Ontmoetings- en verdiepingsdag

Een bijzondere dag voor mensen die ik heb gecoacht of die minimaal de 3-daagse training hebben gevolgd.

We gaan iets heel bijzonders doen! Denk aan de visualisatie van de driedaagse. Als je zin hebt in zoiets, dan wil je deze dag niet missen.

Lekker samen de zomer inluiden en koers bepalen voor de rest van je leven.

Ik wijs je graag de weg in hoe je tot innelrijke rust, kracht en wijsheid komt. Maar dat wist je al 😉

Omdat het de eerste ontmoetings- en verdiepingsdag is krijg je deze dag voor niet voor  € 333,00, maar voor 133,00 incl. BTW

Zodat ik ook anderen kan betalen die meewerken op deze dag en ik kostenneutraal uit kan komen. Dat ga ik volgend jaar anders doen hoor. Dan vind ik dat ik er wel iets aan over mag houden, toch?

Gewoon een fijn cadeau voor jezelf en de mogelijkheid om bekenden uit je training en nieuwe mensen te ontmoeten.

Even jezelf weer bij de les halen en houden. Even inchecken bij jezelf en ontdekken hoe het met je gaat. Maar we gaan ook  bijzondere dingen doen, die je nooit op andere trainingsdagen zal ervaren of hebt ervaren. Ik heb namelijk iets geheel  nieuws bedacht in trainingsland. En dat wordt heel gaaf! Zin in!

Verder zeg ik er niets over. Laat je maar verrassen. Je kent me, dus komt goed.

Zaterdag 9 juli 2022

Ontmoetings- en verdiepingsdag

Zaterdag 9 juli van 9:30 tot 17:30 uur

Van 9.30 – tot 17.30 uur in Driebergen, Tenzij ik weer anti-kraak op een andere plek ben belandt.

Neem je eigen lunch mee. Aan het einde van dag kan je een borrel verwachten, als je zin hebt en luiden we samen de zomervakantie in! Lekker buiten.

Wat lijkt het mij ongelofelijk fijn jou weer te mogen ontmoeten op deze bijzondere dag. Zin in!

Wat anderen over het werk van Briska zeggen

Vind jij het leuk om jouw ervaring met Briska op deze site achter te laten?

Laat je me via de app even weten dat je een tekst hebt achtergelaten, wantr daar krijg ik geen bericht van. Dan kan ik hem op actief zetten.

De ideale persoonlijkheid voor een coach!

“Ik heb de één-urige introductietraining gevolgd. Briska wist me goed aan te voelen, heeft ook humor en is rechtdoorzee. Briska’s rust helpt me om stil te staan bij mezelf, maar haar sprankelende persoonlijkheid zet er wat pit achter. De ideale persoonlijkheid voor een coach!

profile-pic
Monica, 25 jaar

Door Briska’s berichten ging de knop bij me om!

Briska’s berichten op Facebook inspireerden mij zo dat het me aan het denken heeft gezet. ‘Is dit wat ik wil met mijn leven?!’ Het antwoord was ‘Nee’. Ik heb de knop omgezet. Ben minder gaan werken, veel afgevallen, gaan sporten en heb meer tijd voor mezelf genomen. Het doet me echt goed. Ik heb geen training bij haar gevolgd, maar door de aansprekende spiegels die ze je voorhoudt in haar berichten ga je eens goed naar jezelf kijken. Ik heb meer zelfvertrouwen! Dus Briska, dankjewel voor het zetje.

profile-pic
Marian van Kuijk, 60 jaar
secretaresse bij de st. Martinusparochie

Het beste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven!

Ik heb zo veel inzichten gekregen in mijn eigen handelen, mijn persoonlijke valkuilen en diepgewortelde patronen. Ik ben een krachtiger en bewuster persoon geworden. Dank je wel Briska voor jouw gerichte aanpak!

profile-pic
Suzanne Rommelaars, 45 jaar
Docent
Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg