Wil jij ruimte en tijd voor jezelf en even bewust stil staan bij je leven? Gewoon even niets moeten of hoeven? Lekker toch?

Je bent zo vaak welkom als je wilt in deze gratis levensspiegelsessies op de eerste woensdagavonden van de maand.

Hoe zou het zijn als je werkelijk tijd en ruimte zou hebben om af en toe of vaker even goed en met begeleiding stil te staan bij je leven? Hoe lukt je dat? Kun jij een een klein commitment met jezelf aangaan om er voor jezelf te zijn? Dan kan de levensspiegelsessie een waardevolle bijdrage voor jouw leven zijn.

Lukt het je niet of te weinig om erbij te zijn en wil je het wel? Dan kun je nu ook de opnames terug luisteren van de leermeditaties in het levensspiegel-abonnement.

Live help ik je stil te staan bij jouw leven en wat er speelt in je leven. In een leermeditatie spiegel ik jouw levensvraag of levensthema, waardoor jij antwoorden kunt krijgen die voor jou werken.

In dit soort tijd en ruimte is de meeste voeding, inspiratie, wijsheid, rust en kracht te vinden voor je leven. Waarom zou je het dan niet doen? Toch? Ik wijs je graag de weg.

Wil je meer trouw zijn aan jezelf en vind je het fijn dat ik jou help herinneren dat de levensspiegelsessie er weer is? Schrijf je dan hier in. Ik stuur je een paar mailtjes over de levensspiegel en daarna kun je via de nieuwsbrief altijd deelnemen.

Meld je hier aan voor de levensspiegelsessie op de eerste woensdag van de maand en ontvang een het eenvoudig zelfzorgplan voor elke dag cadeau 🎁.

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het regelmatig ontvangen van berichten
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

Wat kun verwachten tijdens de levenspiegelsessie?

Ik werk vanuit wat ik voel dat in dat uur nodig is om te doen. Ik ga er open in en vertrouw erop dat dat wat moet gebeuren gebeurt. Er ontstaat altijd een leermeditatie. Stel je een soort mini-lezing voor in combinatie met een meditatie. Ik heb zo mijn eigenwijze methodes.

Nieuwsgierigheid is genoeg om aan te sluiten. Kom je met een vraag, dan haal je er meer uit voor jezelf.

HET IS GEEN WEBINAR!!

Na een kennismaking met beeld en geluid aan, gaan we samen veilig en rustig een beetje diepte in. Soms met een traan en lach.

Ben op tijd! Beter iets eerder, dan weet je of alles werkt. We hebben maar een uur.

Om 20.05 uur sluit ik de online deur, dan zijn we echt begonnen.  Ik bewaak graag de veiligheid van mensen die zich kwetsbaar op durven stellen.

Pottenkijkers worden dan ook niet op prijs gesteld.

Ik deel ook over wie ik ben en wat ik nog meer doe. Soms met een cadeautje. Daar hou ik van 💝. Jij ook? Dat doe ik vooral voor de mensen die gewoon belangstelling voor hebben voor wie ik ben en mijn aanbod. Ik ga ervan uit dat je dat kunt respecteren.

 

Z

Wil jij ervaringen hebben die je nooit eerder hebt gehad?

Z

Heb jij altijd het gevoel of idee, dat je wilt gaan mediteren of toch wat vaker of langer? Dan is dit een kans voor je. Wat mij betreft is het het begin van jouw reis naar innerlijke vriendschap en vrijheid.

Het is iets wat veel mensen die mediteren nog niet echt begrepen lijken te hebben. Ik leef een meditatief leven zonder dat iemand het doorheeft.

Z

Wil jij nou eindelijk eens echt tijd, ruimte en aandacht voor jezelf?

Tip: spreek af met vrienden en bekenden om samen te komen, als jou dat helpt om meer trouw te zijn aan jezelf.

Je hoeft het echt niet alleen te doen in je leven

Lekker toch? Gewoon even een momentje voor jezelf?!

Even dicht bij jezelf zijn? Of kun je niet zo goed met jezelf door een deur?

Niet te veel twijfelen hoor. Dat helpt je sowieso niet in je leven. Kom gewoon. Zorg voor jezelf door iedereen die jou weg zou kunnen halen van dat je hier wilt zijn even te laten weten dat je niet thuis geeft dit uur! Moet kunnen toch?

Ook al weet je zelf nog niet half wat je komt doen of halen. Wat kan er mis gaan? Niks toch?

Meld je gewoon nu aan. Oké?

Dan wil ik daarmee wel jouw stok achter jouw deur zijn dat je dit voor jezelf wilde door je te helpen herinneren. Je kunt ook gewoon alle eerste woensdagavonden van de maand in je agenda zetten. Dan is de kans groter dat je echt een keer of vaker aansluit.

Ik wil niet dat jij:

  • uitgeput voor de buis moet en je daarmee zogenaamd je verstand op nul zet.
  • Je kop in het zand blijft steken
  • in de ratrace van je leven op blijft gaan en allerlei ballen in de lucht blijft houden. Je leeft maar één keer.
  • de boel alsmaar onder controle probeert te houden
  • dat alles wat jij wilt maar steeds niet gebeurt en je daar dan weer van baalt
  • dat je alsmaar niet weet wie je bent en wat je wilt in en met je leven
  • Aan blijft modderen in je leven

Kom op zijn minsten een beetje echte ontspanning halen en misschien zelfs wel wat meer energie. Fijn toch? Hoe meer je er voor jezelf bent, hoe meer je een leven leeft waar je van houdt. Je moet er alleen wel tijd voor maken. Ik klop niet bij je aan ofzo.

Het wiel is al uitgevonden in hoe je een ontspannen leven kunt leven waar je van houdt. Je ziet het genoeg andere mensen ook doen, toch? Nu jij nog!

Eén uur moet wel lukken, toch? 😬🤞

WIE GOED VOOR ZICHZELF ZORGT IS PAS ECHT GOED VOOR ANDEREN

Als jij het kunt, kun je het je medewerkers, collega’s, kinderen, leerlingen, dierbaren en klanten ook leren. Hoe eerder hoe beter! Toch?

Begin gewoon met één uurtje en dan zie je wel weer verder. Toch?

Ben op tijd! Na 20.05 uur wordt je niet meer toegelaten. Dan zijn we echt begonnen. 

Hoe zou het zijn als je sterft en je minimaal tevreden en maximaal gelukkig terugkijkt op je leven? Het kan! Als je jezelf maar bij de les haalt en houdt.

Geef jezelf een waardevol cadeau, die niet je huis of kledingkast vult, maar jezelf vervulling en rust geeft. Jezelf spiegelen is het mooiste cadeau dat je jezelf kun geven in je leven.

Doe er niet al te moeilijk over als je voelt dat je dit wilt ervaren. Gun het jezelf gewoon en meld je aan en ontvang het eenvoudig zelfzorgplan voor elke dag cadeau 🎁

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het regelmatig ontvangen van berichten
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

Kun je nu niet? Wil je er wel een keer of vaker bij zijn en het onthouden?

Zet die eerste woensdagavonden gewoon in je agenda. Dat helpt.

In de wekelijkse nieuwsbrief herinner ik je ook nog, maar daar houdt het voor mij op om jou bij de les te halen van je leven.

Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel de leermeditaties ervaren in je eigen tijd?

Dan kun je ook in een proef- of jaarabonnement stappen en heb je een maand toegang tot 2 leermeditaties of  een jaar lang tot alle leermeditaties.  Daarbij ontvang je een jaar elke maand een mail met mijn mijn eigenwijze meditatie-instructies.   

Ik zou het je gratis geven, maar ik wil dat jij trouw bent aan jezelf en laat je daarom iets betalen, zodat het niet op je lijstje komt van ooit en misschien. Ik wil dat jij NU begint aan leven leven waar je van houdt!

 

Jezelf in de spiegel kijken leert je hoe je van het leven kunt gaan houden. 

Wil jij, net zoals ik, continu en als van zelf bij de les van je leven zijn? 

Oefening baart kunst, zeker als je weet welke oefeningen je kunt doen om te weten wie je bent, wat je wilt en gedoe-loos jezelf te zijn.  Ik ben het en schrijf er een boek over.

Elke dag spiegel ik mijn leven, zodat ik de zelfbegeleiding kan doen die mij helpt het leven te leven waar ik van houd. 

Het is het mooiste wat ik mezelf kan geven en het kost niets. Als je eenmaal weet hoe je het moet doen,  kun je altijd zuivere keuzes maken in je leven.

Het heeft mij van minderwaardigheid naar waardigheid gebracht. In mijn werk draait het om het pad naar zelfbevrijding. 

Wil je meer over mij weten? Dan kun je er uitgebreid over lezen.

Als jij wilt dat je van jouw leven houdt in alle aspecten. Dat je er precies mee doet waartoe jij bedoelt bent, dan leef je een leven waarin je …

Z

Ontspannen bent en plezier hebt

Z

Gedoe-loos  jezelf bent

Z

Weet wie je bent en wat je wilt.

Z

Trouw bent aan jezelf.

Wil jij dat? Maak dan gewoon die kleine eerste stap in de levensspiegelsessie.

Je kunt ook vrijblijvende een adviesgesprek met me aanvragen om samen te onderzoeken waar je nu staat in je leven, wat je zou willen, wat daar tussen staat  en wat ik daar  in voor jou kan betekenen.

Je bent welkom precies zoals je bent en niet bent.

Ervaren of onervaren.

In je goede of je minder goeie hum.

Met je mindere zelfbeeld of je trots zijn op jezelf.

Met je nieuwsgierigheid

Met je moeilijke en makkelijke vragen

Zelfbewust en zelfreflectief zijn, is wel handig

Of je me al kent of nog niet

Met je angst en je zorgen

Met je frustraties en je vrolijkheid

Met je vermoeidheid en je energie

Met je ge(zelf)twijfel en onzekerheid

Met wat je wel en niet weet of kunt

Met je…

Je bent welkom.

Wat mensen over mij en mijn werk zeggen

De eendaagse van Briska laat je ook via Zoom stralen!

Dankjewel voor deze ervaring Briska. Dat je vanuit eigen beleving spreekt maakt zo’n dag persoonlijk. Vanuit mijn huisje op het strand was het een extra intense ervaring. Thanks, Ireen

profile-pic
Ireen, 55 jaar
Consultant

Het beste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven!

Ik heb zo veel inzichten gekregen in mijn eigen handelen, mijn persoonlijke valkuilen en diepgewortelde patronen. Ik ben een krachtiger en bewuster persoon geworden. Dank je wel Briska voor jouw gerichte aanpak!

profile-pic
Suzanne Rommelaars, 45 jaar
Docent

Het daagde mij uit om heel helder te worden over wat ik zelf wil: Ultieme Vrijheid!

Heerlijk om dat te mogen voelen. De training is afwisselend, met leuke speelse elementen, krachtige oefeningen en een mooie opbouw. Briska is een ervaren en bevlogen trainster die de stof goed weet te brengen. Ze durft persoonlijk te zijn en haar geraaktheden te laten zien. Ze weet waar ze staat en ook waar ze met je heen wil.

profile-pic
Kim Verhaar, 42 jaar
Woonbegeleider gehandicaptenzorg / coach

Niets maakt mij blijer als hèt kwartje écht bij je landt dat het leven niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Dat je gewoon weet, mag en ontspannen kunt doen waar je blij van wordt in je leven!

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg