Gratis Inspiratie en ontmoeting

Levensspiegel

Levensspiegel

Elke eerste woensdag van de maand gaan we levenspiegelen van 20.00 tot 21 uur.

HET IS GEEN WEBINAR!

Gewoon even wat tijd voor jezelf met een live leermeditatie van Briska.

Het enige wat jij hoeft te doen is wel even tijd voor jezelf te maken en op de zoomknop te klikken. Deze vindt je altijd in de nieuwsbrief en door jouw aanmelding.

Je mag jouw vragen stellen voor jouw leven.

E-Book: ‘Ik wil gewoon gelukkig zijn’

Frusterend hè, om te weten dat er meer mogelijk is dan je nu ervaart? Daarom heb ik dit e-book met alle liefde voor je geschreven.

Hoe zou het zijn als jij waar je ook bent of met wie je ook bent gewoon jezelf kunt zijn? Dat je weet wie je bent en wat je wilt en daar rustig en als vanzelf trouw aan bent? Het kan écht!

In dit e-book geef ik al veel weg zeggen lezers Het heeft rake opmerkingen en het geeft verlichting bij motivatiedips en stress.

Eenvoudig Zelfzorgplan voor elke dag

Eenvoudig zelfzorgplan voor elke dag

Hoe goed zorg jij nu voor jezelf lieve lezer?

Hoe beter jij voor jezelf zorgt hoe beter dat voor anderen is.

Mijn grootste missie is dat volwassenen zichzelf zo leren begeleiden, dat je of de kinderen van nu nooit een programma bij  mijm hoeven te volgen.

Begin jezelf maar eens dagelijks af te vragen: “Wat is nu eigenlijk goed voor mij?” of doe iets anders kleins van dit ene A-4tje.

Inner Check

Doe de Inner-Check

Een soort persoonlijke APK. Beantwoord 100 vragen met ja of nee en je ontvangt een uitleg in je mail en de inner check- thermometer. Daarin lees meer over jouw uitslag en wat er mogelijk is. Je wordt niet in een hokje geplaatst.

Zelfonderzoek is het mooiste en de meest effectieve weg in het vinden van de juiste antwoorden op vragen in je leven. Je moet alleen even weten hoe.

Innerlijk wijze antwoorden vinden begint bij eerlijkheid en nieuwsgierigheid naar jezelf.

Artikelen: Loskomen van jouw innerlijke criticus

We hebben er allemaal meer of minder last van. Zo’n strenge stem in jezelf die kritisch op je is. Met oordelen over wie je bent en hoe je doet wordt je innerlijk onder druk gezet.

Hoe fijn zou het zijn als je bevrijd raakt van van deze innerlijke strengheid en je te volle hoofd?

Het is het wonder waar het in mijn werk om draait.

Blijf op de hoogte van mijn boek

Ik schrijf aan het boek ‘Gedoeloos jezelf zijn’ met waarschijnlijk als ondertitel ‘de weg naar innerlijke vriendschap, vrijheid en vrede’. Het schrijven hiervan is een wonderlijk proces sinds de eerste lock-down. Ik zet mezelf niet onder druk om het af te moeten hebben, maar dat het gaat komen is een feit!

Wil jij op de hoogte blijven zonder dat je nieuwsbrieven of berichten ontvangt, dan kun je je hier met een gerust hart op deze lijst zetten en dan laat ik je weten wanneer ik verwacht dat het boek uitkomt.

Inner Check

Voorgelezen blogs

Weet jij al wat je wilt? Hoe zit het met jouw zelfdiscipline en zelfmotivatie? Wil je geluk of de goede lieve vrede bewaren? Hoe zit het met jouw onzekerheid? Beluister of lees mijn blogs die ik met liefde voor je heb geschreven, voordat ik aan mijn boek begon te schrijven.

Podcast een gedoe-loos Nederland

🎧🇳🇱🤗🍀

In deze podcast praat ik met mensen over systemen in Nederland en hoe deze wel en niet helpend zijn voor wat we eigenlijk willen bereiken. Als het ergens gedoe-loos moet kunnen zijn, dan in Nederland, toch?!

GRATIS ADVIESGESPREK

Als je maar een beetje nieuwsgierig bent naar wat ik voor je kan betekenen, doe dan niet te moeilijk. Dit soort moeilijk doen helpt je niet in je leven. Maak even tijd voor jezelf en ga respectvol met mijn kostbare tijd om als jij jouw afspraak met mij in mijn agenda zet. Het zal je goed doen. We hebben het over waar je nu staat, waar je heen wilt, wat daar tussen staat en hoe ik je daarbij kan helpen.

Ik weet hoe het is om je waardeloos, vermoeid en eenzaam te voelen, ondanks het hebben van een leuk sociaal netwerk, een goede baan en een goed leven. Laten we gewoon kennismaken. Ik zal eerlijk zijn als ik denk dat je niet bij mij moet zijn, maar jij zal de eerste stap moeten zetten. Ik klop niet bij je aan ofzo als ik je niet ken.

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg