Doe het zelf workshop 'Nu ben ik aan de beurt'

Hoe zou het zijn als je minder streng voor jezelf bent?

GRATIS Inner Check

Met deze persoonlijke APK, klik je in 10 minuten 100 gedachtes aan die je kunt hebben. Met de uitkomst en de thermometer kun je goed inschatten hoe het van binnen met je is gesteld.

Kun jij op jezelf vertrouwen dat je het lastige in je leven rustig aankunt, hoe lastig ook?

Maar ook, dat je rustig doet wat je wilt doen? 

In zelfvertrouwen kun je oneindig groeien wanneer je in harmonie met jezelf en anderen kunt leven. Dat jouw zelfliefde, zelfzorg, zelfrespect en zelfacceptatie zo groot is, dat je innerlijke vriendschap ervaart.

 

Wanneer je het pad van zelfbevrijding bewandeld weet ik hoe moe je kunt worden van jezelf. Van weer een programma volgen om maar die innerlijke rust, kracht en wijsheid te vinden om werkelijk te weten wie je bent, wat je wilt en dat rustig gaat doen. Wanneer je gedoe-loos jezelf kunt zijn is er diepgaande harmonie met wat er is en niet is. Is er niet alleen leiderschap in je werk, maar vooral in je hele leven. 

Hoe lijkt je dat?

Het kan! Het is waar het Centrum voor Zelfvertrouwen om draait. 

 

 

Zit jij regelmatig in een spagaat tussen iets wat je wel en niet wilt en wat een ander wel en niet wil?

Doe je dingen die je eigenlijk niet wilt doen of zeggen? Of laat je dingen die je eigenlijk wel wilt doen of zeggen?

Adviseer jij mensen hoe ze beter kunnen doen, zijn en laten in hun leven, wat je zelf eigenlijk niet waar maakt of lukt in jouw leven, maar wel zou willen.

Vind je Mindfullness en yoga fijn, maar brengt het je toch niet naar die innerlijke vrijheid?

Dan zit je hier goed! Het wordt tijd dat jij nu zo voor jezelf gaat zorgen, dat je  PRACTICE WHAT YOU PREACH wordt! Dat je gedoe-loos jezelf kunt zijn weet wie je bent en doet wat je wilt.

Dat kan, wanneer jij jezelf met gemak kunt begeleiden in lastige en onzekere situaties en gevoelens.  Dan kun je het je medewerkers, collega’s, leerlingen, klanten en kinderen ook leren. Dat is waar Briska voor gaat!

Jij ook? Je kunt er maar beter zo vroeg mogelijk bij zijn! Toch?

Wil jij een eenvoudig zelfzorgplan voor elke dag ontvangen?

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het regelmatig ontvangen van berichten

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

Je hebt het goed voor elkaar. Denk je. 

Je hebt een goed inkomen, een verantwoordelijke baan, een fijne woning en zon- en sneeuwvakanties. Huishoudelijk heb je alles onder controle. Je kinderen gaan best goed en hebben leuke hobby’s. Je staat bewust in het leven. Je bent sociaal en hebt goede vriendschappen. En als de tijd het toelaat ga je even de wellness in…

En toch, ondanks de nodige zelfkennis en mensenkennis en financiële vrijheid:

Z

knaagt het van binnen: Is dit het nou? Wat wil ik nou eigenlijk echt?  Wat is goed voor me? Is er meer uit het leven te halen?

Z

blijf je anderen adviseren wat je zelf eigenlijk niet doet of lukt

Z

blijf je te streng voor jezelf 

Z

ken en bewaak je je grenzen en wensen niet echt

Z

cijfer je jezelf weer weg en staan anderen op de eerste plek. 

Z

maak je je zorgen over dingen waar je niets aan kunt doen

Z

zijn conflicten en negatieve feedback lastig voor je

Z

blijf je zoeken naar balans, rust en ruimte

Z

word je soms zo moe van jezelf

Z

maak je niet makkelijk keuzes

Z

blijf  je jezelf anders voordoen dan je bent of voelt

Z

gaan jouw gevoelens van schaamte, schuld of minderwaardigheid niet echt over

Z

blijf je alle verantwoordelijkheid op je nemen, de lat hoog leggen, je schouders overal onder zetten of je het nou wilt of niet.

Ik ben Briska en ik ben hier om jezelf te leren begeleiden naar innerlijke rust, kracht en wijsheid. En voor wie wil naar vrijheid. 

Wil je meer weten over Briska’s pad van zelfbeperking naar zelfbevrijding?

Wil jij ook gewoon gelukkig zijn? Lees mijn e-book! 

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het regelmatig ontvangen van berichten
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

WIE GOED VOOR ZICHZELF ZORGT IS PAS ECHT GOED VOOR ANDEREN

Elke eerste woensdagavond van de maand gratis online levensspiegelsessies

Kom een uur rust en aandacht voor jezelf halen en even niks hoeven. Je verdient het. Je hoeft alleen even voor jezelf te kiezen en uiterlijk om 20.00 uur op de zoomlink de te klikken.  That’s it. Het zal je goed doen. Het is beter voor je dan een uur TV kijken of nog twintig ballen in de lucht houden.

Je bent welkom, precies zoals je bent en niet bent.

Tè veel mensen sterven met hun niet geleefde passies, verlangens, idealen en wensen. Hebben dan spijt van hoe het leven (niet) is gegaan.

LAAT JIJ HET NIET ZIJN!

Zet jezelf nou een keer niet aan de kant en gun jezelf een cadeau 🎁 met de doe het zelf introductie-workshop

‘Nu ben ik aan de beurt’

Moet een keer kunnen toch? Dat je wat tijd voor jezelf maakt om bij je leven stil te staan. Waarom de dingen niet gaan zoals jij zou willen. Je kunt het in je eigen tijd doen. Maak deze kleine gedegen stap in jouw zelfzorg.

Z

Als je werkelijk wilt weten hoe je nou bij dat gevoel komt die jou kan vertellen wat jij wilt en wat goed voor jou is.

Z

Je krijgt theorie over jouw innerlijke strengheid en waarom je zo streng bent en  minder goed voor jezelf zorgt. 

Z

Je krijgt dè oefening in zelfbegeleiding die voor de rest van je leven hèt verschil maakt in het oplossen van je innerlijke gedoe.

Z

Je leert de twee dingen die niet hebt geleerd in jouw leven en wel kunt leren.

Laat me je meer dan inspireren. Ik ga ervoor dat jij je zo waardevol en geliefd gaat voelen, waardoor je een leven leeft waar je van houdt zonder maskers op. Als jij het kunt, geef je pas waardevol advies aan je collega’s, medewerkers,  leerlingen, kinderen en klanten.

Wil jij deze eerste kleine gedegen stap maken?

Geloof me. Ik heb me ook waardeloos gevoeld van binnen. Je maakt jezelf van alles wijs wat niet waar is. Je denkt dat:

Z

als je voor jezelf kiest of opkomt je het risico loopt dat je onaardig, egoïstisch, arrogant of asociaal gevonden zal worden.

Z

je op één of andere manier tekortschiet; minder waard, minder leuk, goed, wijs, kundig, mooi …dan anderen.

Z

als jij het maar doet,  je zeker weet dat het goed komt.

Z

anderen op de eerste plaats komen

Z

als je maar een lieve partner hebt, je je dan geliefd voelt

Z

als je maar liefde geeft of meer je best doet het dan wel een keer naar je terugkomt.

Z

het niet zo erg is als bij anderen, dus dat je je niet zo moet aanstellen of mag klagen.

Z

je er al zo veel over hebt geleerd, dat jou niets meer verteld hoeft te worden.

Of blijf je tegen jezelf zeggen dat je niet mag klagen en het bij anderen erger is? Doe even de persoonlijke APK met de ‘inner check’ en ontdek hoe het eigenlijk met je gaat.

Je ontvangt je persoonlijke uitslag en een uitgebreide uitleg in de inner check thermometer

Het is soms zo frustrerend dat het toch weer niet gaat zoals jij wilt

Ik weet hoe gefrustreerd of teneergeslagen je kunt zijn, als het (weer) niet gaat zoals jij het wilt. Dat je steeds maar niet écht die knop om weet te zetten, waardoor je weet, doet en zegt wat en hoe je het wilt.

Ik heb mezelf 15 jaar lang afgevraagd waar die knop nou precies zit. Nu weet ik dat het niet zo moeilijk is. Had iemand me dat maar eerder kunnen  vertellen.

Je investeert in jezelf, tussen alle bedrijven door. Weet dat er meer uit het leven te halen is, maar die waan van de dag die je weer overneemt. Je wilt het wel bespreekbaar maken hoe jij het wilt met je partner, je kinderen of op je werk, maar toch houdt iets je te veel tegen.

Hoe vaak moet je die lastige thema’s van je leven nog aangaan?!  Ook deze frustratie ken ik maar al te goed. Dan stap je er weer even uit ‘Effe klaar met al die persoonlijke ontwikkeling!’ Toch lijkt er geen weg terug. Dus ga je weer met zin en tegenzin het volgende traject in.

Ik ben zo blij dat ik door al die frustraties ben gegaan. Hoe moedeloos ik me er ook in heb gevoeld. Ik voel het nu ook nog wel eens hoor, maar nooit meer zo zwaar of diep. Ik weet precies wat ik kan doen om de moedeloosheid te ontspannen. Fijn toch?

Ik wil het jou ook leren, zodat je het je kinderen ook kunt leren en ze daardoor nooit een training bij me hoeven komen te volgen. Hoe lijkt je dat?

Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Dat heeft bij mij voor de nodige vertraging gezorgd. Ook het idee dat ik het allemaal al best goed begrepen had en niet perse meer iets nieuws te leren had. Ik had immers al zo veel gedaan. Daar lach ik nu om. 

Hou je nog steeds te veel ballen in de lucht en sta je voor iedereen klaar? Hoe zit het met jouw zelfliefde en zelfrespect? Kun je het leven al een beetje vieren? Of voel je je nog steeds schuldig  als je voor jezelf kiest? Schaam je je als je voor jezelf opkomt? Vind je het nog lastig om zichtbaar te zijn en worden?

Je weet dat dat niet hoeft en toch…

Ga je naar feestjes waar je geen zin hebt. Doe je dingen die je niet wilt en laat je dingen die je wel wilt doen of zeggen. Doe je alsof je dat niet erg of lastig vindt, alsof er niets aan de hand is. Ziet het er allemaal heel gezellig uit bij je.

Hoop je dat je partner, je kinderen en anderen je nu eindelijk eens begrijpen en werkelijk rekening met je houden, maar blijft dat soms toch best pijnlijk afwezig in je leven.

Voel je je weer niet gewaardeerd en komt die onzekerheid of komen die moeilijke thema’s toch nog iets te vaak voorbij.

Kunnen anderen wel tegen je zeggen hoe leuk en lief je bent, maar jij voelt het niet zo en herkent het ook niet echt. Toch?

 

 

Anderen moeten jou helpen herinneren dat je eens tijd voor jezelf moet maken, maar jij vergeet het zelf en doet dat daardoor niet of te weinig.

Worden soms knettergek van je, omdat je niet aangeeft wat je wilt. Maar je weet het dan ook echt niet zelf. Toch?

Hoe zit dat nou met die flow en je passie leven? Je stoeit al zo lang met het gegeven dat je niets echt leuk lijkt te vinden. Of je weet het wel een beetje, maar weet gewoon niet hoe je dat in je leven kunt doen. Dat alsmaar zoeken naar het hoe in je leven is soms zo vermoeiend.

Je vind misschien wel dat het eens tijd wordt dat je een leven gaat leven waar je van houdt, maar waarom lukt het je steeds niet?! Pfff.

Ik wijs je graag de weg, zodat jij dat leven gewoon kunt leven en je het je dierbaren ook kunt leren.

Kom in ieder geval 1 tot 4 zondagen per jaar goed voor jezelf zorgen op de landingsdagen

Even tijd voor jezelf en in jezelf landen. Even een pas op de plaats, niks hoeven of moeten en tot rust komen. Even weer wat helderheid in al jouw drukte krijgen. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Hoe meer je investeert in jezelf, hoe beter je voor jezelf zorgt. Hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe beter voor jouw omgeving. Dan ben je namelijk een voorbeeld en niet alleen iemand die een ander vertelt en adviseert wat goed voor ze is, maar het zelf niet doet.

Is de tijd rijp om een leven te gaan leven waar je van houdt, maar weet je niet goed hoe?

Je gaat ervaringen hebben die je nooit eerder hebt gehad! Heb je de doe het zelf introductie-workshop al gedaan? Dan kun je merken of mijn manier van werken bij je past. Ben je op zoek naar informatie die je bijvoorbeeld aan je werkgever kunt mailen? Download dan de folder van deze training.

Iemand zei tegen me ‘Wat ben jij een positief, relaxt en doortastend mens geworden zeg!’

DAT KLOPT!

Het maakt me niet uit, of eigenlijk juist heel veel uit, wat er bij jou speelt.

Laat mij jou de weg wijzen lieve onderzoeker in en van je leven

Het kan echt. Dat beloof ik je. Gedoe-loos jezelf zijn! Die knop bestaat!

Ik schrijf er een boek over en ben er op uit dat die in juni 2023 uitkomt. Innerlijke rust, kracht en wijsheid is werkelijk te vinden en ik weet precies hoe.

Toen ik me dom en onzeker voelde, was dat heel anders. En het is zo fijn om tegenwoordig met mezelf door één deur te kunnen. Hoe lukt jou dat?

Als het aan mij ligt, ben jij zo snel mogelijk vrij om rustig te kunnen doen wie je bent en wat je wilt. Natuurlijk moet de tijd er rijp voor zijn, maar doe er niet te lang over. Ik heb echt te lang afgewacht, uitgesteld, gehoopt dat het goed komt en aangemodderd in mijn leven. Gelukkig niet te lang! Want ik leef nog 😉. Hoe eerder hoe beter. Voor jou en je dierbaren. Toch?

Vind hoe dan ook die coach of trainer die het pad van zelfbevrijding uit eigen ervaring kent. Dan gaat jouw pad van bevrijding wellicht wat sneller dan de mijne. Ik hoef niet meer te zoeken. Succes! Wil je tips over waar je een goede coach, begeleider, therapeut of trainer aan kunt herkennen? Die vind je die ook in mijn gratis e-book ‘ik wil gewoon gelukkig zijn’.

Je moet een beetje zelfvertrouwen hebben om te kunnen zeggen dat je onzeker bent.

Blijf in jezelf investeren. Het is de moeite waard. Wordt gedoe-loos jezelf en leer lekker te vallen en weer op te staan, zodat je echt jezelf kunt zijn. Als je weet wie je bent, wat je wilt en daar trouw aan bent, kun je…

innerlijke vriendelijk zijn voor jezelf

verwarring als een kans
hebben

jezelf diepgaand observeren en onderzoeken

makkelijk in contact te komen en zijn met je gevoelens

er écht zijn voor jezelf

je werkelijk beseffen dat je al goed bent

jouw motivatie zuiveren vanuit rust, kracht en wijsheid

door te weten wie je bent een positieve factor voor een ander zijn

jezelf met rust laten en niet hoeven te veranderen

vertragen om je echt goed bewust te worden

Thuiskomen bij jezelf in het nu

je beseffen dat waarheid niet bestaat

werkelijk zelfleiderschap hebben

Stop met je innerlijke gedoe! Om moe van te worden, toch?! Zeg gewoon Fuck-it tegen dat gedoe en kies voor jezelf. Maak een stapje! Die comfortzone is echt niet zo comfortabel toch? Zo erg kan het toch niet zijn? Je weet toch allang dat je iets gewoon moet doen om erachter komen of het goed voor je is?

Als je maar een beetje nieuwsgierig bent naar wat ik voor je kan betekenen, doe dan niet te moeilijk. Dat doe je nu al te lang en helpt je niet in je leven. Kies gewoon iets of laat me je helpen te kiezen.  Het zal je goed doen.

Ik weet hoe het is om je waardeloos te voelen. Gelukkig ben ik er van af en weet ik precies hoe je er komt. Ik wijs je graag de weg. Laten we gewoon kennismaken. Ik zal eerlijk zijn als ik denk dat je niet bij mij moet zijn, maar jij zal de eerste stap moeten zetten. Ik klop niet bij je aan ofzo als ik je niet ken.

Iedereen heeft een drijfveer om gelukkig te willen zijn en worden. Waar droom jij van?

Je moet een beetje egoistisch durven worden, om echt lekker gedoe-loos jezelf te kunnen zijn.

Wist je dit al? Dan moet er toch nog iets anders gebeuren om je niet zo waardeloos te voelen.

Ik wijs je graag de weg.

 

Lees of beluister deze levenslessen die werkelijk verschil voor je kunnen maken. Ze zijn anders dan je gewend bent of je hebt ze nog niet genoeg doorleeft en doorgrond.

GEEN QUICK FIX met een paar goedkope stappen! Ik wil dat jij zo diep gaat met jezelf dat je, omdat jij het waard bent om waardevol gevonden te worden. En dat is goed voor jou en jouw omgeving. Want jouw machteloosheid wordt hun machteloosheid, omdat ze je graag willen helpen, maar niet weten hoe. Zelfonderzoek is het enige wat je echt gaat helpen. Je moet alleen wel even weten hoe.

Affirmaties die wel werken

Affirmaties die wel werken

Centrum voor Zelfvertrouwen · Affirmaties Die Wel Werken Dan pak je weer eens een Happinez of een psycholgie of in dit thema natuurlijk een boekje van Louise Hay. Louise heeft zelf uiteraard goed begrepen hoe affirmaties ontstaan, anders had ze haar boeken niet kunnen...

Je weet al wat je wilt!

Je weet al wat je wilt!

Centrum voor Zelfvertrouwen · Je Weet Al Wat Je Wilt! Je durft alleen niet echt te kijken en te luisteren naar jezelf. Er zit een sluier voor van beren op de weg en onbeantwoorde vragen. Wat als ik ga doen wat ik wil? Dan … Ga ik afVinden ze me niet aardigWord ik...

Wat mensen zeggen over Briska’s werk…

Briska's Landingsdag was een eye-opener!

Een hele dag in stilte was nieuw voor mij. Voor iemand die normaal gesproken graag praat, was het in het begin best onwennig en confronterend, maar het werd steeds fijner. Het bleek de rust en de ruimte te zijn die ik echt even nodig had. Briska's begeleiding was subtiel maar effectief. Ze hielp me om mij meer op mijn gemak te voelen en mezelf over te geven aan de ervaring. Het gaf me de helderheid die ik nodig had bij mijn interne conflicten.Ik begon met onzekerheid en twijfel, maar eindigde met een gevoel van rust en duidelijkheid voor mijzelf. Met een stevig gevoel van geaard zijn in het hier en nu. De stilte vond ik opeens superfijn en ik merk dat ik dit echt vaker wil doen!Deze ervaring beveel ik iedereen aan die op zoek is naar persoonlijke groei en die de confrontatie aandurft om meer zelfinzicht te krijgen.

profile-pic
Laura van Stee, 29 jaar
Marketing & Psychology Expert

Jij leerde mij over zelfleiderschap

Jij leerde mij over zelfleiderschap. Ik ontdekte mijn kostbare zelf en hoe ik mezelf kan begeleiden. Jouw hele Zijn inspireerde daarbij enorm. Als ik eraan terugdenk, ontstaat er ruimte: voor mezelf en de ander. Dankbaar voor onze trainingsmomenten samen!

profile-pic
Veronique van den Beuken
Adviseur leren en ontwikkelen, Gemeente Peel en Maas

Niets maakt mij blijer als hèt kwartje echt bij je landt, dat het leven niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Om jou in je volle kracht te zien komen en blijven. Dat je gewoon weet, mag en ontspannen kunt doen waar je blij van wordt in je leven!

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg