Landingsdagen

Gewoon even tijd voor jezelf op een mini-retraite van een dag op zondag

Wat als er een manier was om zelfs in periode van stilte, zonder dat je iets  doet op je gemak met jezelf bent?

De ultieme zondag, zoals die bedoelt is als rustdag. Dat als je geen zin hebt om te gaan, omdat je rust wilt, je aan het einde van de dag echt blij bent dat je gegaan bent.

Even een dag ongestoord lekker in je eigen bubbel kunnen zijn.

Eén tot vier dagen per jaar een pas op de plaats in je leven en jezelf aandacht voor wat echt belangrijk is!

Ook al is het lastig voor je om tijd voor jezelf te maken. Ik ben graag een vriendelijke stok achter jouw deur, als jij trouw wilt worden, zijn en blijven aan jezelf en meer bewustzijn in je leven in wilt bouwen. Van en in de stilte kun je wonderlijk veel leren.

Ik weet dat ik je te veel vraag om het, net zoals ik minstens 18 dagen per jaar te doen voor mezelf voor de rest van mijn leven.

Eén, twee, drie of vier dagen per jaar moet wel lukken toch?! Wanneer je die ruimte ook structureel voor jezelf wilt pakken, maar dan met slechts 4 zondagen per jaar geef ik je graag één dag cadeau

Wanneer je tijd voor jezelf maakt om te kunnen broeden in en over je leven, krijg je een betere relatie met jezelf en het leven. Een betere relatie met jezelf betekent ook een betere relatie met anderen. Hoe lijkt je dat?

Zoek je al lang naar een laagdrempelige en nuchtere manier om meditatie uit te proberen? 

Mediteer je al en wil je het structureler, langer en vaker inbouwen in je leven? Dan ken je de kracht van dit samen doen al.

Geen strakke zen-meditaties of dagenlang zitten. Geen zweverige toestanden, maar het gewoon met mijn hulp het leren met jezelf te zijn en te doen.

Er zijn veel misvattingen over de bedoeling van meditatie. Er zijn mensen die hun hele leven mediteren en de plank hierin misslaan. Wil jij werkelijk doorgronden wat de bedoeling ervan is? Dan raad ik je aan ook het abonnement met de levensspiegel- leer meditaties te doen. Daarin krijg je maandelijks een mail met mijn eigenwijze meditatie-instructies.

Ik leef een meditatief leven, zonder dat mensen dat doorhebben. Maar het is wel handig om ermee te oefenen en er dus voor te gaan zitten met een pas op de plaats in je leven.

Je bent van harte welkom. Precies zoals je bent.

Of je nou gevorderd bent of een beginner maakt niet uit

Als gevorderde kun je wel tegen een stootje en wat afleiding. Je weet immers hoe je jezelf kunt begeleiden als iets lastig voelt.

Als beginner mag je lekker klooien en wennen. Zie het als een mini-retraite. Als een mogelijkheid er even een dag uit te zijn, helemaal voor jezelf. Een dag uit de ratrace van het leven en de waan van de dag. Even helemaal niks hoeven of moeten, behalve met jezelf bezig zijn. Fijn toch?

Wil je dit warme nestje ervaren, waar je steun voor jouw leven kunt ervaren en waar je als je dat niet wilt niets met anderen hoeft.

Als een cadeautje voor jezelf. Alleen of met je vrienden, vriendinnen, familieleden of bekenden. Kom dan lekker samen je verder verdiepen in jezelf.

Ik wijs je graag de weg in hoe je tot innerlijke vriendschap en vrijheid komt.

Deelnemers die komen, willen:

 • innerlijke rust
 • beter voor zichzelf zorgen
 • zichzelf meer leren waarderen
 • de zin van meditatie leren ervaren en verdiepen
 • contact met hun innerlijke wijsheid
 • contact met hun innerlijk kracht
 • groeien in zelfliefde en zelfrespect
 • langer of structureler mediteren dan ze dat tot nu toe doen of lukt
 • ervaren hoe het is om in stilte te zijn met zichzelf en met anderen
 • zich verdiepen in zichzelf
 • na retraites het bewustzijn vasthouden en de baat ervan blijven  ervaren
 • als de meditatie in het slop zit weer even ervaren hoe fijn het is
 • als aanvulling op de jaartraining ‘nu ben ik aan de beurt’ 
 • meer helderheid en focus
 • thuiskomen bij zichzelf
 • mediteren en komen omdat ze het thuis toch niet (echt) doen
 • samen mediteren, omdat ze weten dat de toegevoegde waarde daarvan is.

WIE GOED VOOR ZICHZELF ZORGT IS PAS ECHT GOED VOOR ANDEREN

 1, 2, 3 of 4 zondagen per jaar bewuste rust voor jezelf slechts  € 111,00 incl. BTW per dag. Kies je voor structurele aandacht voor jezelf, dag geef ik je 1 dag van de 4 zondagen cadeau 🎁

Leer het wonder van stilte ervaren. Ik help je erin en eruit. Voelt het fijn om samen met iemand te komen, organisseer dat dan voor jezelf en die ander.

Misschien wil je wel een dag cadeau geven. Zo duur is het niet, toch?

Als je goed voor jezelf zorgt, leer je het je kinderen ook.

Dit is mijn allergrootste missie. Dat jouw kinderen nooit een training bij me hoeven te volgen.

Het begint bij jezelf toch iets serieuzer te gaan nemen, dan al die beren op de weg die de boel onder controle proberen te houden.

Fijn toch? Even jezelf bij de les halen en houden van je leven. Even inchecken bij jezelf en ontdekken hoe het met je gaat. Even wat support kunnen krijgen op thema’s in je leven. Kom het ervaren in dit warme nestje van mij voor jou.

Luister hier naar een geleide meditatie de stilte in tijdens een landingsdag.

Het zal iedere keer weer anders gaan. Ik neem jouw vraag of thema graag mee in de geleide meditatie om jou rustig in de stilte te landen. 

Kies hieronder de data of datum die je wilt komen en reken direct af

Indien jouw werkgever betaalt en je wilt dat ik een factuur stuur is de 3 voor de prijs van 4 korting niet van toepassing en reken ik 21% BTW bij de €111,00 per dag.

Zondagen: 26 nov 2023 en 4 feb, 21 april, 8 sept, 24 nov 2024 en 2 feb 2025

Je kiest bij het afrekenen voor 4 zondagen die in jouw agenda passen en betaalt er dan dus slechts 3.

Ook voor een losse ben je welkom om het uit proberen of het naar meer smaakt.

De zondagen duren van 9:30 tot 17:30 uur in Driebergen

  Hoe de dag eruit ziet:

Z

Je landt in de groep en we elkaar sprekend ontmoeten en welkom heten. je krijgt instructie over de gang van zaken op de dag en voor  meditatie-instructies.

Z

Je krijgt de mogelijkheid iets te delen over wat je bezig houdt in je leven, je intentie of verlangen te vertellen voor die dag. Waar je mee in onderzoek bent of wilt zijn. Het hoeft niet.

Z

Je doet een zelflbegeleidingsoefening die je help tijdens de stilte.

Z

In een geleide meditatie neem ik jouw vragen, verlangens, intenties en thema’s mee om vervolgens in de stilte te landen met elkaar.

Z

In stilte zijn. Hoe dat precies gaat leg ik je wel uit op de dag zelf. Komt goed. Je hoeft niet de hele tijd stil te zitten hoor. Je gaat ook schrijven, lopen en begeleid bewegen.

Z

Waarna we de stilte rustig doorbreken met een oefening. Daarna kun je jouw ervaring delen en vragen stellen. En dan ronden we gezamenlijk af.

Z

Als je het spannend of lastig vindt of lijkt om in die stilte te zijn, dan is er altijd de mogelijkheid om even met me te kunnen spreken buiten de ruimte, zodat anderen in de stilte kunnen blijven.

Gun gewoon jezelf een beetje aandacht in plaats van alles en iedereen om je heen

Wel mooi toch voor anti-kraak?

Lief hè? 

No worries, je mag ook op een stoel zitten

Praktische zaken voor de dag zelf:

 • Neem je eigen lunch mee, zodat het helemaal naar jouw smaak is en je er extra van kunt genieten in alle stilte.
 • Trek makkelijk zittende kleding aan te doen en sloffen of lekkere sokken voor in de zaal.
 • Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen
 • Het vindt plaats in Driebergen in mijn rustige anti-kraak ruimte in een bijzondere oude villa op de Hoofdstraat nummer 260. De bus stopt voor de deur.
 • Je kunt vanaf 9.00 uur terecht voor koffie en thee en elkaar informeel ontmoeten
 • De dag duurt van 9.30 uur tot 17.30 uur

Bij de eerste lockdown was het wonderlijk stil.

Wat anderen over het werk van Briska zeggen

Door Briska’s berichten ging de knop bij me om!

Briska’s berichten op Facebook inspireerden mij zo dat het me aan het denken heeft gezet. ‘Is dit wat ik wil met mijn leven?!’ Het antwoord was ‘Nee’. Ik heb de knop omgezet. Ben minder gaan werken, veel afgevallen, gaan sporten en heb meer tijd voor mezelf genomen. Het doet me echt goed. Ik heb geen training bij haar gevolgd, maar door de aansprekende spiegels die ze je voorhoudt in haar berichten ga je eens goed naar jezelf kijken. Ik heb meer zelfvertrouwen! Dus Briska, dankjewel voor het zetje.

profile-pic
Marian van Kuijk, 60 jaar
secretaresse bij de st. Martinusparochie

De ideale persoonlijkheid voor een coach!

“Ik heb de één-urige introductietraining gevolgd. Briska wist me goed aan te voelen, heeft ook humor en is rechtdoorzee. Briska’s rust helpt me om stil te staan bij mezelf, maar haar sprankelende persoonlijkheid zet er wat pit achter. De ideale persoonlijkheid voor een coach!

profile-pic
Monica, 25 jaar

Het beste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven!

Ik heb zo veel inzichten gekregen in mijn eigen handelen, mijn persoonlijke valkuilen en diepgewortelde patronen. Ik ben een krachtiger en bewuster persoon geworden. Dank je wel Briska voor jouw gerichte aanpak!

profile-pic
Suzanne Rommelaars, 45 jaar
Docent
Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg