Wil jij ruimte en tijd voor jezelf in jouw leven? Gewoon even niets hoeven of moeten? Ik geef je graag wat rust 🎁.

Het enige wat je hoeft te doen is om iets voor 20.00 uur op de eerste woensdag van de maand op de oranje knop met de ZOOM-link te klikken. Deze vind je altijd in de wekelijkse nieuwsbrief.

Je bent welkom zo vaak je wilt.

Of je nou veel aan jezelf hebt gewerkt of niet. Je zit niet voor niets op mijn site, toch? Je weet dat je er nog niet bent en er meer mogelijk is. Ik wijs je graag de weg naar innerlijke rust, kracht en wijsheid. Gedoe-loos, diepgaand, nuchter en gezellig.

Het is GEEN webinar, maar gewoon even tot jezelf komen met een leermeditatie van mij voor jou als een spiegeltje in jouw leven. Even tot rust komen als het je lukt tijd voor jezelf te maken. Dat mag toch wel een keer? 

Je mag vragen stellen voor jouw leven die ik meeneem in de leermeditatie. Het hoeft niet. 

Elke eerste woensdag van de maand  ben je welkom van 20.00 tot 21.00 uur.  Zo vaak  als je wilt. Als oud student en als ‘nieuweling’. Gezellig! Met beeld en geluid aan. Ik ben het liefste in echte zaal met je en online voor korte tijd programma’s is tegenwoordig toch ook echt een goede uitvinding.

Zorg jij ervoor dat je even niets hoeft en moet? Even niet multitasken? Even voor jezelf zorgen in plaats van voor iedereen? Wil je even een goed moment voor en met jezelf hebben? Laat de je partner, je kids of wie dan ook in jouw omgeving maar even weten dat je een uurtje voor jezelf kiest. Moet kunnen toch? Dat ben je gewoon waard!

Je bent welkom zoals je bent, of je je nou lekker voelt of niet. Deelnemers voelen zich na deze avond altijd lekkerder zeggen ze. Fijn toch?

Meld je hier aan voor de eerstvolgende levensspiegelsessie en ontvang ook mijn eenvoudig zelfzorgplan voor elke dag voor jou 🎁 in je mail.

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het regelmatig ontvangen van berichten
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

Wat gaan we doen?

We hebben het een beetje over hoe het met je gaat in jouw leven. Ik vertel wat over mezelf. Je kunt vragen stellen voor jezelf aangaande jouw leven. Daarmee stemmen we het thema van die avond af voor de leermeditatie die ik je geef. Alleen de leermeditatie neem ik op met geluid, zonder beeld voor mijn meditatie-abonnement. Daar kun je ze altijd terug vinden. En het is een gelegenheid om mij vragen stellen over wie ik ben en wat ik doe.

Let op! De online deur sluit om 20.05 uur. Dan zijn we echt begonnen samen. TIP: check even van te voren of de techniek met ZOOM werkt. Klik gewoon al even op de link en dan kun je zoom makkelijk installeren en er even mee klooien tot beeld en geld hebt. Het is niet moeilijk.

Voel je dat je meer stappen met me zou willen maken, laten we dan samen ontdekken of en hoe mijn werk bij je past in een persoonlijk gesprek met meer ruimte voor jouw verhaal. Ik leer je graag beter kennen.

Je hoeft het niet alleen te doen in je leven.

Er zijn mensen die het wiel al hebben uitgevonden.

Als je het fijn vindt om deze avond samen met bekenden te ervaren? Spreek dat gerust met ze af. Als jezelf nog niet zo vertrouwt op of je ook gaat na jouw aanmelding, kan een dergelijke afspraak een vriendelijke stok achter jouw deur zijn om te gaan. En is het ook gezellig, toch?

Wil je graag meer mediteren in je leven of er nou toch echt eens goed mee beginnen en het niet weer uitstellen?  Ik weet hoe het voelt om teleurgesteld te zijn in jezelf als je toch weer niet hebt gedaan wat je had willen doen.

Tegenwoordig leef ik een meditatief leven zonder dat anderen het doorhebben. Er zijn veel mensen die hun hele leven mediteren en de plank misslaan in wat hier eigenlijk de bedoeling van is.

Doe het het beste in één keer goed, dan hoef je niets af te leren.

Ik reken op je wanneer je je aanmeldt. Ik weet dat je betrouwbaar bent en ik weet hoe het voelt als je toch weer voor die ander kiest in plaats van jezelf. Het hoeft gelukkig niet zo te gaan weet ik inmiddels uit ervaring.

Ga je de oefening met jezelf aan om jezelf niet weg te cijferen? Alleen deze oefening kan al bevrijdend zijn voor jouw leven. Ik heb niet voor niets mijn jaartraining ‘Nu ben ik aan de beurt’ genoemd. En ik weet hoe het voelt om je grenzen en wensen niet helder te hebben en hoe moeilijk het kan voelen om ze aan te geven. Ik gun je uit de grond van mijn hart dat dit soort gedoe voor eens en altijd stopt. Niet alleen voor  jou, maar ook voor jouw omgeving. Het kan echt anders, als jij maar die eerste stap neemt, om voor jezelf te kiezen. En daarna misschien de tweede…

Wil je de leermeditaties in je eigen tijd kunnen doen? Dat kan!

Er zijn al veel mooie thema’s voorbij gekomen. De titels lees je allemaal op de pagina van het  levensspiegel-abonnement. Bij dit abonnement krijg je ook eens per maand mijn eigenwijze meditatie-instructies in je mail.

Elke nieuwe meditatie komt in het abonnement te staan en ik zie je graag ook op woensdagavond met jouw verzoek voor een onderwerp als je dat fijn lijkt.

Het helpt om als je erbij wilt zijn deze avonden met ‘potlood’ in je agenda te zetten.

Ik weet hoe het voelt om niet trouw te zijn aan jezelf en nog veel meer. Een meditatief leven helpt je hierbij,  zonder de hele dag op een kussen te moeten zitten. Je kunt  veel over mijn pad van zelfbevrijding lezen als je dat wilt.

Soms geef ik cadeautjes weg in het abonnement en op de live avonden. Daar hou ik van 💝. Jij ook?

WIE GOED VOOR ZICHZELF ZORGT, IS PAS ECHT GOED VOOR ANDEREN

Als jij het kunt, kunnen je medewerkers, collega’s, kinderen, leerlingen, dierbaren en klanten het ook door wie je bent.

Hoe lijkt het je om innerlijk vriendschap, vrijheid en vrede te hebben?

Hoe zou het zijn als jij zo dicht bij jezelf kunt blijven, dat je werkelijk met jezelf door een deur kunt? Voor jezelf en jouw omgeving?

Jezelf in de spiegel kijken is wat helpt. Je moet alleen wel even weten hoe? Het vraagt om een andere vormen van zelfbegeleiding dan je gewend bent. Ik heb een kasteel uitgegeven aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling om in de vrijheid te kunnen landen met mezelf. 

Oefening baart kunst. Maar dan waardeer je jezelf echt. Wanneer je weet wat je waard bent, weet je wie je bent, wat je wilt en kun je gedoe-loos jezelf zijn. Het geeft je een leven waar je van houdt in alle aspecten.

Ik geef je met alle liefde zo snel mogelijk hetgeen dat echt werkt. Als het aan mij ligt hoeft het jou geen kasteel te kosten en leer ik je mijn liefdevolle, eenvoudige en heldere methode zonder dat het een truc is, maar wel essentiële rust en vrijheid brengt. Ook al heb je een goed leven, je weet dat je er van binnen nog niet bent. 

Ik weet hoe het voelt om eindeloos te twijfelen in je leven. Over jezelf. Over wie je bent. Over wat je wilt. Over wat anderen van je vinden. Hoe het voelt als je jezelf steeds weer naar beneden haalt en je minderwaardig voelt. Om alsmaar een discrepantie te ervaren tussen hoe je jezelf ziet en hoe anderen je zien. Hoe het voelt om de goede lieve vrede te willen bewaren en hoe dat niet lukt. Hoe lastig het is om werkelijk los te kunnen laten en accepteren.

Het hoeft niet zo te gaan. Je leven kan een andere koers varen dan dit. Ik spreek uit ervaring. Je kunt een leven gaan leven waar je van houdt!

Ja, ik geef mezelf gewoon dit uur en ontvang het eenvoudig zelfzorgplan 🎁 voor elke dag voor mezelf in mijn mail.

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het regelmatig ontvangen van berichten
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

Je bent welkom precies zoals je bent en niet bent.

Ervaren of onervaren.

In je goede of je minder goeie hum.

Met je mindere zelfbeeld of je trots zijn op jezelf.

Met je nieuwsgierigheid

Met je moeilijke en makkelijke vragen

Of je me al kent of nog niet

Met je angst en je zorgen

Met je frustraties en je vrolijkheid

Met je vermoeidheid en je energie

Met je ge(zelf)twijfel en onzekerheid

Met wat je wel en niet weet of kunt

Met je…hoe het dan ook is.

Hoe bewuster je bent en wordt van jezelf met alles wat er is, hoe dieper je durft te gaan met jezelf, hoe groter de zelfbevrijding zal zijn. Ik weet hoeveel moed hiervoor nodig is.

Vertrouw jij jezelf al meer dat je goed om kunt gaan met dit soort innerlijke gemoedstoestanden en verlang je naar meer meditatieve stilte-dagen, dan kun je ook overwegen één tot 4 losse dagen per jaar een dag in jezelf te komen landen op mijn landingsdagen.

 

Wat mensen over mij en mijn werk zeggen

Een prettige eerste kennismaking met Briska

Deze eerste kennismaking met je levensspiegelsessie heb ik als zeer prettig ervaren. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren tijdens de meditatie. Ik kon mij goed ontspannen en mijn hoofd kwam tot rust. Ik kijk er naar uit om elkaar beter te leren kennen.

Daniëlle Swart

Holistisch rouwtherapeut en orthomoleculair voedingscoach bij Voedzame Adviezen

Ik weet niet waar ik nu zou staan als ik Briska niet had leren kennen

Toen ik begon aan de jaartraining ‘Nu ben ik aan de beurt’ was ik niet zelfverzekerd en zette mijzelf nooit op de eerste plaats. Ik gaf geen mening zodat ik geen conflict hoefde aan te gaan. Praatte niet over mijn gevoelens, wat uiteindelijk allemaal een gevaar was voor mijn relatie. Die stond op het punt te breken. De lieve persoonlijkheid van Briska is fijn. Niks is gek en alles mag en kan gezegd worden. Je voelt je op je gemak bij haar in het leren omgaan met gevoelens en gedachtes. Ik ben meer open geworden. Praat meer over mijn gevoelens en luister naar wat ik voel van binnen. Heb mijn relatie hierdoor weer kunnen redden en andere (toxische) relaties beeindigd. Ik weet niet waar ik nu zou staan in mijn leven als ik Briska niet had leren kennen. Ben haar heel erg dankbaar!

Kiki, 40 jaar

Gun jezelf een nieuwe blik en je keuzes voelen zoveel beter!

De tijd nemen voor jezelf en een nieuwe blik krijgen op hoe je kijkt naar anderen en jezelf is verrijkend. De methodes die Briska gebruikt (af en toe echt wel even buiten mijn comfortzone) helpen je de diepere lagen in jezelf te ontdekken. Ik vond het dubbel en dwars waard om de training bij Briska te volgen.

Ingeborg, 55 jaar

Leidinggevende bij de overheid

Niets maakt mij blijer als hèt kwartje écht bij je landt dat het leven niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Dat je gewoon weet, mag en ontspannen kunt doen waar je blij van wordt in je leven! In jouw volle kracht en passie.

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg