Stap in zelfliefde, zelfzorg en zelfacceptatie

Eendaagse live training op lokatie om een stap te maken in werkelijk gedoe-loos jezelf te kunnen zijn.

DEZE PAGINA IS NOG IN ONTWIKKELING

Hoe zou het zijn als je echt lief bent voor jezelf, jezelf accepteert zoals je bent en goed voor jezelf zorgt? Voor jezelf en jouw omgeving?

Op deze bijzondere live dag met fijne mensen die weten dat investeren jezelf de moeite waard is, ervaar je hoe eenvoudig het kan zijn om jezelf lief te hebben. 

Je ervaart dat jouw schoonheid de moeite waard is en krijgt inzicht hoe die in verbinding kan staan met de wereld en jouw dierbaren.

Je krijgt inzicht in welke beren op jouw weg staan om lekker jezelf te zijn. 

Wanneer je lang genoeg bij me blijft hangen en werkelijk begrijpt hoe zelfliefde, zelfzorg en zelfacceptatie naast zelfrespect werkt, weet je dat je elke lastige situatie, gevoel en emotie aankunt in je leven. Dat is hoe zelfvertrouwen groeit van binnenuit. Op basis van wie je bent in plaats van wat je doet, weet en kunt.

Hoe lijkt je dat?

Te veel mensen zitten in banen die ze goed kunnen, maar niet willen. In relaties en vriendschappen die ze kennen, maar niet goed voor ze zijn. In huizen die prachtig zijn, maar leeg voelen. In activiteiten die ze te veel kosten en te weinig opleveren. In situaties waarin ze niet willen zitten.

Wanneer jouw zelfliefde groeit, worden je leven essentieel liefdevoller, beter en mooier.  Ontstaat de mogelijkheid om een leven te gaan leven waar je van houdt, zonder dat je daarvoor een grote auto hoeft te rijden. Dat je kunt gaan doen wat goed voor jou is en waar je blij van wordt.

Hoe lijkt je dat?

Hoe lijkt het je om werkelijk innerlijke vriendschap, vrijheid en vrede te kunnen gaan bereiken? Dat je een leven in harmonie met jezelf en anderen kunt leven?

Dit is waar het in mijn werk om draait waarin we samen een mooie start kunnen maken met deze ene trainingsdag.

Voel je dat je dit wilt doen?

Meldt je dan hier aan

Kom gewoon maar eens ervaren en voelen, wat ik hierin voor je kan betekenen op weg naar zelfliefde.

Ik ben al blij als je het dan ieder geval een beetje kunt voelen.

Daarna kun je ervoor kiezen of je ook werkelijk wilt leren hoe je jezelf kunt gaan begeleiden in jouw leven op een manier dat je het jouw kinderen en wie dan ook kunt leren. Hier staat mijn hart het meest voor open in alle warme nestjes die ik heb binnen mijn Centrum voor Zelfvertrouwen.

Kom je dit warme nestje ervaren?

Het de moeite waard is om in jezelf te investeren. Gelukkig begrijpen steeds meer mensen dit en zijn steeds meer werkgevers bereid in hier te willen investeren bij hun medewerkers. Want wie goed voor zichzelf zorgt is goed voor anderen.

Wanneer zeg jij wel eens tegen jezelf, dat je iets gewoon eens keer moet doen gewoon omdat het goed voor jou is? Jij bent het waard! En alle mensen voor wie jij alsmaar zo goed zorgt. Het begint bij jou! Wanneer jij jezelf zo waardeert dat je werkelijk begrijpt dat je iets bijzonders te brengen hebt aan de wereld, ben je werkelijk goed voor anderen. Zonder dat het jou te veel hoeft te kosten. Hoe zekerder je dat weet hoe meer jouw zelfvertrouwen groeit. Je werkelijk op jezelf kunt vertrouwen en bouwen, zonder arrogant of egoïstisch te worden.

Hoe fijn is dat? Het kan.

Betrouwbaar zijn voor jezelf is een groot geschenk voor jezelf en voor anderen. Wist je dat je onneindig kunt groeien in zlefvertrouwen

Ik raad je aan naast deze dag ook de doe het zelf workshop ‘niu ben ik aan de beurt te doen.

Ik laat je ervaren hoe innerlijke vriendschap en zelfacceptatie voelt.

Ik leer je hoe voelen eigenlijk werkt, omdat de meeste die mij komen dat nooit goed hebben geleerd van hun ouders. Het ligt ten grondslag aan  zelfacceptatie.

Wat zou het voor jezelf en jouw omgeving mogelijk maken denk je?

Ik geef je graag innerlijke vrede en vrijheid, zodat je goed voor jezelf zorgt.

Wat krijgt jouw omgeving van jou denk je als je innerlijke vrede hebt?

Ik wil dat jij doet wat je leuk vindt om te doen én dat dat goed is voor jezelf en anderen. Ik wil dat jij een leven leeft waar je van houdt in al haar facetten. Als je lang genoeg bij me blijft hangen geef ik je innerlijke vrede, vriendschap en vrijheid als het aan mij ligt. Het begint allemaal bij zelfliefde en zelfacceptatie.

Lijkt het je fijn om dit warme nestje van mij voor jou te ervaren? Als je je geld kunt uitgeven aan een paar mooie schoenen, dan kost dat net zo veel om op zijn minst je innerlijk schoonheid te ervaren. Wat is je meer waard? Cijfer jezelf dan gewoon een keer niet weg. Maak die ruimte voor jezelf. Hoe moeilijk je het ook vindt om even niet voor je kinderen klaar te kunnen staan. Misschien help je ze wel meer als jij ze leert dat het niet de bedoeling is dat je jezelf wegcijfert en je daar hun voorbeeld ik kunt zijn. , hoe moeilijk je dat ook vindt. Aan de prijs kan het niet liggen.  Voor je uiterlijk schoonheid doe je dat toch ook?! Ik wil dat jij jouw innerlijke schoonheid ervaart en gaat leven. Dat is toch veel waardevoller? Jij bent het waard! Dat weet ik zeker!

Dat je als vanzelf je grenzen en je wensen aangeeft.

Dat je niet meer innerlijk hoeft te strijden of jezelf in de weg hoeft te zitten!

Nadat ik een geweldige online retraite van 5 dagen had gevolgd, dacht ik dat een online training voor jou ook gaaf is. En haalbaar moet kunnen zijn in jouw agenda. Toch?

Wat kun je verwachten op deze dag?

Als het aan mij ligt knuffel ik je elke dag. Iedere keer als je je ongemakkelijk voelt. Of wanneer je je machteloos voelt of moe of verdrietig of onzeker of angstig of alleen of …

Net zo veel en zo lang totdat al jouw innerlijk gedoe en strijd tot rust kan komen.

Nou heb ik allerlei warme nestjes, waarin jij kunt leren hoe je jezelf lief kunt hebben. Net zoals ik mezelf lief heb als ik wat minder in mijn vel zit. Ook al voel ik eigenlijk continu dat ik jouw innerlijk gedoe een knuffel wil geven, is dat niet hoe mijn programma’s eruit zien. Maar ik geef ze graag graag live als jij dat ook fijn vindt.

Nog belangrijker vind ik dat je leert hoe je jezelf kunt liefhebben op de lastige momenten in je leven. En dat blijf ik netzo lang doen tot je werkelijk begrijpt hoe de liefde en zelfliefde werkt. Dat het zo goed indaalt dat je werkelijk van jezelf houdt, zonder arrogant of egoistisch te hoeven worden. Dat het zo indaalt dat je het je kinderen ook kunt leren, omdat jij ‘practice what you preach’ bent.

Hoe zou dat voor jou en je omgeving zijn denk je?

Hoe lukt je dat nu?

Kom je mijn warme nestjes voor jou ervaren? Om je innerlijke gedoe te kunnen ontspannen. Hoe lijkt je dat?

 Ik heb in mijn veel persoonlijke ontwikkelprogramma’s gevolgd. Alles bij elkaar wel voor zo’n anderhalve ton denk ik.  Tijdens deze programma’s dacht ik vaak ‘dit ken ik al, weet ik al, heb ik al gedaan, je vertelt me niks nieuws’. Deze gedachte heeft voor de grootste vertraging in mijn ontwikkeling gezorgd om het leven te gaan leven waar ik echt blij van wordt.

De tweede niet helpende gedachte in mijn leven was ‘we zullen het zien, ik wacht wel af’. Funest! Gelukkig ben en blijf ik altijd trouw aan mezelf door effectief zelfonderzoek te doen.

Wil jij ook echte stappen gaan maken?

In deze training draait het om wat jij wilt en hoe je daar echt voor kunt kiezen.

Wil jij een leven waar je echt blij van wordt?

Twijfel je nog of het wat voor je is?

Doe dan even dit minitestje door antwoord te geven op 5 vragen.


Daarna krijg je duidelijke antwoorden van mij.

Hoe meer je (zelf)twijfelt, hoe minder je het leven leeft dat goed voor je is.

Ben jij bereid bent om meer voor jezelf te gaan zorgen en te ontdekken hoe je echt lekker jezelf kan zijn? Niet te veel twijfelen hoor ;-).

Dit is gewoon een heerlijk cadeautje voor jezelf!

Wat je gaat meemaken in deze training:

Z

Ontdekken hoe jij jezelf in de weg zit om echt lekker jezelf te zijn en waar je dan eigenlijk zin in hebt.

Z

Voelen hoe lekker het is om echt jezelf te zijn.

Z

Leren voelen hoe jij weet wat de juiste antwoorden voor jou zijn.

Z

Een eerste plan van aanpak om echt of nog meer lekker jezelf te kunnen zijn in de gebieden die voor jou nu belangrijk zijn.

Z

Plezier en ontspanning

Z

Diepgang misschien met een traan, maar dat hoeft niet.

Z

Ervaringen die je nooit eerder hebt gehad.

Wat je kan verwachten:

Z

Oefeningen die je nooit eerder gedaan hebt.

Z

Filmpjes

Z

Dansen en bewegen

Z

Schrijfoefeningen

Z

Meditatie (geen probleem als je dat nog nooit hebt gedaan)

Z

Zelfonderzoek

Z

Interactieve, creatieve en inspirerende oefeningen

Voorbereiding voor de training:

Stap 1. Wacht niet af zoals ik te veel heb gedaan in mijn leven. Plan nu 5 minuten in jouw agenda om de voorbereiding voor deze training te kunnen doen.

Stap 2. KOM MET ÉÉN VRAAG WAARIN JE VASTBESLOTEN BENT OM DAAR ANTWOORD OP TE KRIJGEN . Zonder vraag blijft het een training die je zal inspireren. Met een vraag kan je wel eens wonderlijk verrast worden door het antwoord dat je daarop krijgt op deze dag.

Bonusvoorbereiding: Creëer een lekkere bubbel, waarin je deze training kan volgen. Dus zorg goed voor je innerlijke mens. Zorg dat je echt lekker kan zitten of misschien wel liggen als je dat zou willen in je onesee of je mooiste outfit. Als je je er maar lekker in voelt. Misschien een lekker zacht dekentje in de buurt voor als je het wat kouder krijgt. Maak er een vriendelijk en zacht sfeertje van voor jezelf. Misschien wel met een kaarsje of een voor jou inspirerend beeld of schilderij. Doe alles wat jij kan bedenken, zodat je al lekker aan de trainingsdag gaat beginnen.

Ik ga ervoor jou alles te geven wat jij nodig hebt om een start te kunnen maken met het vinden van de antwoorden op jouw vragen. Ik loop liever uit, dan dat we op tijd stoppen. Maar ik zal rekening houden met de afgesproken tijd van 10.00 uur tot 17.00 uur.

O ja, koop misschien ook een fijn schrift om in te schrijven. 

Als laatste zou ik willen zeggen: ontspan 😉 . Ik heb 5 dagen een online retraite gedaan die echt heerlijk was. Dan moet 1 dag voor jou ook wel lukken, toch?

De eerst volgende is 6 oktober in Driebergen  

Heb je interesse of een vraag? Neem dan even contact met op. 

Wat mensen die jou voorgingen over de training zeggen

Het daagde mij uit om heel helder te worden over wat ik zelf wil: Ultieme Vrijheid!

Heerlijk om dat te mogen voelen. De training is afwisselend, met leuke speelse elementen, krachtige oefeningen en een mooie opbouw. Briska is een ervaren en bevlogen trainster die de stof goed weet te brengen. Ze durft persoonlijk te zijn en haar geraaktheden te laten zien. Ze weet waar ze staat en ook waar ze met je heen wil.

profile-pic
Kim Verhaar, 42 jaar
Woonbegeleider gehandicaptenzorg / coach

De eendaagse van Briska laat je ook via Zoom stralen!

Dankjewel voor deze ervaring Briska. Dat je vanuit eigen beleving spreekt maakt zo’n dag persoonlijk. Vanuit mijn huisje op het strand was het een extra intense ervaring. Thanks, Ireen

profile-pic
Ireen, 55 jaar
Consultant

Briska leerde mij te vertrouwen op mijn eigen ideeën

Ik voelde mijzelf onverschillig en meningloos. Briska leerde mij te vertrouwen op mijn eigen ideeën. Zij leerde mij wie ik écht ben en dat dat goed is, meer dan goed. Ik heb wel degelijk een mening, een visie, en daar durf ik volledig op te vertrouwen. Kom maar op!

profile-pic
Tess Visser, 26 jaar
HR Business Partner

Ik heb lang genoeg getwijfeld en wil gewoon lekker meedoen!

Heb je Briska gesproken dan kan je hierna het aanmeldformulier invullen. Daar vind je ook andere data van deze training.

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg