Try-out kidsdag instructie introductie-workshop

Ben zorgvuldige met jezelf en jouw kinderen!

EXTREEM BELANGRIJK DAT JE ALLE INHOUD HIERONDER LEEST VOORDAT JE MET JOUW OF EEN KIND DEZE WORKSHOP GAAT BEKIJKEN EN ERVAREN! 

Ik wil het niet zwaarder  maken dan het is hoor, maar wil wel heel zorgvuldig zijn. 

DE EMOTIONELE VEILIGHEID VAN HET KIND STAAT VOOROP WAT MIJ BETREFT!

Zeker ook van het kind dat in beeld komt in deze workshop die je kunt gaan bekijken. 

Ik wil echt dat je zorgvuldig bent met jezelf, met je omgeving, maar vooral met je / het kind of de kinderen, waarmee je deze workshop gaat bekijken als ouder of begeleider van een kind.

Je hebt deze link in vertrouwen met en van mij gekregen. Dus ik vertrouw jou erop dat je deze link NOOIT doorstuurt naar derden, tenzij je dat van te voren met mij bespreekt.

LEES ELKE LETTER HIERONDER DOOR. BEN AUB ZELF OOK ZORGVULDIG!

Ik heb liever niet dat jouw kind later in mijn jaartraining terecht moet komen. 

Het motiveren van je kind om de workshop te bekijken:

 1. Ik wil niet dat je kind pusht of overtuigt als het niet wil kijken.
 2. Als je denkt dat het interessant is voor jouw of het kind, luister dan zo goed naar je kind, dat je daar de ingang weet te vinden waarom jouw kind om nieuwsgierig kan zijn en het fijn zou kunnen vinden om het te kijken en te ervaren
 3. Als je het niet uit uit kunt leggen, kijk dan de workshop eerst zelf en doe mee alsof je zelf deze training zou willen volgen om te merken wat het met jou doet. Dat kun je ook samen met je partner doen. Die moet er als ouder natuurlijk ook iets van vinden.
 4. Volg onderstaande instructies wanneer je/jullie met jouw kind gaat/gaan kijken. 

De introductie-workshop bekijken met jouw/het kind.

Als het goed voelt kun je overwegen de workshop met een of meer ander(e) kind(eren) erbij te bekijken. Dan wil ik wel dat je dat eerst met mij bespreekt!! 

Ik wil van elk kind die deze workshop gaat bekijken weten hoe die het gaat en heeft ervaren. Wie het is en waarom je dat kind de workshop wilt laten zien. Maar vooral waarom het kind het zelf wil zien.

Spreek hierover op zijn minst een bericht in via de app bij me en wacht op een reactie van mij voordat je de workshop laat zien. Tenzij we hier al over hebben gesproken uiteraard.

Na het kijken geef je me binnen 24 uur terugkoppeling via een ingesproken bericht hoe jouw/het kind de workshop heeft ervaren en of die wel mee wil doen op de try-out dag of op 24 juni. Het liefst geef je letterlijk weer wat het kind tegen jou hierover  heeft gezegd. Dus dat betekent dat je goed moet luisteren naar je/het kind.

Ik zal daar dan zsm op reageren.

Het doel van het kijken van deze workshop, is dat kids naar mijn try-out dag op 4 juni kunnen komen tegen een try-out prijs van € 111,00 exclusief BTW. Normaal gesproken is m’n dagprijs € 333,00. Hiermee lijkt het me voor geen enkele ouder of dierbare begeleider een ingewikkeld tarief die haar/het kind het beste gunt. Toch?

Zeker als je je kind wilt leren hoe het om kan gaan met lastige gevoelens, emoties en situaties.

Daar draait deze dag namelijk om. 

BEN ECHT ZORGVULDIG AUB. Elk kinderhart is gevoelig, ook al laten ze het niet zien. Daarom kan ik het niet vaak genoeg zeggen hier.  Als ouders een voorbeeld zijn in gevoelens wegstoppen of te boos worden op je kind, dan hebben die  zelf ook echt nog wat te leren in deze zorgvuldigheid naar zichzelf in de eerste plaats. Dan kun je het met je kinderen ook zijn.

BELANGRIJKE INSTRUCTIES BIJ HET KIJKEN VAN DE WORKSHOP MET JE / HET KIND OF DE KINDEREN!

Omdat het gaat over omgaan met lastige gevoelens en situaties, kan het voor sommige kinderen en volwassen heftig zijn. Zichtbaar of onzichtbaar aan de buitenkant.

Als je daar als ouder of begeleider, niet echt goed mee om kunt gaan, neem dan geen risico. Kijk dan dus echt eerst de workshop zelf even, eventueel met je partner of degene die ook een ouder- of begeleidende rol vervult. Laat je partner deze tekst dan ook lezen. Dan kun je ook beter uitleggen waar je naar gaat kijken in je eigen woorden met je kinderen.

Als je twijfelt of en hoe je de workshop met jouw / het kind instapt, neem ook dan contact met me op via dat ingesproken app-bericht. Ik wijs je graag de weg.

Als het voor jezelf ingewikkeld is, zou je de jaartraining voor jezelf kunnen overwegen, maar dat is nu niet het doel. Het zou wel fijn voor je kinderen kunnen zijn. Dat ik ze het niet hoef te leren, maar dat jij het zelf kunt.

Hoe kijk je de workshop met je/het kind.

 1. Je zegt dat je naar een workshop gaat kijken die gaat over hoe je om kunt gaan met lastige gevoelens en situaties. 
 2. Je zorgt dat jullie pen en papier bij de hand hebben, dat je allebei kunt schrijven en meedoet aan de workshop. Schrijft je kind niet, doe daar dan niet moeilijk over. Een kind doet wel mee als het boeiend is, een ouder kan afgeleid raken. Geef wel het voorbeeld door mee te doen aan de oefening en te schrijven.
 3. Je zegt tegen het kind dat er tijdens de workshop alleen gekeken en ervaren gaat worden. Dat jullie niet praten met elkaar en dat je zelf ook meedoet.
 4. Na de workshop zeg je ook tegen het kind dat het niets hoeft te zeggen over hoe het de workshop heeft ervaren, maar dat het wel mag. Doet ze dat dan luister je het liefst alleen maar en bedank je het voor de eventuele openheid die het kind geeft over wat het heeft beleefd. Je gaat niet peuteren of er iets uit trekken of dwingen tot iets zeggen of doen.
 5. Je vraagt aan het kind of het mee wil doen op de try-out dag. Ja is ja en nee is nee. Als het kind twijfelt en dat met mij wil bespreken kan dat. Wat de uitkomst ook is, laat het me weten. Zo ja, dan zorg je ervoor dat je je kind haalt en brengt en onderstaande praktische zaken regelt.

Als je kind ja heeft gezegd tegen de deelname aan de try-out dag op 4 juni, dan neem je de verantwoordelijkheid voor de volgende zaken:

 1. Je draagt zorg voor het feit dat het kan en gaat deelnemen. Zegt hiervoor eventuele activiteiten af voor je kind en jezelf. Als jij twijfel zaait, zaai je het bij je kind ook. Ja is ja. Je zegt tegen het kind, dat het dan wel één keer de sportactiviteit of andere hobby moet missen. Is dat geen probleem voor het kind, is het dat ook niet voor jou.
 2. Je draagt zorg voor de betaling aan Briska. Je krijgt een link van me om te kunnen betalen, nadat ik jouw terugkoppeling heb gehad.
 3. Op 28 mei zorg je dat je als ouder(s) of begeleider die het kind na de training op komt halen en een week voor de trainingsdag in de zoom komt op 28 mei om 10.00 uur. Deze datum en 4 juni zet je direct in jouw agenda. 
 4. Je zorgt ervoor dat je kind een lekkere verwen-lunch mee geeft op 4 juni. De dag duurt van 9.30 uur tot 17.30 uur. Je wordt als ouder of begeleider om 16.30 uur verwacht om een gezamenlijke oefening te doen en af te ronden. Ik zal erover vertellen in de zoommeeting op 28 mei. Daar kun je ook nog vragen stellen.
 5. Je zorgt ervoor dat je/het kind in een gezellige en ontspannen sfeer thuis kan landen na de training. Je zegt tegen je kind dat het mag vertellen over de training, dat je natuurlijk nieuwsgierig bent, maar dat het niet hoeft.
 6. De lokatie is Driebergen, Hoofdtraat 260.

  Heb je nog vragen neem contact met me op via zo’n een ingesproken appbericht. Ik heb het best druk namelijk, maar spreek je liever op deze manier tussen de bedrijven door. Het scheelt veel typtijd 😉 en ik vind een verbindende sfeer door een gesproken woord fijner. Toch?

  Het gaat een bijzondere en vooral leuke dag worden, die veel verschil gaat maken in de toekomst van je/het kind om een ontspannen leven te kunnen leven waar het van houdt. 

  Ik heb er heel veel zin en er al de nodige leuke YouTube filmpjes voor gevonden om die dag te laten zien en meer gave dingen bedacht om te gaan doen. Ik ga je erover vertellen in de zoomsessie.

  Voor volwassen ziet zo’n programma er natuurlijk anders uit. Met kinderen gaat het allemaal wat sneller, omdat ze makkelijker leren en minder beren op de weg hebben. Daarom wil ik er het liefst ook zo vroeg mogelijk bij zijn. Jong geleerd, is oud gedaan. Toch? Mijn uitdaging is om ze in een dag te leren wat ik volwassenen in een jaar leer. Het is me al gelukt in een uur. Dus dan kan ik het nog een beetje extra leuk maken en het een beetje met ze oefenen met hoe ze er thuis en op school mee om kunnen gaan.

  Ik heb er zin in!!

  Ik ben heel benieuwd naar jouw acties en reacties in relatie tot jouw / het kind. 

  Daar leer ik ook weer van in deze try-out fase! 

  Ik zal zorgvuldig met je kind zijn, maar dat heb je nu wel door denk ik 😉. 

  Laten we in contact blijven over wat lukt en niet lukt.

  Hier is de link naar de workshop. O ja, maak het ook niet zwaarder dan het is uiteraard 🤗. 

  Liefs,

  Briska 

  Nog één PS dan. Ik wil je vragen deze link ook niet aan volwassen vrienden of bekenden door te sturen, omdat je denkt dat het voor hun (kind) interessant is. Binnenkort volgt er een opname op mijn site die je voor een klein bedrag te koop is kan kopen en die speciaal voor volwassenen is. Heeft iemand nu uit jouw omgeving interesse, laat die dan een gratis adviesgesprek met me aanvragen en andere filmpjes op mijn site zien op de over mij pagina bijvoorbeeld.

  En je weet het nu. Ik wil weten welk kind gaat kijken en waarom en met wie.

  Dank je wel alvast voor jouw integriteit in deze.

  Heb je bovenstaande intstructies echt goed gelezen?! Dan kun je door naar de workshop hieronder

  Passcode:

  .d3g+Uh0

  Die punt aan het begin hoort erbij! 

  Heel benieuwd naar jouw ervaring met je/ het kind en jouw eigen ervaring en de  terugkoppeling hierover via de ingesproken appberichten binnen 24 uur. Daar reageer ik zeker zsm op.

  PS.

  Heb je interesse voor jezelf gekregen. Dan kunnen we het daar natuurlijk ook over hebben. Vraag dan even een gratis adviesgsprek met aan.

  Heb je de jaartraining al gevolgd, dan weet je me wel te vinden.

  WIE GOED VOOR ZICHZELF ZORGT, IS PAS ECHT GOED VOOR EEN ANDER

  Ik ben er voor je om jezelf te leren begeleiden naar innerlijke rust, kracht en wijsheid.

  Niets maakt mij blijer als hèt kwartje écht bij je landt dat het leven niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Dat je gewoon weet, mag en ontspannen kunt doen waar je blij van wordt in je leven en goed in bent!

  Chat openen
  Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
  Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg