Lekker toch? Gewoon even een momentje voor jezelf!

Even ruimte en tijd om na te kunnen denken over hoe je leven gaat en daar wat ondersteuning bij te vinden.

Of je hangt een uur uitgeput voor de buis en zet je verstand zogenaamd op nul. Of je blijft nog in de ratrace van je leven en allerlei ballen in de lucht houden om de boel onder controle te houden.

Het jezelf bij de les halen van je leven, kan de ratrace van je leven eenvoudiger en meer ontspannen maken. Dat gun ik je en ik ben er graag voor je om je de weg te wijzen hoe je een leven leeft waar je van houdt.

De keuze is aan jou. Het enige wat je hoeft te doen is op die eerste woensdag van de maand om 20.00 uur op de zoom-link te klikken en op tijd te zijn. Na 20.05 uur wordt je niet meer toegelaten. Dan zijn we echt begonnen.

Ik houd mezelf 18 dagen per jaar met een groep voor de rest van mijn leven bij de les, dan moet bij jou één uur per maand wel lukken, toch?

Gun jezelf in ieder geval tijd om werkelijk even stil te kunnen staan bij hoe je leven nu gaat.

Of je moddert gewoon nog wat aan. Dat kan ook.

Niet te veel twijfelen hoor. Dat helpt je sowieso niet. Klik gewoon op de ZOOM-link die eerste woensdag van de maand om 20.00 uur en ik ben er voor jou. Ook al weet je zelf nog niet half wat je komt doen of halen. Wat kan er mis gaan? Niks toch?

Laat je me op z’n minst even weten dat je erbij bent?

Dat kan kan jou helpen er ook echt te zijn, want ik zie dat dan als een afspraak die je met me maakt. Oké? App of mail me maar.

Wil je meer trouw zijn aan jezelf en vind je het fijn dat ik jou help herinneren dat de levensspiegelsessie er weer is?

Schrijf je dan hieronder in voor de levensspiegel-maillijst.

Je ontvangt een paar mailtjes over de levensspiegel en daarna bij elke eerste woensdag van de maand 2 reminders en krijg je het mini zelfzorgplan cadeau🎁. Die kost je nog minder tijd dan uur online met mij.

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het regelmatig ontvangen van berichten

Wat kun verwachten tijdens de levenspiegelsessie?

Ik werk vanuit wat ik voel dat in dat uur nodig is om te doen. Ik ga er open in en vertrouw erop dat dat wat moet gebeuren gebeurt.

Jij kunt even toegeven aan jouw verlangen even helemaal niets te hoeven of te moeten. Nieuwsgierigheid is genoeg om aan te sluiten. Kom je met een vraag dan haal je er meer uit voor jezelf.

Je krijgt (niet allemaal tegelijk hoor in een uur):

Z

die mediatie die je zelf eigenlijk vaker of langer wilt doen of een eerste ervaring hierin. Heb je een vraag voor jouw leven dan ga ik daar tijdens de meditatie op in.

Z

een spiegelend gesprek over waar jij nu staat in je leven.

Z

antwoord op een levensvraag van jou of een mini-lezing.

Z

een oefening om jezelf bij de les te houden, mogelijk in een break-out room

Z

ontspanning en plezier

Z

diepgang, mogeklijk met een traan

Z

ervaringen die je nooit eerder hebt gehad.

Z

soms cadeautjes. Daar hou ik van 💝 Jij ook?

Tip: spreek af met vrienden en bekenden om samen te komen, als jou dat helpt om meer trouw zijn aan jezelf.

Levensspiegels Meeting ID: 821 1314 3730
Passcode: 842560 

Ben op tijd! Na 20.05 uur wordt je niet meer toegelaten. Dan zijn we echt begonnen. 

Je hoeft het echt niet alleen te doen in je leven

Het wiel is al uitgevonden in hoe je een meer ontspannen leven kunt leven. Je ziet het genoeg andere mensen ook doen, toch?

No worries. Je hoeft geen mens te worden die geen verantwoordelijkheid neemt. Maar misschien doe jij het iets te veel als je eerlijk bent? Het kost je zo veel meer tijd als je het allemaal alleen moet uitzoeken, uitvinden en doen.

Gun jezelf hoe dan ook (meer) support in je leven als je voelt dat je soms zo moe bent, of merkt hoe je moe van jezelf wordt. Als je regelmatig iets wilt doen, laten  of zeggen, maar er steeds niet doet of niet aan te komt is dat geen goed teken.

In de levensspiegel hoef en moet je echt even helemaal niets niets. Lekker toch? In dit soort ruimte is de meeste voeding, inspiratie, wijsheid, rust en kracht te vinden voor jouw leven. Waarom zou je het dan niet doen in je leven? Toch?

Wil je meer dan uur niets hoeven en moeten in die innerlijk wijze sfeer, dan kun je dit ook 1 tot 4 keer per jaar een hele dag ervaren op de landingsdagen.

Dus neem gerust mensen mee voor wie je denkt dat het interessant is om gedoe-loos jezelf te worden.

Kun je goed voor jezelf zorgen? Dan ben je pas echt een geschenk voor anderen.

Als jij het leven leeft waar je van houdt, dan weet je hoe je jezelf lief hebt, respecteert en hoe je daar komt. Dat is goed voor jezelf en jouw omgeving. Als jij het kunt, kun je het je kinderen of andere dierbaren, collega’s of medewerkers ook leren. Hoe eerder hoe beter! Toch?

Veel mensen kunnen leren over hoeveel onzekerheid er schuil gaat onder het niet goed voor jezelf zorgen en hoe daarmee om te gaan.

Je bent zo vaak welkom als je wilt in de levensspiegelsessies en landingsdagen. Ik droom ervan om hiermee een community te vormen waar je steun en vriendschappen voor jouw / het leven kunt vinden.

Niet oppervlakkig met koetjes en kalfjes gesprekken. Wel jezelf kunnen zijn in een groep gelijkgestemden.

Jezelf en anderen zo kunnen begeleiden in het leven, dat als het lastig wordt je weet wat je kunt doen om te ontspannen en daarop te kunnen vertrouwen. Dat geeft zelfvertrouwen.

Niet anderen voorzien van adviezen waar je zelf niet trouw aan bent.  Waar je zelf eigenlijk niet half weet hoe je dat doet. Loslaten en accepteren bijvoorbeeld.

Je bent geloofwaardiger als je het zelf werkelijk kunt, doet en daarmee een voorbeeld bent. Toch?

Gun jezelf gewoon één volgende stap te mogen maken met de levensspiegelsessie. Je zit nergens vast als je dat niet wilt.

Levensspiegels Meeting ID: 821 1314 3730
Passcode: 842560 

Ben op tijd! Na 20.05 uur wordt je niet meer toegelaten. Dan zijn we echt begonnen. 

Hoe meer je (zelf)twijfelt, hoe minder je het leven leeft dat goed voor je is.

 

Jezelf in de spiegel kijken leert je hoe van het leven kunt gaan houden. 

Jezelf bij de les houden is de grootste uitdaging om een leven te gaan leven waar je van  houdt. Ik ben continu bij de les van mijn leven, om te kunnen merken hoe ik  hoe ik wel en niet van houdt van mijn leven, zodat ik daar wijze keuze sin kan maken. Er gaat geen dag voorbij zonder mezelf te spiegelen, mezelf te begeleiden en mezelf te bezinnen.

Het is het mooiste wat ik mezelf kan geven en het kost niets, als je eenmaal weet hoe je het moet doen kun je altijd zuivere keuzes maken in je leven.

Het heeft mij van minderwaardigheid naar waardigheid gebracht. In mijn werk draait het om het pad van zelfbeperking naar zelfbevrijding. 


Wil je meer over mij weten? Dan kan je er uitgebreid over lezen en beluisteren.

Ik ontspan de relatie met jezelf en met anderen.

Hoe zou het zijn dat als je sterft je minimaal tevreden en maximaal gelukkig terugkijkt op je leven. Het kan! Als je jezelf maar bij de les haalt en houdt.

Elke eerste woensdag van de maand staat mijn ZOOM voor je open van 20.00 tot 21.00 uur.

Kom voor jezelf en jouw omgeving!

De enige keuze die jij hier hoeft te maken is of je om 20:00 uur op de onderstaande zoomlink klikt of niet.

Wil je vaker komen noteer dan nu alvast op alle eerste woensdagavonden van de maand deze mogelijkeid in je agenda.

Haal jouw beren van de weg als je er echt bij wilt zijn. Moet lukken toch voor een uur?

Je leven spiegelen is gewoon een heerlijk cadeautje voor jezelf!

Wil je er bij zijn en het niet vergeten, laat mij jou dan helpen herinneren wanneer de volgende levensspiegel weer is. Meld je hieronder aan voor de levensspiegel reminders en ontvang het mini-zelfzorgplan cadeau🎁

Voel je dat je er (een keer) bij wilt zijn, ben dan gedoe-loos jezelf en doe er niet te moeilijk over. Gun het jezelf gewoon. Toch?

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het regelmatig ontvangen van berichten

Het maakt niet uit hoe ervaren je bent

 

Of je al training of coaching van me hebt gehad of niet. Als je er maar bent voor jezelf en de nodige zelfreflectie hebt en je je leven op zich best wel op orde hebt dan heb je een prima basis!

Hoe meer je met me deelt, ook in een groep, hoe meer jij en de groep eruit gaat halen.

Doordat mensen net zoals jij kampen met de moeilijkheden van het leven heb je veel profijt van de inbreng van iedereen.

Je kunt jezelf bevrijden door de zelfbegeleiding die je bij mij leer. Je moet jezelf alleen wel op het pad zetten. Het zal je goed doen. Dat beloof ik je.

Je bent helemaal welkom bij me, precies zoals je bent en niet bent, met alles wat er is en niet is.

Wil je meer ervaren kom dan eens een landingsdagen ervaren.

Als je wilt, heb ik ook een speciaal ‘jezelf bij de les-houd’ pakket. Vraag dan even een gratis adviesgesprek met me aan, dan kunnen we even kijken of het wel bij je past.

O ja, wil je eerst even gewoon iets zelf doen in je eigen tijd?

Dan is de introductie-workshop ‘Nu ben ik aan de beurt’ misschien iets voor jou.

Het is een opname van de workshop die ik online gaf  aan een groep van 50 man. Doe mee alsof je zelf in de woksop zit en je zal er veel aan hebben.

Ik zou het je gratis geven, maar ik wil echt dat jij trouw bent aan jezelf enlaat je daarom wat betalen, zodat het niet op je lijstje komt van ooit en misschien. Ik wil dat jij nu aan de beurt bent! Daarom krijg je ook een week de tijd om het te bekijken.

Ik wil dat je van jouw leven houdt. Dat je er precies mee doet waartoe jij bedoelt bent.

Z

Ontspannen en met plezier

Z

Gedoe-loos en echt jezelf kunnen zijn

Z

Weten wie je bent en wat je wilt.

Z

Trouw zijn aan jezelf.

Wil jij dat ook en wil graag een volgende stap zetten?

Dan ontmoet ik je graag in de levensspiegelsessie.

Je kunt ook vrijblijvende een adviesgesprek met me aanvragen om samen te onderzoeken waar je nu staat in je leven, wat je zou willen, wat daar tussen staat  en wat ik daar  in voor jou kan betekenen.

Wat mensen over mij en mijn werk zeggen

De eendaagse van Briska laat je ook via Zoom stralen!

Dankjewel voor deze ervaring Briska. Dat je vanuit eigen beleving spreekt maakt zo’n dag persoonlijk. Vanuit mijn huisje op het strand was het een extra intense ervaring. Thanks, Ireen

profile-pic
Ireen, 55 jaar
Consultant

Het beste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven!

Ik heb zo veel inzichten gekregen in mijn eigen handelen, mijn persoonlijke valkuilen en diepgewortelde patronen. Ik ben een krachtiger en bewuster persoon geworden. Dank je wel Briska voor jouw gerichte aanpak!

profile-pic
Suzanne Rommelaars, 45 jaar
Docent

Het daagde mij uit om heel helder te worden over wat ik zelf wil: Ultieme Vrijheid!

Heerlijk om dat te mogen voelen. De training is afwisselend, met leuke speelse elementen, krachtige oefeningen en een mooie opbouw. Briska is een ervaren en bevlogen trainster die de stof goed weet te brengen. Ze durft persoonlijk te zijn en haar geraaktheden te laten zien. Ze weet waar ze staat en ook waar ze met je heen wil.

profile-pic
Kim Verhaar, 42 jaar
Woonbegeleider gehandicaptenzorg / coach

Niets maakt mij blijer als hèt kwartje écht bij je landt dat het leven niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Dat je gewoon weet, mag en ontspannen kunt doen waar je blij van wordt in je leven!

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg