Wil jij ruimte en tijd voor jezelf in jouw leven?

Even bewust stil staan bij je leven? Gewoon even niets moeten of hoeven?

Geef jezelf dan dit 🎁 van mij aan jou.

Het enige wat je hoeft te doen is om iets voor 20.00 uur op de eerste woensdag van de maand op de ZOOM-link in de nieuwsbrief te klikken. Tot 21.00 uur jezelf vrij te geven. Moet lukken toch?

Je bent welkom zo vaak je wilt.

Ook al heb je veel gedaan in je leven aan jezelf. Wanneer je weet dat je er nog niet bent, ben ik er graag voor je om je de weg te wijzen naar innerlijke vriendschap, vrijheid en vrede.

Kom maar eens snuffelen bij me in de levensspiegelsessie en me iets beter leren kennen, voordat je misschien nog een andere stap overweegt of gewoon omdat je er (weer) zin in hebt. Wel met beeld en geluid graag. Ik werk met je alsof je bij mij in een echte zaal zit.

Het is GEEN WEBINAR!

Zorg jij ervoor dat je even niets hoeft en moet? Even niet multitasken? Even niet voor iedereen zorgen behalve jezelf? Even een goed moment voor jezelf hebben. Laat ze maar even weten dat je een uurtje niet thuis geeft. Moet kunnen toch?

Gewoon een goed moment voor jezelf! Of je je nou lekker voelt of niet. Deelnemers voelen zich na de sessie altijd lekkerder zeggen ze. Fijn toch?

Heerlijk goede tijd voor mezelf! Doe je mee met de levensspiegelsessie(s)? Je ontvang het eenvoudig zelfzorgplan voor elke dag cadeau 🎁.

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het regelmatig ontvangen van berichten
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

Wat gaan we doen?

We hebben een gesprekje over wie je bent en waar je staat in je leven. Dan geef ik je een leer-meditatie afgestemd op de deelnemers. Als je een levensvraag of thema hebt neem ik die mee. En dan praten we na over de ervaringen tijdens de meditatie. En voor wie wil, vertel ik wat een volgende stap bij mij kan zijn. Ik ga ervan uit dat je dat kunt respecteren voor de geïnteresseerden.

De online deur sluit om 20.05 uur. Dan zijn we echt begonnen samen. Dus check het beste de techniek even vooraf.

De meditaties neem ik anoniem op. Daarmee kun je ze altijd terug vinden in het levensspiegel-leerabonnement. Ik heb zo mijn eigenwijze methodes.

Er zijn veel mensen die hun hele leven mediteren, maar volledig de plank misslaan in wat hier eigenlijk de bedoeling van is.

Ik ben graag zo laagdrempelig mogelijk voor je, maar ik kom niet bij je aanbellen om je te herinneren dat jij iets voor jezelf wilde doen. Ik reken op je wanneer je je aanmeldt. Ook al ben je de enige deelnemer. Ik weet dat je betrouwbaar bent. Ben je het ook voor jezelf, met wat jij wilt voor jezelf? Of zet je jezelf als eerste aan de kant? Kom juist dan!

Cijfer jezelf niet weg. Je kunt er gewoon bij zijn als je voelt dat je dit wilt. Ik heb niet voor niets een jaartraining ‘Nu ben ik aan de beurt’, maar jij zal de stap moeten zetten om tijd voor jezelf vrij te maken.

Hoe lukt je dat nu in je leven?

Hoe goed zorg je eigenlijk voor jezelf?

Hoe gaat het met jouw zelfliefde en zelfacceptatie?

Kan het beter? Neem deze kleine stap voor jezelf. Wat kan er misgaan? Niet zo veel toch?

Jij bent het waard, ook als dat niet zo voelt.

Wil je blijven aanmodderen of het heft in handen nemen?

Wil je waardevolle antwoorden voor jouw levensthema’s en -vragen of wacht je nog even af? Stel je nog even uit?

Niet te lang hoor! Dat helpt je niet. Net zoals teveel (aan jezelf) twijfelen niet helpt.

Niets maakt mij blijer om jou in je innerlijke kracht, rust en wijsheid te zien komen en blijven. Daar ga ik voor, als ik meer tijd van je krijg. Ik zorg voor warme en veilige leeromgevingen. Pottenkijkers worden dan ook niet op prijs gesteld.

Tip: spreek af met vrienden en bekenden om samen te komen, als je dat helpt om een vriendelijke stok achter jouw deur te hebben.

Je hoeft het niet alleen te doen in je leven.

Er zijn mensen die het wiel al hebben uitgevonden.

Kun je er niet bij zijn en wil je eigenlijk wel? Je kunt de leermediaties terugluisteren!

Ze staan allemaal in het levensspiegel-abonnement. Met dit abonnement krijg je ook eens per maand mijn eigenwijze meditatie-instructies.

Ontdek de thema’s maar eens op die webpagina die in de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen. Dan kun je ze fijn in je eigen tijd doen.

In de nieuwsbrief blijf ik je herinneren wanneer er weer een live sessie aan komt. Je kunt ze gewoon altijd op eerste woensdag van de maand in je agenda zetten. Ik heb het liefste dat je jezelf herinnert dat je iets wilt en dat ook doet, maar weet ook hoe moeilijk dat is hoor.

Ik ben heel lang niet trouw geweest aan mezelf. Nu leef een meditatief leven, zonder de hele dag op een kussen te moeten zitten. Hoe lijkt je dat?

Je kunt ook veel over mijn pad van zelfbevrijding lezen als je wilt.

Soms geef ik trouwens cadeautjes weg in de live sessie, maar ook in het abonnement.  Daar hou ik van 💝. Jij ook?

WIE GOED VOOR ZICHZELF ZORGT, IS PAS ECHT GOED VOOR ANDEREN

Als jij het kunt, kun je het je medewerkers, collega’s, kinderen, leerlingen, dierbaren en klanten ook leren. Hoe eerder hoe beter! Toch?

Hoe lukt het je nu om…

Dicht bij jezelf te zijn en blijven? Om met jezelf door een deur te kunnen? Niet te veel te twijfelen in je leven over jezelf en jouw leven?

Hoe zou het zijn als jij …

  • in plaats van uitgeput voor de buis te hangen om je verstand op nul te zetten gewoon innerlijke rust hebt?
  • je kop uit het zand haalt in plaats van hem erin te blijven steken?
  • uit de ratrace van je leven kunt stappen en niet zelf alle ballen in de lucht blijft houden? Je leeft maar één keer, toch?
  • in plaats van de de boel onder controle te houden werkelijk los kunt laten en accepteren?
  • in plaats van balen van alles wat niet gebeurt gewoon wel gebeurt wat jij wilt?
  • echt weet wie je bent en wat je wilt in en met je leven en dat dat vervulling geeft?
  • in plaatst van aan blijven aanmodderen in je leven hele wijze en heldere keuzes en stappen maakt?
  • terug kunt kijken op je leven als tevreden en gelukkig, wanneer je sterft?

Wanneer je jezelf bij de les houdt van je leven kunnen dingen waar worden waar jij van droomt. Het is een pad om er te komen. Kom eerst in de levenspiegelsessies op zijn minst een beetje ontspanning halen en misschien zelfs wel wat meer energie. Het kan!

Hoe meer je er voor jezelf bent, hoe meer je een leven leeft waar je van houdt. Je moet er alleen wel tijd voor maken. Ik klop dus niet bij je aan ofzo.

Het wiel is al uitgevonden. Je ziet het andere mensen toch ook doen? Nu jij nog!

Eén uur moet wel lukken, toch? 😬🤞

Dit kan het begin zijn van jouw weg naar innerlijk vriendschap, vrijheid en vrede.

Ja, ik geef mezelf gewoon dit uur met de levensspiegelsessie en check het eenvoudig zelfzorgplan 🎁.

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het regelmatig ontvangen van berichten
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

Jezelf in de spiegel kijken is het grootste cadeau voor jezelf en je dierbaren. 

Gelukkig begrijpen steeds meer mensen dat investeren in jezelf de moeite waard is. Hoe meer je bij de les van je leven bent, hoe groter je innerlijke vriendschap, vrijheid en vrede wordt. Hoe lijkt je dat?

Als je de oefeningen van zelfbegeleiding in zelfliefde en zelfrespect kent, ga je jezelf waarderen. Oefening baart kunst.

Wanneer je weet wat je waard bent, weet je wie je bent, wat je wilt kun je gedoe-loos jezelf zijn. Mijn boek hierover is in de maak. Het geeft je een leven waar je van houd. Waarom zou je jezelf dat cadeau niet geven toch? 

Dankbaar dat ik er kasteel aan heb uitgegeven, zodat ik jou een leven kan geven waar je van houdt. Wil jij, net zoals ik van minderwaardigheid naar waardigheid bewegen? Een liefdevolle en eenvoudige en heldere methode leren, zonder dat het een truc is?

Ik wil niets liever dan dat jij je mijn methode zo eigen maakt, dat het je geen kasteel hoeft te kosten en de zelfbevrijding sneller gaat dan bij mezelf. Als je de eenvoud ervan eenmaal doorhebt,  kun je altijd makkelijk keuzes maken. 

Je bent welkom precies zoals je bent en niet bent.

Ervaren of onervaren.

In je goede of je minder goeie hum.

Met je mindere zelfbeeld of je trots zijn op jezelf.

Met je nieuwsgierigheid

Met je moeilijke en makkelijke vragen

Of je me al kent of nog niet

Met je angst en je zorgen

Met je frustraties en je vrolijkheid

Met je vermoeidheid en je energie

Met je ge(zelf)twijfel en onzekerheid

Met wat je wel en niet weet of kunt

Met je…hoe het dan ook is.

Je bent welkom precies zoals je bent.

Als al zelfbewust en zelfreflectief bent en van diepgang houdt, kunnen we bijzondere stappen maken samen.

Wat mensen over mij en mijn werk zeggen

Ik kon voor het eerst beter loslaten en voelen

De levensspiegelsessie was een diepgaande bewustwording van de fase waarin ik zit. Een lekkere no nonsens start en Briska’s dynamiek zijn fijn. Meestal stuur je jouw gedachten een kant op in een meditatie. Dit was voor het eerst dat ik deze beter los kon laten en echt van binnenuit kon voelen, waardoor de bodyscan veel beter voelde. Briska’s stem, intonatie en woordkeuze maken dat je sneller tot de kern komt.

Jessica odW, 47 jaar

Niets maakt mij blijer als hèt kwartje écht bij je landt dat het leven niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Dat je gewoon weet, mag en ontspannen kunt doen waar je blij van wordt in je leven!

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg