Levensspiegel Leermeditaties Proefabonnement

Een maand lang toegang tot de meditatie ‘Focus’ en ‘In verbinding zijn met anderen’ gewoon om te proberen.

Je ontvangt drie mails, waarna je kunt kiezen of je wel of niet doorgaat.

ZONDER incasso kun je dan met 1 druk op de knop upgraden naar een jaarabonnement als je dat wilt.

Een maand lang toegang tot 2 meditaties

Je kunt deze meditaties zo vaak doen als je zelf wilt

3 e-mails

Je ontvangt 3 e-mails met informatie en natuurlijk de mogelijkheid je abonnement te upgraden

Makkelijk upgraden naar een jaarabonnement

Met één druk op de knop direct overstappen op het jaarabonnement ZONDER INCASSO, ik wil dat je zelf kiest

Dit zeggen mijn klanten over mijn werk

De levensspiegelsessie was een diepgaande bewustwording van de fase waarin ik zit. Een lekkere no nonsens start en Briska’s dynamiek zijn fijn. Meestal stuur je jouw gedachten een kant op in een meditatie. Dit was voor het eerst dat ik deze beter los kon laten en echt van binnenuit kon voelen, waardoor de bodyscan veel beter voelde. Briska’s stem, intonatie en woordkeuze maken dat je sneller tot de kern komt.

Jessica odW

Mijn hoofd liep over van alles wat ik moest in mijn burn-out begin dit jaar. Ik moest voor iedereen goed doen en streefde mezelf compleet voorbij. Er was geen tijd voor mezelf. Briska’s training ‘Nu ben IK aan de beurt’ sprak mij enorm aan. Nu bouw ik kleine ik-momentjes in. Luister en handel ik altijd naar mijn gevoel. Ik pak meer mijn rust en spreek me uit als mijn gevoel me de weg wijst. Negatieve gevoelens kan ik er laten zijn, een plekje geven en mezelf hierin de tijd gunnen. Ik ben goed zoals ik ben. Ik ga geen verplichtingen aan zodat alleen de ander tevreden is, maar ikzelf ook. Ik kan loslaten en om hulp vragen. Briska is een zeer kundige vrouw met een groot empathisch vermogen die je een zetje in de juiste richting geeft. Briska bedankt!

Nicole Dols

Ik heb de één-urige introductietraining gevolgd. Briska wist me goed aan te voelen, heeft ook humor en is rechtdoorzee. Briska’s rust helpt me om stil te staan bij mezelf, maar haar sprankelende persoonlijkheid zet er wat pit achter. De ideale persoonlijkheid voor een coach!

Monica

Factuur details

Extra informatie

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Levensspiegel Leermeditaties proefabonnement  × 1 11,00
Subtotaal 11,00
Totaal 11,00 (inclusief 1,91 btw)
Jaarabonnement Levensspiegel Leermeditaties

Een jaar lang onbeperkt toegang tot alle opgenomen
levensspiegel leermeditaties

Per jaar komen daar minstens 12 nieuwe meditaties bij.

Elke maand 1 remindermail. Daarin ga ik je alles geven waardoor jij trouw kunt zijn aan jezelf in je leven en met dit abonnement. Met meditatie instructies, tips en oefeningen voor in je eigen praktijk. Ik geef je inzicht in de misvattingen over meditatie en wat de bedoeling van meditatie eigenlijk is.

Je kunt de € 77,00 zelfs met gemak terugverdienen, wanneer je gebruik maakt van de kortingen die ik je geef op andere activiteiten van het
Centrum voor Zelfvertrouwen.

ZONDER incasso

44,00
Do it yourself workshop
Heb je al tijd gemaakt in je agenda om de introductieworkshop deze week te kunnen zien en ervaren? Plan het nu alvast in! Ik wil dat jij zo trouw bent aan jezelf dat je werkelijk doet wat jij wilt! Zodat jij het leven gaat leven waar je werkelijk van houdt! Nu ben jij aan de beurt! Toch? Veel innerlijke rust, kracht en wijsheid gewenst! LET OP!!! Na een week vervalt jouw aankoop en kun je de workshop niet meer zien en ervaren. Houd jezelf bij de les! Ik wijs je graag de weg.

Liefs, Briska

22,00
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.