Dankbaar lees ik en anderen jouw ervaring

Wil je mij helpen meer mensen te bereiken om het leven makkelijker en leuker te maken? Laat dan ook jouw ervaring hier achter.  Dank je wel alvast!

Zo veel geleerd over hoe ik mezelf tekort doe!

Ik ben heel erg blij dat ik de driedaagse training ‘Nu ben ik aan de beurt’ gevolgd heb. Ik heb zo veel geleerd over de manieren waarop ik mezelf tekort doe. Als ik nu mijn interne criticus hoor, herken ik hem snel en kan ik erom lachen. Ik voel me veel sterker! En de training voelde echt als een retraite, waarin je drie dagen volledig op jezelf kunt focussen en op wat jij nodig hebt. Briska creëert een fijne, veilige en gezellige sfeer en heeft echte aandacht voor alle deelnemers.

profile-pic
Laura, 33 jaar
Consultant

Ik heb meer rust en vertrouwen gevonden

Door de fijne en constructieve gesprekken met Briska heb ik meer vertrouwen en rust. Met haar openheid, warmte en kennis voelde ik me gehoord. Er was veel ruimte en (online) veiligheid om persoonlijke uitdagingen te bespreken. Al mijn gevoelens en gedachten er mochten zijn, hoe onredelijk of vreemd ik ze zelf ook vond.

profile-pic
Lonneke, 34 jaar
Medewerker onderwijsondersteuning, Universiteit Utrecht

Door Briska’s berichten ging de knop bij me om!

Briska’s berichten op Facebook inspireerden mij zo dat het me aan het denken heeft gezet. ‘Is dit wat ik wil met mijn leven?!’ Het antwoord was ‘Nee’. Ik heb de knop omgezet. Ben minder gaan werken, veel afgevallen, gaan sporten en heb meer tijd voor mezelf genomen. Het doet me echt goed. Ik heb geen training bij haar gevolgd, maar door de aansprekende spiegels die ze je voorhoudt in haar berichten ga je eens goed naar jezelf kijken. Ik heb meer zelfvertrouwen! Dus Briska, dankjewel voor het zetje.

profile-pic
Marian van Kuijk, 60 jaar
secretaresse bij de st. Martinusparochie

Briska leerde mij te vertrouwen op mijn eigen ideeën

Ik voelde mijzelf onverschillig en meningloos. Briska leerde mij te vertrouwen op mijn eigen ideeën. Zij leerde mij wie ik écht ben en dat dat goed is, meer dan goed. Ik heb wel degelijk een mening, een visie, en daar durf ik volledig op te vertrouwen. Kom maar op!

profile-pic
Tess Visser, 26 jaar
HR Business Partner

Ik ben dichtbij mezelf gekomen.

Neem een helicopterview aan en luister naar mijn gevoel. Nog belangrijker: ik vertrouw erop! Ik voel me zekerder, twijfel minder en trek me minder aan van wat anderen denken. Kan (moeilijke) situaties beter relativeren. Geef mijn mening en durf de lead te pakken. Ik ben enorm gegroeid. Daar ben ik Briska eeuwig dankbaar voor.

profile-pic
Eva, 28 jaar
marketingmedewerker, Universiteit Utrecht

Het geld is het meer dan waard!

Briska heeft me bijzonder goed geholpen me waardevol te voelen. Ze haalde het beste van mij naar boven met haar rake vragen en opmerkingen. Ik voel me gehoord en begrepen. Ze luistert echt! Door meer contact met mijn gevoel, heb ik perspectief en hoop gekregen. Door te dealen met mijn innerlijke criticus en het benadrukken van de ‘vergeten’ positieve dingen in mijn leven heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Telkens scheen de zon buiten bij de coachgesprekken. Maar jij, Briska, liet de zon ook in mij doen schijnen.

profile-pic
Bert Lisser, 69 jaar
Computerprogrammeur

Wonderlijk wat een beetje liefde naar jezelf kan doen

Het verbaasde me hoeveel effect de oefening in de workshop heeft. Dat ik werkelijk een enorm drukkend en verstikkend gevoel ging ervaren door de innerlijke criticus en dat dit nare gevoel met een beetje liefde als het ware oploste.... bijna helemaal verdween. Het geheel wakkert bij mij de behoefte aan naar meer. Dat staat gelukkig al in de planning, zodat ik mezelf echt op een andere en bewustere manier ga leren benaderen. Dank voor het kunnen ervaren van jouw workshop Briska

profile-pic
Marinka Rothuis, 61 jaar

Jij leerde mij over zelfleiderschap

Jij leerde mij over zelfleiderschap. Ik ontdekte mijn kostbare zelf en hoe ik mezelf kan begeleiden. Jouw hele Zijn inspireerde daarbij enorm. Als ik eraan terugdenk, ontstaat er ruimte: voor mezelf en de ander. Dankbaar voor onze trainingsmomenten samen!

profile-pic
Veronique van den Beuken
Adviseur leren en ontwikkelen, Gemeente Peel en Maas

De ideale persoonlijkheid voor een coach!

“Ik heb de één-urige introductietraining gevolgd. Briska wist me goed aan te voelen, heeft ook humor en is rechtdoorzee. Briska’s rust helpt me om stil te staan bij mezelf, maar haar sprankelende persoonlijkheid zet er wat pit achter. De ideale persoonlijkheid voor een coach!

profile-pic
Monica, 25 jaar

Meer zelfvertrouwen en innerlijke rust door de training

Vanaf het eerste moment wist Briska een veilige omgeving te creëren in de training 'Nu ben ik aan de beurt'. Alles mag gevoeld en gezegd worden. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Briska luistert goed en is in staat om in te spelen op je persoonlijke situatie en gevoelens. Ze weet precies hoe ze deelnemers diepere emotionele lagen kan laten doorgronden bij zichzelf. Ik voel meer rust over me en heb meer zelfvertrouwen.

profile-pic
Wouter, 35 jaar
ICT professional

Het beste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven!

Ik heb zo veel inzichten gekregen in mijn eigen handelen, mijn persoonlijke valkuilen en diepgewortelde patronen. Ik ben een krachtiger en bewuster persoon geworden. Dank je wel Briska voor jouw gerichte aanpak!

profile-pic
Suzanne Rommelaars, 45 jaar
Docent

Ik kon voor het eerst beter loslaten en voelen

De levensspiegelsessie was een diepgaande bewustwording van de fase waarin ik zit. Een lekkere no nonsens start en Briska’s dynamiek zijn fijn. Meestal stuur je jouw gedachten een kant op in een meditatie. Dit was voor het eerst dat ik deze beter los kon laten en echt van binnenuit kon voelen, waardoor de bodyscan veel beter voelde. Briska’s stem, intonatie en woordkeuze maken dat je sneller tot de kern komt.

profile-pic
Jessica odW, 47 jaar

Mijn leven is opnieuw begonnen.

De problemen en obstakels vanuit het verleden zijn nu waar ze horen te zijn: in het verleden. Het lijkt voor mij haast onwaarschijnlijk hoe vastgeroest ik zat in niet werkende patronen en hoeveel energie en vrijheid ik nu voel om te doen wat goed (voor mij) is. Jij hebt daar op een hele mooie manier aan bijgedragen! Dank daarvoor Briska. Mijn nieuwe leven is begonnen met een nieuwe baan.

profile-pic
Marcel, 53 jaar
verandermanager in de zorg

Het daagde mij uit om heel helder te worden over wat ik zelf wil: Ultieme Vrijheid!

Heerlijk om dat te mogen voelen. De training is afwisselend, met leuke speelse elementen, krachtige oefeningen en een mooie opbouw. Briska is een ervaren en bevlogen trainster die de stof goed weet te brengen. Ze durft persoonlijk te zijn en haar geraaktheden te laten zien. Ze weet waar ze staat en ook waar ze met je heen wil.

profile-pic
Kim Verhaar, 42 jaar
Woonbegeleider gehandicaptenzorg / coach

Compleet verrast door het effect van de driedaagse training: als herboren!

Voor die tijd had ik niet eens door hoe zeer ik uit balans was. Ik wist dat ik was vastgelopen en niet hoe ik verder moest. Briska heeft gelijk: problemen hebben we allemaal. Als je jezelf accepteert, liefhebt en in balans bent, kun je die veel beter aan. Dat dat zo is, heb ik onmiddellijk na de training ervaren en nu nog maanden na de training.

profile-pic
Caroline, 38 jaar
Jurist

Ik heb mijn echte ik weer gevonden

Lieve Briska, jij kwam op het juiste moment ineens weer op mijn pad. Ook al wist ik niet met welke vraag precies, wist jij met je engelengeduld tot de kern te komen. Je hielp me mijn echte ik te vinden. Ik kon mezelf blijven en ben tegelijkertijd een ware metamorfose ondergaan. De onrust is nog niet helemaal weg, maar het belangrijkste is dat ik nu niks meer moet en vooral alles mag van mezelf, ook als ‘anderen’ dat raar vinden. Ik luister meer naar mijn gevoelens in plaats van ze te negeren en zet mezelf wat vaker op de eerste plaats ipv de laatste. Het leuke is, hoe vaker ik dit doe, hoe meer ik in mijn omgeving merk dat mensen dit helemaal niet raar vinden en het juist aanmoedigen. Ik voel mij zoveel lichter, heerlijk 😀.

profile-pic
Aletta Willems, 49 jaar
Hoor- en beslismedewerker bij de IND

Er is nu echt een betere versie van mezelf!

Het is nooit te laat! Ik heb zo veel nieuwe inzichten gekregen in wie ik ben, mijn denken en doen, valkuilen en hardnekkige patronen. Ben nu op zo veel fronten veel bewuster. Nu, na een paar maanden sinds ik Briska voor het laatst sprak, merk ik nog dat er meer zelfliefde is. De weg is echt opengebroken naar een ontspannener leven, waarin ik zelf het middelpunt ben. Dat is zo fijn! Ik voel beter dat ik een mooi leven leid en geniet van het simpele. Er is meer me-time voor diepere bezinning. Dit was onmogelijk geweest zonder de support van Briska. Supertop! Ze is direct, is practice what you preach, heeft een enorme power en humor. Het was een genoegen bij haar te zijn. Ik heb nu genoeg zelfkennis en -vertrouwen om verder te groeien. En als het ooit toch weer ‘spaak’ loopt, dan weet ik naar wie ik ga!

profile-pic
L, 54 jaar
Manager die anoniem wil blijven

Wat Briska je geeft en leert werkt écht!

Ik kan nu heerlijk mijn innerlijke criticus negeren. Met de instrumenten voor zelfliefde die Briska biedt, voel ik me stevig en heb ik overzicht en vertrouwen. Ik hou van de pragmatische aanpak en werkvormen die worden gebruikt. Ervaringsleren!

profile-pic
Els Aarts
leidinggevende in (IT) consultancy

De eendaagse van Briska laat je ook via Zoom stralen!

Dankjewel voor deze ervaring Briska. Dat je vanuit eigen beleving spreekt maakt zo’n dag persoonlijk. Vanuit mijn huisje op het strand was het een extra intense ervaring. Thanks, Ireen

profile-pic
Ireen, 55 jaar
Consultant

Het jaarprogramma heeft me door een lastige periode heen geholpen

Na en door de driedaagse training wilde het vervolgprogramma 'Trouw zijn aan jezelf' volgen, omdat ik winst wilde halen in het 'voor mezelf kiezen'. De open sfeer tijdens de bijeenkomsten was erg fijn! Het jaarprogramma heeft me door een lastige periode heen geholpen. Ik ben erg blij dat ik de tijd heb genomen om aan mezelf te werken en inzichten op te doen. Ik kan hier nu echt mee vooruit. Bedankt Briska!

profile-pic
Laura
Consultant, 34 jaar

Heel erg leuk ook om te lezen!

Geweldig boekje! Knap dat jij de processen kan beschrijven. Ik weet precies wat je bedoelt en herken er natuurlijk een aantal door de training die ik van je heb gehad. Het zijn dingen die ik nog steeds toepas in mijn zelfontwikkeling. Heel erg leuk ook om te lezen.

profile-pic
Esther van Lange, 55 jaar
Thuismanager

In mijn eentje kwam ik er niet uit

Ik liep vooral met mijn ziel onder m’n arm, gesteund door een pracht netwerk van familie en vrienden, maar ik bleef rondjes draaien en wist niet hoe ik eruit kon komen. Met Briska’s begrip en hulp voel ik me veilig, beschermd en maken we mooie stappen. Er is rust in mijn onrust gekomen. Ik leer om stil te durven en willen staan om mijn ruimte in te nemen. Stap voor stap. Speels en snuffelend. En ook dat iets spannend vinden leuk kan zijn. Het geeft mij ruimte en diep vertrouwen dat ik er mag zijn.

profile-pic
Maaike Goinga, 55 jaar
Communicatieadviseur

De grote winnaar ben Ikzelf!

Overlopend van allerlei dingen zowel zakelijk als privé kwam ik bij Briska terecht. Briska voelt je zowel zakelijk als emotioneel goed aan. Ik leerde eerlijk te zijn naar mezelf en ruimte te geven aan wie ik wel en niet ben. Door hier positief mee om te gaan creëer ik rust en ruimte met als grote winnaar ikzelf!

profile-pic
Monique Wijngaard, 43 jaar
Medewerker Control, Universiteit Utrecht

Absoluut een aanrader voor mensen die vastlopen in de drukte die de maatschappij van ons verlangt.

Mijn hoofd liep over van alles wat ik moest in mijn burn-out begin dit jaar. Ik moest voor iedereen goed doen en streefde mezelf compleet voorbij. Er was geen tijd voor mezelf. Briska’s training ‘Nu ben IK aan de beurt’ sprak mij enorm aan. Nu bouw ik kleine ik-momentjes in. Luister en handel ik altijd naar mijn gevoel. Ik pak meer mijn rust en spreek me uit als mijn gevoel me de weg wijst. Negatieve gevoelens kan ik er laten zijn, een plekje geven en mezelf hierin de tijd gunnen. Ik ben goed zoals ik ben. Ik ga geen verplichtingen aan zodat alleen de ander tevreden is, maar ikzelf ook. Ik kan loslaten en om hulp vragen. Briska is een zeer kundige vrouw met een groot empathisch vermogen die je een zetje in de juiste richting geeft. Briska bedankt!

profile-pic
Nicole Dols, 39 jaar
Accountmanager

Wat een heerlijke 3 dagen waren dat!

Ondergedompeld in een gevoelsbad, waarbij alles er mocht zijn. Meer in mijn lijf en minder in mijn hoofd, waardoor ik dichter bij mezelf kom en waar het echt om gaat in mijn leven. Ik heb veel respect voor de expertise van Briska, zij werkt authentiek, respectvol, biedt veiligheid en dat alles met een gezonde dosis humor!

profile-pic
Ingrid
Burn-out en loopbaancoach

Ik ben al heel snel vrienden met mijn ‘innerlijke criticus’ geworden

Ik durfde niet voor mezelf op te komen, had geen zelfvertrouwen en liet over me heen lopen. Het knaagde aan me. De oefeningen van Briska om de ‘innerlijke criticus’ te temmen helpen echt. Hij is op de achtergrond en laat me gewoon iets zeggen in een grote groep als ik dat wil. Ik vond ik het best eng om contact met Briska te leggen. Nergens voor nodig! Ik voelde me gelijk om mijn gemak. Je hebt zoveel passie voor je vak en mooie ideeën. Ik weet weer hoe het voelt om trots op mezelf te zijn. Dankjewel Briska.

profile-pic
Joyce van Meeteren
Office onderwijsondersteuning, Universiteit Utrecht

Briska’s rust, openheid en betrokkenheid geven het vertrouwen dat je alles kunt zeggen.

Door corona liep ik tegen een aantal zaken aan en was het nodig om mezelf goed onder de loep te nemen. Briska voelt je goed aan en is een prettig persoon om mee te praten. Ik leer dat je op jezelf kunt vertrouwen, omdat er altijd een stemmetje is die aangeeft of iets wel of niet klopt. Dat hoofd en lijf veel meer met elkaar in verbinding staan. Door dat te zien en voelen leer ik daarop te kunnen vertrouwen en het stemmetje serieus te nemen. Stapje voor stapje en elke dag een beetje meer vertrouwen in jezelf.

profile-pic
Evelyn Maurer , 44 jaar
Contract- en leveranciersmanager

YES! Ik heb mijn tentamens in alle rust gemaakt en gehaald!

Drie tentamens bepaalden of ik door mocht gaan met mijn studie of verplicht moest stoppen. Ik kreeg stress. Ik wilde niet stoppen en het verplicht alles moeten halen werd me toch even te veel. Bij Briska moet niks en mag alles. Ze had verschillende methodes voor me klaar staan om tot rust te komen en de stress te vervagen. Binnen een kwartier hadden we de methode die voor mij werkt. Daarmee kon ik mijn uitdaging aan gaan in het nemen van een moment voor mezelf. Zelfs het toilet op de universiteit bleek een goede plek om me even af te sluiten en te focussen op mezelf. Ik maakte mijn tentamens in alle rust en heb ze gehaald. Briska is een fantastisch leuk mens die gegarandeerd wel een methode vindt die bij jou(w) (specifieke situatie) past.

profile-pic
Melle Spanjersberg, 19 jaar
Student gezondheidswetenschappen

Briska helpt je om je gevoelskompas terug te vinden

Door haar open en betrokken coaching kun je het vertrouwen dat in jezelf aanwezig is veel makkelijker (terug) vinden. Omdat vertrouwen de basis is van keuzes maken in het leven is het zeer waardevol om de weg naar dat vertrouwen weer te vinden. Het zorgt voor mij voor een nieuwe balans.

profile-pic
Dr. Hanneke, 38 jaar
Ass. Professor EU law, Rea, Researcher, Universiteit Utrecht

Wil je mij helpen meer mensen te bereiken om het leven makkelijker en leuker te maken? Laat dan ook jouw ervaring hier achter.  Dank je wel alvast!

Nog wat bijzonder fijne berichten van mijn klanten

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg