Doe het zelf Introductieworkshop Nu ben ik aan de beurt

Hoe zou het zijn als je minder voor streng voor jezelf bent?

 

Gratis e-book 'Ik wil gewoon gelukkig zijn'

Ik wil gewoon dat jij gelukkig bent en wijs je graag de weg. Hoe zou dat zijn?

Natuurlijk is het leven niet altijd makkelijk, maar als je weet hoe je daarmee om kunt gaan wordt je leven ontspannen en kun je leven in flow.

Gratis adviesgesprek met Briska

Hoe zou het zijn als je jezelf gunt te mogen onderzoeken een geschenk aan jezelf te (door je werkgever laten) geven? Dat je het even niet allemaal zelf hoeft te doen?

Jaartraining Nu ben ik aan de beurt!

Hoe zou het zijn als je jouw grenzen en wensen kent en daar trouw aan bent. In deze 7 daagse training op lokatie wijs ik je graag de weg.

Gefeliciteerd met jouw abonnement op de levensspiegel leermeditaties

Elke maand komt er een nieuwe opname bij en ontvang je hier een reminder voor in je mail, zo lang jij dat wilt. De toegang naar de meditaties zal af en toe veranderen.

Wil je geen maandelijkse reminder ontvangen, bewaar dan jouw factuur, zodat je met jouw factuur als bewijs van aanschaf altijd nieuwe toegangscodes kunt opvragen.

Aan de hand van de besproken levensthema’s en levensvragen van de deelnemers zijn de leermediaties ontstaan.

Het zijn onbewerkte geluidopnames zonder opsmuck met muziek ofzo. Dus soms kun je even verrast worden door wat er tijdens een meditatie gebeurt. Dan weet je dat.

Uiteraard heb ik de gesprekken voorafgaand en na de meditaite niet opgenomen uit privacy-overweging. Hoe interessant deze gesprekken ook zijn. Die krijg je alleen mee als je erliven bij bent. Hier vind je meer informatie en de rechtsteekse zoomlink naar de live levenssiegelsessies op de eerste woensdag van de maand om 20.00 uur

Veel innerlijke rust, liefde, kracht en wijsheid gewenst met deze meditaties in jouw leven. Liefs, Briska

Beluister de meditaties en neem gewoon even de tijd en ruimte voor jezelf voor de ervaring. Moet kunnen toch?

Zorg er tijdens het luisteren voor dat je:

Z

Tijd voor jezelf maakt

Z

Een fijne plek hebt waar jij je even terug kunt trekken

Z

Je ongestoord kunt afstemmen op de leermeditatie

Z

Anderen informeert dat je even tijd voor jezelf neemt

Z

Geen auto rijdt of fietst tijdens het luisteren

Z

Na de meditatie minimaal 1 leermoment registreert en dat je je die een regelmatig herinnert na de meditatie.

Het gaat om de ervaring. Niet om het moeten begrijpen.

Dit is de meest recente opnames

Waarom leef ik eigenlijk?

Waarvoor doe ik het eigenlijk? In deze meditatie spreek ik relatief veel om je wat inzicht te geven in de zin van het leven, maar daarom niet minder interessant. Kijk of je jezelf bij het luisteren zo goed mogeelijk in je lichaam kunt houden.

18 minuten opname nog inladen

Gevoelig zijn

Dit is een opname tijdens de landingsdag met de deelnemers. Hoe gevoeligheid voelt en werkt. Hoe ermee om te gaan en wat voelen je kan brengen.

40 minuten opname nog inladen

Voel gewoon welke leermeditatie nu voor je klopt om te doen?

Hoe blijf ik dicht bij mezelf?

In deze meditatie brengen we je aandacht naar jezelf en je lichaam brengen. Je niet te veel laten leiden door je gedachtes. Je aandacht nieuwsgierig naar je lichaam brengen en de effecten daarvan bemerken. Hoe je lichaam wijs is. Wat voor soort aandacht je eigenlijk hebt voor jezelf. Ben je dicht bij jezelf of is dat moeilijk?

38 minuten

Het leven nemen zoals het komt

Hoe kun je je makkelijker ontspannen? Het wonder dat leven is. Hoe werkt dat levensspiegelen eigenlijk in het leven. Hoe ga je om met het leven? Wanneer het lastig wordt, wanneer het aangenaam is.

29 minuten

Hoe is het met je gesteld?

Hoe doe je dat onderzoek eigenlijk? Hoe ben je in contact met jezelf? Presentie als kans om jezelf bij de les te houden.

Schrik niet! Deze meditatie start even met mijn harde stemgeluid, maar dat wordt snel rustig.

18 minuten

Innerlijke warmte en nieuwsgierigheid

Nieuwsgierigheid als eerste poort om met jezelf bezig te zijn. Hoe tref je jezelf aan? Hoe warm is het in jezelf of ben je voor jezelf? Niet te veel je best doen en alleen je aandacht naar jezelf te brengen en nieuwsgierig te zijn. De warmte in je hart kun je voor jezelf aanwenden. Hoe is het in jouw hart gesteld?

29 minuten

Levensenergie

Hoe is het nu met jouw levensenergie gesteld? Hoe weet je dat? Hoe beweegt het eigenlijk in jou? Daar draait het om in deze meditatie.

31 minuten

Focus

Hoe ben jij met jouw aandacht gefocused? Waar zit focus eigenlijk? Aandacht is een van de belangrijkste zaken bij focus. Er zijn verschillend esoorten van aandacht waarbij er één cruciaal is als het over focus gaat. Daar gaat deze meditatie over.

33 minuten

Je verbinden met anderen

Dat is nog niet zo makkelijk voor veel mensen. Het kan je veel kosten en moeilijk zijn. Doe deze leermeditatie en doe inzichten op voor jezelf. Je kunt antwoorden in jezelf vinden door je af te stemmen op jezelf en de input die ik je geef.

35 minuten

Doelloosheid

Wanneer je niet weet welke kant je op wilt in je leven, is het belangrijk om je op je lichaam af te gaan stemmen. Hoe ga je om met koersloosheid? Daar draait het in deze meditatie om.

24 minuten

Keuzes maken

In deze meditatie komen drie thema’s aan bod. Omgaan met mensen waarmee het lastig is om mee om te gaan. Het leven dat soms zo ingewikkeld kan zijn en het moeilijk te verkroppen is. Kiezen: hoe weet je eigenlijk wat je wilt?

47 minuten

Stilte

Hoe stil is het in jezelf? Heeft je hoofd nogal wat gedachtes? Hoe ga je om met stilte of al je gedachtes? Hoe is het om er helemaal voor jezelf te zijn? Wat doet stilte met je? Is het aangenaam of niet? Misschien valt het in deze meditatie wel mee. Uiteraard vallen er stiltes in deze meditatie en ik help je door je aandacht naar je lichaam te brengen.

44 minuten

Plan van je leven

Deelnemers in deze groep hadden last van de overgang, waren op zoek naar het plan van je leven en hadden een thema met assertiviteit. In de meditatie ga ik in op het plan van je leven vanuit deze 3 invalshoeken.

32 minuten

In transitie zijn

Heb jij het gevoel dat je in transitie bent en ben je aan het spoor zoeken? Je wilt stappen maken, dan kan deze leermeditatie je ondersteunen in de beweging van jouw transitie. Met de onzekerheid van de transitie.

30 minuten

Twijfels en grenzen

Doe jij veel je best in je leven? Zet jij je schouders er nog al eens onder? Kan de vermoeidheid je overvallen of ben je vermoeid? Twijfel je je nog al eens over een sitautie wat je ermee aanmoet? Dan is deze meditatie een aanrader om te doen.

36 minuten

 

Wat wil ik eigenlijk echt?

Veel mensen spelen met deze vraag. In deze meditatie krijg je veel handreikingen over hoe je om kunt gaan met deze vraag. Het hoe je er mee omgaat is zeer bepalend voor hoe je goede antwoorden kunt vinden.

45 minuten

Pleasen

Ben jij geneigd met je aandacht vooral bij anderen te zijn en minder bij jezelf? Eerder met  anderen mee te bewegen? Deze meditatie kan je helpen andere keuzes te maken. Keuzes die ook goed voor jou zijn. Er worden wat thema’s aangestipt waar je over kunt mijmeren asls het om jouw manier van pleasen gaat.

34 minuten

Gratis advies gesprek ‘Nu ben ik aan de beurt’

Heb je de jaartraining ‘Nu ben ik aan de beurt’ nog niet gevolgd en overweeg je deel te willen nemen?

In het gratis adviesgesprek onderzoeken we samen waar jij nu staat, wat je wilt, wat daartussen staat en of de training bij je past of niet.

Wil je dat?

 

(vrij naar) Adyashanti

Het leven is voortdurend bezig
ons de spiegel voor te houden,
ons wakker te schudden.

Wanneer we niet bereid zijn te zien,
wat het leven ons probeert te laten zien
zal het de intensiteit opvoeren totdat
we willen zien wat we moeten zien.

Op deze manier is het leven zelf
onze grootste bondgenoot

Kom je (weer) een keer één of meer dagen bij me landen in jezelf op de landingsdagen?

Lijkt me fijn je (weer) te zien. Je bent helemaal welkom zoals je bent en niet bent. Als beginner en gevorderde. Alleen of met iemand.

Wat anderen over het werk van Briska zeggen…

Wonderlijk wat een beetje liefde naar jezelf kan doen

Het verbaasde me hoeveel effect de oefening in de workshop heeft. Dat ik werkelijk een enorm drukkend en verstikkend gevoel ging ervaren door de innerlijke criticus en dat dit nare gevoel met een beetje liefde als het ware oploste.... bijna helemaal verdween. Het geheel wakkert bij mij de behoefte aan naar meer. Dat staat gelukkig al in de planning, zodat ik mezelf echt op een andere en bewustere manier ga leren benaderen. Dank voor het kunnen ervaren van jouw workshop Briska

profile-pic
Marinka Rothuis, 61 jaar

Het beste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven!

Ik heb zo veel inzichten gekregen in mijn eigen handelen, mijn persoonlijke valkuilen en diepgewortelde patronen. Ik ben een krachtiger en bewuster persoon geworden. Dank je wel Briska voor jouw gerichte aanpak!

profile-pic
Suzanne Rommelaars, 45 jaar
Docent

De ideale persoonlijkheid voor een coach!

“Ik heb de één-urige introductietraining gevolgd. Briska wist me goed aan te voelen, heeft ook humor en is rechtdoorzee. Briska’s rust helpt me om stil te staan bij mezelf, maar haar sprankelende persoonlijkheid zet er wat pit achter. De ideale persoonlijkheid voor een coach!

profile-pic
Monica, 25 jaar

Niets maakt mij blijer als het kwartje écht bij je landt dat het leven niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Dat je gewoon weet, mag en ontspannen kunt doen waar je blij van wordt in je leven!

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg