Individuele Coaching

Hoe zou het zijn als je jezelf gunt dit geschenk aan jezelf te (door je werkgever laten) geven? Dat je het even niet helemaal zelf hoeft te doen?

Hoe goed zorg jij voor jezelf?

Als je het even niet meer weet, ziet of anders wilt in je leven, werk, gevoel,  (zelf)leiderschap. In relatie tot jezelf of je kinderen, partner, medewerkers, vrienden, ouders, collega’s. Coaching de moeite waard.

Ik confronteer je vriendelijk om je te laten voelen wat echt voor jou klopt, zodat er positieve ervaringen ontstaan bij wenselijke veranderingen.

Denk jij dat je niet mag klagen en een goed leven hebt en dus niet moet zeuren of je aanstellen, dan zit je ernaast. Jij bent het waard om de aandacht en waardering te krijgen die jij verdient.

Blijf niet te lang met je (zelf)twijfel rondlopen, maar leer hoe je hier echt goed mee om kunt gaan.

Je kunt het je prima permitteren, toch? Het begint gewoon bij tijd voor jezelf te maken. Als je dat lukt en contact met me opneemt, kijken we vanaf daar samen verder. Gun het jezelf! Oké?

Hoe ziet jouw leven er over 3 jaar uit, als je doorgaat zoals je nu doet?

Hoe gaat het dan met je? Eerlijk! Niet bagatelliseren hè? Als je onvrede ervaart, is er genoeg reden om het even niet alleen te hoeven doen of op te lossen. Met coaching krijg oplossingen die je nog niet kent.

Als je een zwaarder toekomstbeeld of gevoel krijgt bij bovenstaande vraag, kies er dan gewoon voor jezelf eens goed onder loep te nemen. Doe eens gek! Niet voor anderen, maar een keer voor jezelf!

We komen er samen wel uit. Dat eeuwige twijfelen helpt je ook niet echt, toch?

Rationeel gezien weet je het allemaal wel, toch? Maar hoe kom je er nou echt? Dat je echt lekker jezelf kunt zijn, weet wie je bent en wat je wilt in welke situatie dan ook. En je ook nog doet en zegt wat je wilt en zegt en laat wat je niet wilt. Ik wijs je graag de weg.

Het begint bij werkelijk tot rust komen. Pas dan kan krijg je als van zelf helder wat er voor jou nodig is en hoe je dan ontspannen stappen kunt nemen.

Gun niet alleen je auto of huis een onderhoudsbeurt. Jij bent zelf nog veel belangrijker. Toch? 

Jouw lichaam is je eerste huis en vervoersmiddel. Als daar rust en balans is, komt de rest van zelf

Kom jezelf ontdekken! Kom in jezelf geloven! Kom jezelf zijn met alles wat er is en niet is! Haal jezelf uit de tweestrijd en kies voor jezelf.

Z

Je leert hoe je er zo voor jezelf kunt zijn, dat je werkelijk voor jezelf zorgt.

Z

Je zal makkelijker kunnen doen en zeggen wat goed voor jou is, zonder de ander perse uit het oog te verliezen. 

Z

Je krijgt inzichten die echt beklijven, waardoor er automatisch meer rust, kracht en wijsheid in je leven komt.

Z

Je leert technieken van zelfbegeleiding die specifiek bij jouw proces aansluiten en voor de rest van je leven toepasbaar zijn.

Eén coachgespek van anderhalf uur kost nu nog € 333,00 inclusief  BTW

Indien je werkgever betaalt is het exclusief BTW. Ik werk in coachtrajecten van minimaal 5 gesprekken. Na een gratis adviesgesprek kies je voor het besproken traject. In sommige gevallen kun je één keer één gesprek ervaren. Wil je dit mail me dan met jouw vraag en motivatie.

Ik ben er voor jou zodat jij het leven gaat leven waar je van houdt. Tot innerlijke rust, kracht en wijsheid kunt komt. We gaan samen aan de slag met met jouw specifieke vragen en persoonlijke processen.

Ik wijs je graag de weg, zowel individueel als in trainingen.

De jaartraining ‘Nu ben ik aan de beurt’  is een aanrader. Het is in ieder geval heel fijn dat je jezelf gunt te onderzoeken wat goed voor je is. Wil je samen met mij onderzoeken of de training of coaching wat voor je is, vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

Ik wil je zeker eerst spreken, voordat je je inschrijft. Ik wil namelijk ook merken of de training bij je past.

Je kunt ook eerst de eendaagse stap in zelfliefde, zelfzorg en zeflacceptatie doen op lokatie, voordat je beslist een grotere investering te doen in jezelf. 

Liever individuele coaching?

Neem dan eerst even contact met op. Ik  doe het graag en heb er niet altijd genoeg tijd voor.

Reken alleen één gesprek af na overleg met mij. 

Eén gesprek kan in geval van nood, nadat je eerder een coachtraject bij me hebt gehad of dat we mondeling zijn overeengekomen eenmalig een los gesprek aan te gaan.

Je helpt mij in tijd dit ene geprek op deze manier zelf af te rekenen.

Deze mensen gingen je voor…

Het beste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven!

Ik heb zo veel inzichten gekregen in mijn eigen handelen, mijn persoonlijke valkuilen en diepgewortelde patronen. Ik ben een krachtiger en bewuster persoon geworden. Dank je wel Briska voor jouw gerichte aanpak!

profile-pic
Suzanne Rommelaars, 45 jaar
Docent

YES! Ik heb mijn tentamens in alle rust gemaakt en gehaald!

Drie tentamens bepaalden of ik door mocht gaan met mijn studie of verplicht moest stoppen. Ik kreeg stress. Ik wilde niet stoppen en het verplicht alles moeten halen werd me toch even te veel. Bij Briska moet niks en mag alles. Ze had verschillende methodes voor me klaar staan om tot rust te komen en de stress te vervagen. Binnen een kwartier hadden we de methode die voor mij werkt. Daarmee kon ik mijn uitdaging aan gaan in het nemen van een moment voor mezelf. Zelfs het toilet op de universiteit bleek een goede plek om me even af te sluiten en te focussen op mezelf. Ik maakte mijn tentamens in alle rust en heb ze gehaald. Briska is een fantastisch leuk mens die gegarandeerd wel een methode vindt die bij jou(w) (specifieke situatie) past.

profile-pic
Melle Spanjersberg, 19 jaar
Student gezondheidswetenschappen

Ik heb mijn echte ik weer gevonden

Lieve Briska, jij kwam op het juiste moment ineens weer op mijn pad. Ook al wist ik niet met welke vraag precies, wist jij met je engelengeduld tot de kern te komen. Je hielp me mijn echte ik te vinden. Ik kon mezelf blijven en ben tegelijkertijd een ware metamorfose ondergaan. De onrust is nog niet helemaal weg, maar het belangrijkste is dat ik nu niks meer moet en vooral alles mag van mezelf, ook als ‘anderen’ dat raar vinden. Ik luister meer naar mijn gevoelens in plaats van ze te negeren en zet mezelf wat vaker op de eerste plaats ipv de laatste. Het leuke is, hoe vaker ik dit doe, hoe meer ik in mijn omgeving merk dat mensen dit helemaal niet raar vinden en het juist aanmoedigen. Ik voel mij zoveel lichter, heerlijk 😀.

profile-pic
Aletta Willems, 49 jaar
Hoor- en beslismedewerker bij de IND
Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg