Individuele Coaching

Hoe zou het zijn als je jezelf gunt dit geschenk aan jezelf te (door je werkgever laten) geven? Dat je het even niet helemaal zelf hoeft te doen?

Hoe goed zorg jij voor jezelf?

Als je het even niet meer weet, ziet of anders wilt in je leven, werk, gevoel,  (zelf)leiderschap. In relatie tot jezelf of je kinderen, partner, medewerkers, vrienden, ouders, collega’s. Coaching de moeite waard.

Ik confronteer je vriendelijk om je te laten voelen wat echt voor jou klopt, zodat er positieve ervaringen ontstaan bij wenselijke veranderingen.

Denk jij dat je niet mag klagen en een goed leven hebt en dus niet moet zeuren of je aanstellen, dan zit je ernaast. Jij bent het waard om de aandacht en waardering te krijgen die jij verdient.

Blijf niet te lang met je (zelf)twijfel rondlopen, maar leer hoe je hier echt goed mee om kunt gaan.

Je kunt het je prima permitteren, toch? Het begint gewoon bij tijd voor jezelf te maken. Als je dat lukt en contact met me opneemt, kijken we vanaf daar samen verder. Gun het jezelf! Oké?

Hoe ziet jouw leven er over 3 jaar uit, als je doorgaat zoals je nu doet?

Hoe gaat het dan met je? Eerlijk! Niet bagatelliseren hè? Als je onvrede ervaart, is er genoeg reden om het even niet alleen te hoeven doen of op te lossen. Met coaching krijg oplossingen die je nog niet kent.

Als je een zwaarder toekomstbeeld of gevoel krijgt bij bovenstaande vraag, kies er dan gewoon voor jezelf eens goed onder loep te nemen. Doe eens gek! Niet voor anderen, maar een keer voor jezelf!

We komen er samen wel uit. Dat eeuwige twijfelen helpt je ook niet echt, toch?

Rationeel gezien weet je het allemaal wel, toch? Maar hoe kom je er nou echt? Dat je echt lekker jezelf kunt zijn, weet wie je bent en wat je wilt in welke situatie dan ook. En je ook nog doet en zegt wat je wilt en zegt en laat wat je niet wilt. Ik wijs je graag de weg.

Het begint bij werkelijk tot rust komen. Pas dan kan krijg je als van zelf helder wat er voor jou nodig is en hoe je dan ontspannen stappen kunt nemen.

Gun niet alleen je auto of huis een onderhoudsbeurt. Jij bent zelf nog veel belangrijker. Toch? 

Jouw lichaam is je eerste huis en vervoersmiddel. Als daar rust en balans is, komt de rest van zelf

Kom jezelf ontdekken! Kom in jezelf geloven! Kom jezelf zijn met alles wat er is en niet is! Haal jezelf uit de tweestrijd en kies voor jezelf.

Z

Je leert hoe je er zo voor jezelf kunt zijn, dat je werkelijk voor jezelf zorgt.

Z

Je zal makkelijker kunnen doen en zeggen wat goed voor jou is, zonder de ander perse uit het oog te verliezen. 

Z

Je krijgt inzichten die echt beklijven, waardoor er automatisch meer rust, kracht en wijsheid in je leven komt.

Z

Je leert technieken van zelfbegeleiding die specifiek bij jouw proces aansluiten en voor de rest van je leven toepasbaar zijn.

Eén coachgespek van anderhalf uur kost nu nog € 222,00 exclusief BTW

Ik werk in coachtrajecten van minimaal 5 gesprekken. Na een gratis adviesgesprek kies je voor het besproken traject. In sommige gevallen kun je één keer één gesprek ervaren, waarna we wel of geen traject inzetten.

Ik ben er voor jou zodat jij het leven gaat leven waar je van houdt. Tot innerlijke rust, kracht en wijsheid kunt komt. We gaan samen aan de slag met met jouw specifieke vragen en persoonlijke processen.

Ik wijs je graag de weg, zowel individueel als in trainingen.

De tweedelige live training  ‘Nu ben ik aan de beurt’ en ‘Trouw zijn aan jezelf’ is een aanrader. Het is in ieder geval heel fijn dat je jezelf gunt te onderzoeken wat goed voor je is. Twijfel je of wil je samen onderzoeken of de training wat voor je is, vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

Ik wil je zeker eerst spreken, voordat je je inschrijft. Ik wil namelijk ook merken of de training bij je past.

Je kunt ook eerst de introductieworkshop ‘Nu ben ik aan de beurt‘ tegen een kleine prijs zelf volgen.

Liever individuele coaching?

Neem dan eerst even contact met op. Ik  doe het graag en heb er niet altijd genoeg tijd voor.

Reken alleen één gesprek af na overleg met mij. 

Eén gesprek kan in geval van nood, nadat je eerder een coachtraject bij me hebt gehad of dat we mondeling zijn overeengekomen eenmalig een los gesprek aan te gaan.

Je helpt mij in tijd dit ene geprek op deze manier zelf af te rekenen.

Deze mensen gingen je voor…

In mijn eentje kwam ik er niet uit

Ik liep vooral met mijn ziel onder m’n arm, gesteund door een pracht netwerk van familie en vrienden, maar ik bleef rondjes draaien en wist niet hoe ik eruit kon komen. Met Briska’s begrip en hulp voel ik me veilig, beschermd en maken we mooie stappen. Er is rust in mijn onrust gekomen. Ik leer om stil te durven en willen staan om mijn ruimte in te nemen. Stap voor stap. Speels en snuffelend. En ook dat iets spannend vinden leuk kan zijn. Het geeft mij ruimte en diep vertrouwen dat ik er mag zijn.

profile-pic
Maaike Goinga, 55 jaar
Communicatieadviseur

Wonderlijk wat een beetje liefde naar jezelf kan doen

Het verbaasde me hoeveel effect de oefening in de workshop heeft. Dat ik werkelijk een enorm drukkend en verstikkend gevoel ging ervaren door de innerlijke criticus en dat dit nare gevoel met een beetje liefde als het ware oploste.... bijna helemaal verdween. Het geheel wakkert bij mij de behoefte aan naar meer. Dat staat gelukkig al in de planning, zodat ik mezelf echt op een andere en bewustere manier ga leren benaderen. Dank voor het kunnen ervaren van jouw workshop Briska

profile-pic
Marinka Rothuis, 61 jaar

Het beste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven!

Ik heb zo veel inzichten gekregen in mijn eigen handelen, mijn persoonlijke valkuilen en diepgewortelde patronen. Ik ben een krachtiger en bewuster persoon geworden. Dank je wel Briska voor jouw gerichte aanpak!

profile-pic
Suzanne Rommelaars, 45 jaar
Docent
Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg