Welkom ontdekker van mijn site

Kijk maar eens rustig rond wat ik allemaal voor je kan betekenen. Er is veel te ontdekken. Je kunt altijd een vraag aan me stellen. Daar ben ik voor. Ik wijs je graag de weg, zodat ik je verder kan helpen in jouw leven.

Kun jij 100% op jezelf vertrouwen? Dat je…

  Z

  het lastige in je leven rustig aankunt, hoe lastig ook?

  Z

  rustig doet en zegt wat je wilt doen en zeggen?

  Z

  om kunt gaan met de twijfels en aan en in jezelf en je gevoeligheid?

  Z

  je grenzen en wensen kent en bewaakt?

  Z

  met gemak veel ballen in de lucht houdt?

  Z

  zelfvertrouwen niet afhankelijk is van je kennis?

  Z

  jij en jouw werk- en levensplezier alle ruimte heeft?

  Z

  echt weet wie je bent en wat je wilt in je leven?

  Z

  gemotiveerd en in balans leeft in je werk en je leven?

  Z

  dat je met energie en passie in je leven staat?

  Z

  makkelijk kunt kiezen tussen iets wat jij wilt en een ander wil? Of tussen iets wat jij wilt en niet doet of niet wilt en wel doet?

  In zelfvertrouwen kun je oneindig groeien, zodat je in harmonie met jezelf en anderen leeft en werkt. Wanneer jouw zelfliefde, zelfzorg, zelfrespect en zelfacceptatie zo groot is, heb je innerlijke vriendschap, vrijheid en vrede. Hoe lijkt je dat?

  Het pad van zelfbevrijding gaat hierover. Je hoeft er niet zo lang over te doen als ik, want ik weet precies waar de knoppen naar innerlijke rust, kracht en wijheid zitten.

  Ik had er een kasteel voor kunnen kopen, maar ben zo blij als een kind dat ik mijn geld aan mezelf heb besteed. Ik voel me als een koningin te rijk van binnen.

  Wil jij dat ook? Voor jezelf en jouw dierbaren? Mijn grootste missie is dat de kinderen van nu, nooit een programma bij mij hoeven te volgen. Dat ook jij zo veel mogelijk mensen kunt leren om gedoe-loos zichzelf te zijn. Dat vraagt om jouw (zelf)leiderschap.

  Je kunt er maar beter zo vroeg mogelijk bij zijn! Toch?

  Ik ben Briska en ben hier om je te leren begeleiden naar innerlijke rust, kracht en wijsheid, door innerlijke vriendschap, vrijheid en vrede.

  Hoe lijkt je dat?

  Wil je meer weten over mijn pad van zelfbeperking naar zelfbevrijding?

  Kom je ook naar de Levensspiegel sessie?

  Elke Eerste woensdag van de maand gaan we levenspiegelen.

  Hoe zou het zijn als je wel tijd voor jezelf zou hebben?

  Hoe zou het zijn als je werkelijk tijd en ruimte hebt om goed en met begeleiding stil te staan bij jouw leven? Hoe lukt je dat nu?

  Wil je weten hoe ik je gratis kan inspireren en ontmoeten?

   Je hebt het goed voor elkaar. Denk je.

  Zonder financiële zorgen met een leuk sociaal netwerk, fijne vakanties en een lekkere woning heb je een goed leven. Huishoudelijk heb je alles onder controle. Je kinderen gaan best goed en hebben leuke hobby’s. En als de tijd het toelaat verwen je jezelf even met wat wellness …

  Maar toch, ondanks de nodige zelfkennis, mensenkennis en bewustzijn over dat investeren in jezelf de moeite waard is…

  lukt het je niet voldoende tijd voor jezelf te hebben

  blijft je to do lijst je opvreten

  lijken er toch nog issues te zijn waar je zelf niet echt uitkomt zit je regelmatig in een spagaat tussen wat jij wilt en wat een ander wil. Of tussen iets watje zelf wilt en niet doet of zegt

  Z

  knaagt het van binnen: Is dit het nou? Wat wil ik nou eigenlijk echt?  Wat is goed voor me? Is er meer uit het leven te halen?

  Z

  blijf je anderen adviseren wat je zelf eigenlijk niet doet of lukt

  Z

  blijf je te streng voor jezelf 

  Z

  ken en bewaak je je grenzen en wensen niet echt

  Z

  cijfer je jezelf weer weg en staan anderen op de eerste plek. 

  Z

  maak je je zorgen over dingen waar je niets aan kunt doen

  Z

  zijn conflicten en negatieve feedback lastig voor je

  Z

  blijf je zoeken naar balans, rust en ruimte

  Z

  word je soms zo moe van jezelf

  Z

  maak je niet makkelijk keuzes

  Z

  blijf  je jezelf anders voordoen dan je bent of voelt

  Z

  gaan jouw gevoelens van schaamte, schuld of minderwaardigheid niet echt over

  Z

  blijf je alle verantwoordelijkheid op je nemen, de lat hoog leggen, je schouders overal onder zetten of je het nou wilt of niet.

  Wil je meer weten over mijn programma’s en producten?

  We kunnen ook samen onderzoeken wat ik allemaal doe en hoe en of dat bij je in het gratis adviesgesprek.

  Doe mee met de “Landingsdagen” lekker 4 zondagen in het jaar helemaal voor JOU!

  De ultieme zondag, zoals die bedoelt is als rustdag. Dat als je geen zin hebt om te gaan, omdat je rust wilt, je aan het einde van de dag echt blij bent dat je gegaan bent.

  Even een dag ongestoord lekker in je eigen bubbel kunnen zijn.

  Eén tot vier dagen per jaar een pas op de plaats in je leven en jezelf aandacht voor wat echt belangrijk is!

  Wat mensen zeggen over Briska’s werk…

  Ik kon voor het eerst beter loslaten en voelen

  De levensspiegelsessie was een diepgaande bewustwording van de fase waarin ik zit. Een lekkere no nonsens start en Briska’s dynamiek zijn fijn. Meestal stuur je jouw gedachten een kant op in een meditatie. Dit was voor het eerst dat ik deze beter los kon laten en echt van binnenuit kon voelen, waardoor de bodyscan veel beter voelde. Briska’s stem, intonatie en woordkeuze maken dat je sneller tot de kern komt.

  profile-pic
  Jessica odW, 47 jaar

  Wat Briska je geeft en leert werkt écht!

  Ik kan nu heerlijk mijn innerlijke criticus negeren. Met de instrumenten voor zelfliefde die Briska biedt, voel ik me stevig en heb ik overzicht en vertrouwen. Ik hou van de pragmatische aanpak en werkvormen die worden gebruikt. Ervaringsleren!

  profile-pic
  Els Aarts
  leidinggevende in (IT) consultancy

  Je moet een beetje zelfvertrouwen hebben om te kunnen zeggen dat je onzeker bent.

  Het is soms zo frustrerend dat het toch weer niet gaat zoals jij wilt

  Ik weet hoe gefrustreerd of teneergeslagen je kunt zijn, als het (weer) niet gaat zoals jij het wilt. Dat je steeds maar niet écht die knop om weet te zetten, waardoor je weet, doet en zegt wat en hoe je het wilt.

  Ik heb mezelf 15 jaar lang afgevraagd waar die knop nou precies zit. Nu weet ik dat het niet zo moeilijk is. Had iemand me dat maar eerder kunnen  vertellen.

  Je investeert in jezelf, tussen alle bedrijven door. Weet dat er meer uit het leven te halen is, maar die waan van de dag die je weer overneemt. Je wilt het wel bespreekbaar maken hoe jij het wilt met je partner, je kinderen of op je werk, maar toch houdt iets je te veel tegen.

  Hoe vaak moet je die lastige thema’s van je leven nog aangaan?!  Ook deze frustratie ken ik maar al te goed. Dan stap je er weer even uit ‘Effe klaar met al die persoonlijke ontwikkeling!’ Toch lijkt er geen weg terug. Dus ga je weer met zin en tegenzin het volgende traject in.

  Ik ben zo blij dat ik door al die frustraties ben gegaan. Hoe moedeloos ik me er ook in heb gevoeld. Ik voel het nu ook nog wel eens hoor, maar nooit meer zo zwaar of diep. Ik weet precies wat ik kan doen om de moedeloosheid te ontspannen. Fijn toch?

  Ik wil het jou ook leren, zodat je het je kinderen ook kunt leren en ze daardoor nooit een training bij me hoeven komen te volgen. Hoe lijkt je dat?

  Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Dat heeft bij mij voor de nodige vertraging gezorgd. Ook het idee dat ik het allemaal al best goed begrepen had en niet perse meer iets nieuws te leren had. Ik had immers al zo veel gedaan. Daar lach ik nu om. 

  Hou je nog steeds te veel ballen in de lucht en sta je voor iedereen klaar? Hoe zit het met jouw zelfliefde en zelfrespect? Kun je het leven al een beetje vieren? Of voel je je nog steeds schuldig  als je voor jezelf kiest? Schaam je je als je voor jezelf opkomt? Vind je het nog lastig om zichtbaar te zijn en worden?

  Je weet dat dat niet hoeft en toch…

  Ga je naar feestjes waar je geen zin hebt. Doe je dingen die je niet wilt en laat je dingen die je wel wilt doen of zeggen. Doe je alsof je dat niet erg of lastig vindt, alsof er niets aan de hand is. Ziet het er allemaal heel gezellig uit bij je.

  Hoop je dat je partner, je kinderen en anderen je nu eindelijk eens begrijpen en werkelijk rekening met je houden, maar blijft dat soms toch best pijnlijk afwezig in je leven.

  Voel je je weer niet gewaardeerd en komt die onzekerheid of komen die moeilijke thema’s toch nog iets te vaak voorbij.

  Kunnen anderen wel tegen je zeggen hoe leuk en lief je bent, maar jij voelt het niet zo en herkent het ook niet echt. Toch?

  GRATIS ADVIESGESPREK

  Als je maar een beetje nieuwsgierig bent naar wat ik voor je kan betekenen, doe dan niet te moeilijk. Dit soort moeilijk doen helpt je niet in je leven. Maak even tijd voor jezelf en ga respectvol met mijn kostbare tijd om als jij jouw afspraak met mij in mijn agenda zet. Het zal je goed doen. We hebben het over waar je nu staat, waar je heen wilt, wat daar tussen staat en hoe ik je daarbij kan helpen.

  Ik weet hoe het is om je waardeloos, vermoeid en eenzaam te voelen, ondanks het hebben van een leuk sociaal netwerk, een goede baan en een goed leven. Laten we gewoon kennismaken. Ik zal eerlijk zijn als ik denk dat je niet bij mij moet zijn, maar jij zal de eerste stap moeten zetten. Ik klop niet bij je aan ofzo als ik je niet ken.

  Lees of beluister deze levenslessen die werkelijk verschil voor je kunnen maken. Ze zijn anders dan je gewend bent of je hebt ze nog niet genoeg doorleeft en doorgrond.

  GEEN QUICK FIX met een paar goedkope stappen! Ik wil dat jij zo diep gaat met jezelf dat je, omdat jij het waard bent om waardevol gevonden te worden. En dat is goed voor jou en jouw omgeving. Want jouw machteloosheid wordt hun machteloosheid, omdat ze je graag willen helpen, maar niet weten hoe. Zelfonderzoek is het enige wat je echt gaat helpen. Je moet alleen wel even weten hoe.

  Affirmaties die wel werken

  Affirmaties die wel werken

  Centrum voor Zelfvertrouwen · Affirmaties Die Wel Werken Dan pak je weer eens een Happinez of een psycholgie of in dit thema natuurlijk een boekje van Louise Hay. Louise heeft zelf uiteraard goed begrepen hoe affirmaties ontstaan, anders had ze haar boeken niet kunnen...

  Je weet al wat je wilt!

  Je weet al wat je wilt!

  Centrum voor Zelfvertrouwen · Je Weet Al Wat Je Wilt! Je durft alleen niet echt te kijken en te luisteren naar jezelf. Er zit een sluier voor van beren op de weg en onbeantwoorde vragen. Wat als ik ga doen wat ik wil? Dan … Ga ik afVinden ze me niet aardigWord ik...

  Tè veel mensen sterven met hun niet geleefde passies, verlangens, idealen en wensen. Hebben dan spijt van hoe het leven (niet) is gegaan.

  Geloof me. Ik heb me ook waardeloos gevoeld van binnen. Je maakt jezelf van alles wijs wat niet waar is. Je denkt dat:

  Z

  als je voor jezelf kiest of opkomt je het risico loopt dat je onaardig, egoïstisch, arrogant of asociaal gevonden zal worden.

  Z

  je op één of andere manier tekortschiet; minder waard, minder leuk, goed, wijs, kundig, mooi …dan anderen.

  Z

  als jij het maar doet,  je zeker weet dat het goed komt.

  Z

  anderen op de eerste plaats komen

  Z

  als je maar een lieve partner hebt, je je dan geliefd voelt

  Z

  als je maar liefde geeft of meer je best doet het dan wel een keer naar je terugkomt.

  Z

  het niet zo erg is als bij anderen, dus dat je je niet zo moet aanstellen of mag klagen.

  Z

  je er al zo veel over hebt geleerd, dat jou niets meer verteld hoeft te worden.

  Niets maakt mij blijer als hèt kwartje echt bij je landt, dat het leven niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Dat je gewoon weet, mag en ontspannen kunt doen waar je blij van wordt in je leven!

  Chat openen
  Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
  Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg