Ontmoetings- en verdiepingsdag

Een bijzondere dag voor mensen die ik heb gecoacht of die minimaal de 3-daagse training hebben gevolgd.

We gaan iets heel bijzonders doen! Denk aan de visualisatie van de driedaagse. Als je zin hebt in zoiets, dan wil je deze dag niet missen.

Lekker samen de zomer inluiden en koers bepalen voor de rest van je leven.

Ik wijs je graag de weg in hoe je tot innelrijke rust, kracht en wijsheid komt. Maar dat wist je al 😉

Omdat het de eerste ontmoetings- en verdiepingsdag is krijg je deze dag voor niet voor  € 333,00, maar voor 133,00 incl. BTW

Zodat ik ook anderen kan betalen die meewerken op deze dag en ik kostenneutraal uit kan komen. Dat ga ik volgend jaar anders doen hoor. Dan vind ik dat ik er wel iets aan over mag houden, toch?

Gewoon een fijn cadeau voor jezelf en de mogelijkheid om bekenden uit je training en nieuwe mensen te ontmoeten.

Even jezelf weer bij de les halen en houden. Even inchecken bij jezelf en ontdekken hoe het met je gaat. Maar we gaan ook  bijzondere dingen doen, die je nooit op andere trainingsdagen zal ervaren of hebt ervaren. Ik heb namelijk iets geheel  nieuws bedacht in trainingsland. En dat wordt heel gaaf! Zin in!

Verder zeg ik er niets over. Laat je maar verrassen. Je kent me, dus komt goed.

Zaterdag 9 juli 2022

Ontmoetings- en verdiepingsdag

Zaterdag 9 juli van 9:30 tot 17:30 uur

Van 9.30 – tot 17.30 uur in Driebergen, Tenzij ik weer anti-kraak op een andere plek ben belandt.

Neem je eigen lunch mee. Aan het einde van dag kan je een borrel verwachten, als je zin hebt en luiden we samen de zomervakantie in! Lekker buiten.

Wat lijkt het mij ongelofelijk fijn jou weer te mogen ontmoeten op deze bijzondere dag. Zin in!

Wat anderen over het werk van Briska zeggen

Vind jij het leuk om jouw ervaring met Briska op deze site achter te laten?

Laat je me via de app even weten dat je een tekst hebt achtergelaten, wantr daar krijg ik geen bericht van. Dan kan ik hem op actief zetten.

Er is nu echt een betere versie van mezelf!

Het is nooit te laat! Ik heb zo veel nieuwe inzichten gekregen in wie ik ben, mijn denken en doen, valkuilen en hardnekkige patronen. Ben nu op zo veel fronten veel bewuster. Nu, na een paar maanden sinds ik Briska voor het laatst sprak, merk ik nog dat er meer zelfliefde is. De weg is echt opengebroken naar een ontspannener leven, waarin ik zelf het middelpunt ben. Dat is zo fijn! Ik voel beter dat ik een mooi leven leid en geniet van het simpele. Er is meer me-time voor diepere bezinning. Dit was onmogelijk geweest zonder de support van Briska. Supertop! Ze is direct, is practice what you preach, heeft een enorme power en humor. Het was een genoegen bij haar te zijn. Ik heb nu genoeg zelfkennis en -vertrouwen om verder te groeien. En als het ooit toch weer ‘spaak’ loopt, dan weet ik naar wie ik ga!

profile-pic
L, 54 jaar
Manager die anoniem wil blijven

Ik heb meer rust en vertrouwen gevonden

Door de fijne en constructieve gesprekken met Briska heb ik meer vertrouwen en rust. Met haar openheid, warmte en kennis voelde ik me gehoord. Er was veel ruimte en (online) veiligheid om persoonlijke uitdagingen te bespreken. Al mijn gevoelens en gedachten er mochten zijn, hoe onredelijk of vreemd ik ze zelf ook vond.

profile-pic
Lonneke, 34 jaar
Medewerker onderwijsondersteuning, Universiteit Utrecht
Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg