij bent nu aan de beurt! Toch? Of twijfel je nog?

Ik zou mijn leven ook niet zo maar in iemands handen leggen. Gun jezelf kennis met me te maken. Dan onderzoeken we samen of mijn werk bij jou past. Ik wil ook merken wie jij bent en of ik denk dat het goed voor jou is.  Vraag gewoon vrijblijvend het gratis adviesgesprek met me aan en dan kijk je vanaf daar weer verder. Toch?

Gratis adviesgeprek

We onderzoeken samen waar je nu staat, wat je graag zou willen, wat daartussen staat en hoe ik je hierbij kan helpen en of ik denk dat de training bij je past of iets anders wijs is.

Voelt een gratis adviesgesprek toch nog als een te grote stap, dan kun je overwegen om de doe het zelf introductieworkshop  ‘Nu ben ik aan de beurt’ te doen tegen een kleine betaling. Je leert de twee belangrijkste aspecten die je niet geleerd hebt in je leven. Je krijgt theorie en dè belangrijkste oefening die jou helpt om tot rust te komen en een oefening om jouw beren van de weg te halen. 

Of kom kennis met me maken en hoe ik werk met jouw levensvragen in meditatie bij de gratis levensspiegelsessies op de eerste woensdagavond van de maand van 20:00 tot 21:00 uur. Om 20:05 sluit ik de online deur, dan zijn we begonnen. De rechtsreekse zoomlink vind je de pagina. Vergeet het niet in je agenda te zetten!

Veelgestelde vragen

Behoor ik wel tot de doelgroep? Zo onzeker ben ik niet en ik heb zelfvertrouwen

Als jij jezelf echt wilt ontmoeten. Dichter bij je gevoel wilt komen. Meer tot rust of in balans wilt komen. Je het lastig vindt om om te gaan met lastige emoties je grenzen en wensen te kennen en aan te geven. Van binnen gevoeliger bent, dan je je aan de buitenkant voordoet. Je open lijkt voor anderen, maar van binnen weet dat dat anders is. Je anderen belangrijker maakt dan jezelf.  Meer wilt weten wie je nou écht bent en wat je écht wilt in je leven: in je werk, relaties, jezelf, vrije tijd of omgaan met gevoelens en emoties, dan betekent dat op zijn minst dat je zoekende bent en (zelf)twijfels hebt. Moeilijk kunt kiezen of beslissingen nemen. Het zijn allerlei vormen van onzekerheid, waar je het jezelf lastig mee maakt en anderen waarschijnlijk ook. Dat hoeft niet, maar is wel wel logisch en verklaarbaar. Als je het werkelijk begrijpt komt er meer rust, kracht en wijsheid in jou, waardoor je het leven kunt gaan leven waar je van houdt. Omdat je jezelf dan waardeert en respecteert. Wil je dat?  Wil jij je diepgaand bewust worden en wezenlijke inzichten krijgen die ècht verschil voor je gaan maken? Dat je je zo krachtig, zelfverzekerd, rustig en wijs kunt voelen, dat je met gemak de juiste antwoorden kunt vinden op jouw leer- en zoekvragen? Maar vooral dat je weet wie je bent, wat je wilt en dat met gemak doet en trouw aan bent? Je kunt leren hoe je daar komt op een manier dat je het je kinderen ook kunt leren. Dan behoor je zeker tot de doelgroep. Het is niet bedoeld voor de onzekere mensen die neigen naar psychiatrische vormen. Het is zelfs nodig dat er een bepaalde mate van stevigheid in jou is die weet dat als het lastig wordt je je best wel kunt te redden.

Als je er nog wat meer over wilt ontdekken lees of beluister dan de blog Natuurlijk ben jij onzeker!

Welke methodes worden er gebruikt in de trainingen?

Mooi dat je hierin geinteresseerd bent! Dat betekent dat je echt wilt kijken of het werk dat we doen iets voor jou is. Tip: lees de methodische uitgangspunten niet vanuit dat wat je al kent en weet en gun jezelf ook iets niet te begrijpen, zodat je iets nieuws kunt leren.

Ben jij iemand die eerst alles wil weten voordat je ergens instapt? Dit kan niet met het leren bij nieuwe ervaringen en inzichten, omdat deze specifiek bij jou horen maar je kent ze nog niet. Zou het kunnen dat jouw onzekerheid of (zelf)twijfel iets te veel controle wil hebben? Mijn ervaring is dat mensen vaak naderhand benoemen ‘wat liep ik moeilijk te doen zeg’ of ‘had ik dit maar 10 jaar geleden gedaan’. Als je me de tijd geeft die de training duurt, dan weet je het helemaal wat ik doe 😉.  Het is zelfs niet elke training hetzelfde, omdat ik jou wil geven wat jij nodig hebt in jouw ontwikkeling en dat vraagt soms om andere oefeningen. Het is hoe dan ook de moeite waard. Je gaat inzichten krijgen, ervaringen hebben die je nog nooit eerder hebt gehad. Daar zal je blij mee zijn. Dat beloof ik je

Waarvoor kan ik Briska op een lokatie aanvragen bij een organisatie of in de huiskamer?

Allereerst hou ik van leuke samenwerkingen, dus neem gerust contact met me op als je dat graag met mij zou willen.

Moet je een dag organiseren voor medewerkers en komt het maar niet echt lekker van de grond. Ik help je graag op weg, waarbij we samen een eerste opzet voor inspirerend plan maken.

Ben je op zoek naar workshops of lezingen die passen bij een programma in jouw organisatie? Ontdek dan de thema’s en onderwerpen bij de pagina waarin je Briska als spreker in zalen voor groepen kunt ontdekken. 

  We komen er wel uit met de online en live mogelijkheden.

  Voor een groep van minimaal 10 oprecht geïnteresseerden sta ik graag tot je beschikking. In compagny en in de huiselijke sfeer.

  Geinteresseerden zijn mensen die bewust(er) in het leven (willen leren) staan. Die gedoe-loos zichzelf kunnen en willen worden!

  We stemmen samen, doel, wens, kaders en inhoud op elkaar af, zodat het een waardevolle bijeenkomst wordt voor alle partijen.

  Praktische zaken trainingen
  • De trainingsdagen duren van 9.30 uur – 17.30 uur, tenzij het in compagny betreft en er ander afspraken zijn gemaakt.
  • De lunch is niet inbegrepen, dus neem die neem mee precies zoals jij hem hebben wilt.
  • De trainingslocatie is Hoofdstraat 260 te Driebergen, tenzij anders gecommuniceerd.

  Wat anderen zeggen over het werk van Briska

  Het daagde mij uit om heel helder te worden over wat ik zelf wil: Ultieme Vrijheid!

  Heerlijk om dat te mogen voelen. De training is afwisselend, met leuke speelse elementen, krachtige oefeningen en een mooie opbouw. Briska is een ervaren en bevlogen trainster die de stof goed weet te brengen. Ze durft persoonlijk te zijn en haar geraaktheden te laten zien. Ze weet waar ze staat en ook waar ze met je heen wil.

  profile-pic
  Kim Verhaar, 42 jaar
  Woonbegeleider gehandicaptenzorg / coach

  Jij leerde mij over zelfleiderschap

  Jij leerde mij over zelfleiderschap. Ik ontdekte mijn kostbare zelf en hoe ik mezelf kan begeleiden. Jouw hele Zijn inspireerde daarbij enorm. Als ik eraan terugdenk, ontstaat er ruimte: voor mezelf en de ander. Dankbaar voor onze trainingsmomenten samen!

  profile-pic
  Veronique van den Beuken
  Adviseur leren en ontwikkelen, Gemeente Peel en Maas

  Briska helpt je om je gevoelskompas terug te vinden

  Door haar open en betrokken coaching kun je het vertrouwen dat in jezelf aanwezig is veel makkelijker (terug) vinden. Omdat vertrouwen de basis is van keuzes maken in het leven is het zeer waardevol om de weg naar dat vertrouwen weer te vinden. Het zorgt voor mij voor een nieuwe balans.

  profile-pic
  Dr. Hanneke, 38 jaar
  Ass. Professor EU law, Rea, Researcher, Universiteit Utrecht

  Niets maakt mij blijer als het kwartje écht landt dat het leven niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Dat je gewoon weet, mag en ontspannen kunt doen waar je blij van wordt in je leven!

  Chat openen
  Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
  Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg