Ontmoetings- en verdiepingsdag

Een bijzondere dag voor mensen die ik heb gecoacht of die minimaal de 3-daagse training hebben gevolgd.

We gaan iets heel bijzonders doen! Denk aan de visualisatie van de driedaagse. Als je zin hebt in zoiets, dan wil je deze dag niet missen.

Lekker samen de zomer inluiden en koers bepalen voor de rest van je leven.

Ik wijs je graag de weg in hoe je tot innelrijke rust, kracht en wijsheid komt. Maar dat wist je al 😉

Omdat het de eerste ontmoetings- en verdiepingsdag is krijg je deze dag voor niet voor  € 333,00, maar voor 133,00 incl. BTW

Zodat ik ook anderen kan betalen die meewerken op deze dag en ik kostenneutraal uit kan komen. Dat ga ik volgend jaar anders doen hoor. Dan vind ik dat ik er wel iets aan over mag houden, toch?

Gewoon een fijn cadeau voor jezelf en de mogelijkheid om bekenden uit je training en nieuwe mensen te ontmoeten.

Even jezelf weer bij de les halen en houden. Even inchecken bij jezelf en ontdekken hoe het met je gaat. Maar we gaan ook  bijzondere dingen doen, die je nooit op andere trainingsdagen zal ervaren of hebt ervaren. Ik heb namelijk iets geheel  nieuws bedacht in trainingsland. En dat wordt heel gaaf! Zin in!

Verder zeg ik er niets over. Laat je maar verrassen. Je kent me, dus komt goed.

Zaterdag 9 juli 2022

Ontmoetings- en verdiepingsdag

Zaterdag 9 juli van 9:30 tot 17:30 uur

Van 9.30 – tot 17.30 uur in Driebergen, Tenzij ik weer anti-kraak op een andere plek ben belandt.

Neem je eigen lunch mee. Aan het einde van dag kan je een borrel verwachten, als je zin hebt en luiden we samen de zomervakantie in! Lekker buiten.

Wat lijkt het mij ongelofelijk fijn jou weer te mogen ontmoeten op deze bijzondere dag. Zin in!

Wat anderen over het werk van Briska zeggen

Vind jij het leuk om jouw ervaring met Briska op deze site achter te laten?

Laat je me via de app even weten dat je een tekst hebt achtergelaten, wantr daar krijg ik geen bericht van. Dan kan ik hem op actief zetten.

Briska's Landingsdag was een eye-opener!

Een hele dag in stilte was nieuw voor mij. Voor iemand die normaal gesproken graag praat, was het in het begin best onwennig en confronterend, maar het werd steeds fijner. Het bleek de rust en de ruimte te zijn die ik echt even nodig had. Briska's begeleiding was subtiel maar effectief. Ze hielp me om mij meer op mijn gemak te voelen en mezelf over te geven aan de ervaring. Het gaf me de helderheid die ik nodig had bij mijn interne conflicten.Ik begon met onzekerheid en twijfel, maar eindigde met een gevoel van rust en duidelijkheid voor mijzelf. Met een stevig gevoel van geaard zijn in het hier en nu. De stilte vond ik opeens superfijn en ik merk dat ik dit echt vaker wil doen!Deze ervaring beveel ik iedereen aan die op zoek is naar persoonlijke groei en die de confrontatie aandurft om meer zelfinzicht te krijgen.

profile-pic
Laura van Stee, 29 jaar
Marketing & Psychology Expert

Een werkelijke aanrader voor iedereen die open staat om het beste uit jezelf te halen!

Elke trainingsdag van zowel de jaartraining ‘Nu ben ik aan de beurt’ als het vervolgjaar ‘trouw aan jezelf blijven’ ging ik naar toe met de gedachte ‘Geen idee wat ik ga leren over mijzelf, want het gaat volgens mij prima’. En elke trainingsdag ging ik met zo veel nieuwe inzichten naar huis en een prachtig gevulde rugzak aan zelfbegeleidingsoefeningen. Aan het einde van het eerste jaar zei ik tegen Briska ‘Als je, wat je me nu leert, aan het begin had verteld had ik je nooit begrepen, maar het is zo logisch’. Ik weet nu hoe ik mezelf kan leren kennen met wat pijn doet en hoe daarmee om te gaan. Ik pak nu mijn rust en laat mijn gevoel spreken. Het was zo fijn, toen ik net leidinggevende werd, dat ik wist dat ik jou als steun op de achtergrond had. Ik ben je zo dankbaar voor de inzichten en handvatten toen ik tegen moeilijke thema’s aanliep in mijn gezin. Daar heeft het ook veel rust gebracht. Het voelt nu zo goed om op deze wijze open te staan. Het maakt mijn leven zoveel fijner en beter. Ik leer mijn kinderen graag wat ik van jou heb geleerd. Jouw praktische instelling laat mij mijn eigen weg bewandelen, terwijl ik blijf groeien in mijn weg van denken naar voelen en doen. Ik sta nu zo stevig, dat ik weet wat ik moet doen als ik niet stevig sta. Dank lieverd dat ik dit mag meemaken ❤️😘

profile-pic
Wendy Luka-Nolta, 42 jaar
Unitmanager Startbekwaam Vaardigheden bij Opleidingsinstituut DJI
Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg