Gratis

Masterclass: Zelfverzekerd in het leven staan.

Het is tijd om eindelijk ‘ja’ tegen jezelf te zeggen in plaats van tegen al die anderen. Dat ben jij waard! En jouw omgeving ook!

Schrijf je nu in voor voor donderdag 5 septemer 20:15 tot 21:45

Gratis

Masterclass: Zelfverzekerd in het leven staan.

Het is tijd om eindelijk ‘ja’ tegen jezelf te zeggen in plaats van tegen al die anderen. Dat ben jij waard! En jouw omgeving ook!

Schrijf je nu in voor voor donderdag 5 septemer 20:15 tot 21:45

Factuurgegevens

Je bestelling

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Donderdag 5 september 2024

20:15 tot 21:45

Dit is een live webinar.
Er wordt geen replay gestuurd.

Stel me vooral al je vragen!
Ik beantwoord jouw vraag tijdens de live webinar.

Hoe zelfverzekerd sta jij in het leven?

Natuurlijk heb je niets te klagen omdat je een goed leven hebt! Is het superfijn dat je gewoon op vakanties kunt met je gezin, zonder financiële zorgen.

Jouw hart zit op de goede plek. Je wordt niet voor niets op handen gedragen op je werk, ook al hoeft dat echt niet van jou. Net zo min als een grote auto voor je deur, maar is het oké omdat je partner er blijkbaar lol in heeft. 

En je bent niet voor niets op deze pagina aan het kijken.

Toch …

Z

twijfel je te veel aan jezelf

Z

heb je allerlei beren op je weg

Z

zit je te veel in je ratio

Z

vind je het lastig om je kwetsbaar op te stellen

Z

Om voor jezelf op te komen in je leven of je werk

Z

haal je jezelf naar beneden

Z

ervaar je een discrepantie tussen hoe jij jezelf ziet en ander jou zien

Z

ben je zoekende naar wie je bent, wat je nou eigenlijk echt wilt en hoe balans krijgt

Wordt het niet eens tijd om jouw onzekerheid van je af te gaan werpen? Het kan. Ik wijs je graag de weg.

WIE GOED VOOR ZICHZELF ZORGT IS PAS ECHT GOED VOOR ANDEREN

Ik weet hoe het voelt …

om moeilijk op jezelf te kunnen vertrouwen, om je waardeloos, machteloos, eenzaam en angstig te voelen, maar ook hoe je daar fijn mee om kunt gaan. Dat heb ik ook moeten leren en ongeveer een kasteel aan uitgegeven.

Je hoeft je geen zorgen te maken over dat je arrogant of egoïstisch wordt, wanneer jouw zelfvertrouwen groeit. Hoe dat precies zit, leg ik je wel uit tijdens de masterclass.

Je mag je wel zorgen maken over dat je:

Z

een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt

Z

perfectionist kunt zijn

Z

van binnen gevoeliger bent dan je je voordoet

Z

geen nee kunt zeggen

Z

streng bent voor jezelf

Z

alsmaar niet echt weet wie je bent en wat je wilt en in die spagaten komt tussen wat jij wilt en wat anderen wel of niet willen.

Er kan niets misgaan!

Ben jij een conflictvermijder, een pleaser en sta je voor iedereen klaar behalve jezelf? Heb je al wat zelfkennis ontwikkeld en begrijp je dat het de moeite waard is om in jezelf te investeren?

Herken je jezelf er in dat je pittig kunt zijn en dicht kunt klappen?

Wil je meer lef hebben?

Dan is deze masterclass voor jou bedoeld!

Er is slechts één verschil tussen zelfverzekerd of onzeker in je leven staan. Wil jij weten welke?

Wil jij een zelfverzekerd leven leven? Rustig, krachtig en wijs? Zonder je stoerder of anders voor te hoeven doen dan je bent? Niets is fijner dan gewoon helemaal jezelf te zijn! Gedoe-loos!

Wat kan er misgaan? Gooi die beer aan de kant en meld je nu aan.

Dit zeggen mijn klanten over mijn werk

Ik heb een rust gevonden die ik lange tijd niet had

Op het moment dat ik aan de jaartraining ‘Nu ben ik aan de beurt’ begon, zat ik niet lekker in mijn vel, niet op het werk, maar ook thuis liep ik tegen dingen aan. Ik kreeg van mijn leidinggevende de kans om een training te volgen om aan mezelf te werken en zo kwam ik terecht bij een coachpool van de universiteit. Ik las zo eens wie wat aanbiedt en hoe iemand te werk gaat. Alle speerpunten die Briska daarin noemde spraken mij enorm aan. Ik zocht vooral rust en zelfvertrouwen. We hadden een kleine groep en hoewel het de eerste keer even spannend was, je weet toch nog niet helemaal wat je te wachten staat, voelde het vrijwel meteen heel vertrouwd. Ieder had zo zijn eigen problemen en moeilijkheden waar hij of zij tegenaan liep en iedereen was er voor elkaar en luisterde naar elkaar. Dit heeft er voor gezorgd dat er een hele gezellige, fijne en veilige omgeving was om je verhalen in te delen en ermee aan het werk te gaan. De rust die ik nu heb is zo fijn. Rust om even stil te staan, en ook om even te kunnen genieten van stilte. Briska heeft mij geleerd om vooral ook uit te spreken wat ik voel. Dit geeft op zich al een enorme vrijheid en juist ook vaak meer begrip bij anderen en dit versterkt mijn positieve gevoel dan ook weer. Lieve Briska, ik vind jou een fantastisch mooie, sterke vrouw en iedere keer als ik bij je was ging ik ook met een blij gevoel weer naar huis. Ik zou iedereen deze training willen toewensen en aanraden.

Marjolein Oosterveer, 46 jaar

Analist, onderwijs- en onderzoeksmedewerker diergeneeskunde bij de Universiteit Utrecht

Analist, onderwijs- en onderzoeksmedewerker diergeneeskunde bij de Universiteit Utrecht

Ik kan nu mijn tranen laten rollen en doorpraten. Wat een verademing is dat!

Een aantal jaar geleden ben ik bij Briska begonnen met 5 coachsessies vervolgens heb ik de jaarprogramma’s ‘Nu ben ik aan de beurt’ en ‘Trouw zijn aan jezelf’ gevolgd.

Toen ik begon was ik totaal het contact met mijn gevoel en mijn lijf kwijt. Ik leefde alleen maar vanuit mijn hoofd. Als iets eigenlijk niet goed voelde bagatelliseerde ik het en praatte alles goed voor mezelf en voor anderen; als ik maar niemand kwetste of teleurstelde, want dat wilde ik immers zelf ook niet.

Briska heeft me weer leren voelen, naar dit gevoel te luisteren en er vervolgens naar te handelen. Ik durf me kwetsbaar op te stellen en schaam me niet voor mijn kwetsbaarheid en gevoelens.

Dit maakt dat ik nu dichtbij mezelf sta, grenzen stel, de juiste keuzes maak voor mij en hierdoor ook makkelijker te volgen ben voor anderen. Ik merk alleen maar meer verbinding met mezelf, met de mensen om me heen en degene die ik liefheb. Dat is uiteindelijk waar het om draait!

Chrissie Smeeing, 38 jaar

Coördinator/projectleider Facilitair Service Centrum Universiteit Utrecht

Coördinator/projectleider Facilitair Service Centrum Universiteit Utrecht

Een werkelijke aanrader voor iedereen die open staat om het beste uit jezelf te halen!

Elke trainingsdag van zowel de jaartraining ‘Nu ben ik aan de beurt’ als het vervolgjaar ‘trouw aan jezelf blijven’ ging ik naar toe met de gedachte ‘Geen idee wat ik ga leren over mijzelf, want het gaat volgens mij prima’. En elke trainingsdag ging ik met zo veel nieuwe inzichten naar huis en een prachtig gevulde rugzak aan zelfbegeleidingsoefeningen. Aan het einde van het eerste jaar zei ik tegen Briska ‘Als je, wat je me nu leert, aan het begin had verteld had ik je nooit begrepen, maar het is zo logisch’. Ik weet nu hoe ik mezelf kan leren kennen met wat pijn doet en hoe daarmee om te gaan. Ik pak nu mijn rust en laat mijn gevoel spreken. Het was zo fijn, toen ik net leidinggevende werd, dat ik wist dat ik jou als steun op de achtergrond had. Ik ben je zo dankbaar voor de inzichten en handvatten toen ik tegen moeilijke thema’s aanliep in mijn gezin. Daar heeft het ook veel rust gebracht. Het voelt nu zo goed om op deze wijze open te staan. Het maakt mijn leven zoveel fijner en beter. Ik leer mijn kinderen graag wat ik van jou heb geleerd. Jouw praktische instelling laat mij mijn eigen weg bewandelen, terwijl ik blijf groeien in mijn weg van denken naar voelen en doen. Ik sta nu zo stevig, dat ik weet wat ik moet doen als ik niet stevig sta. Dank lieverd dat ik dit mag meemaken ❤️😘

Wendy Luka-Nolta, 42 jaar

Unitmanager Startbekwaam Vaardigheden bij Opleidingsinstituut DJI

Unitmanager Startbekwaam Vaardigheden bij Opleidingsinstituut DJI

Niets maakt me blijer om jou in je volle kracht te zien, omdat hèt kwartje echt bij je is geland, dat het leven niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Dat je gewoon weet, mag en ontspannen kunt doen waar je blij van wordt in je leven! En je gedoe-loos jezelf bent!

Gevoeligheidsexpert en levensspiegelaar

Volg je me al op Social Media?

Copyright 2024 Centrum voor zelfvertrouwen, all rights reserved.