Vraag nu een GRATIS Adviesgesprek aan

We onderzoeken in het gesprek waar je nu staat. Wat je graag zou willen. Wat daartussen staat en hoe ik je daarbij kan helpen.

Fijn dat je jezelf een gesprek gunt om jouw mogelijkheden te onderzoeken.

Je verlangt naar een leven waarin je gewoon echt lekker jezelf kan zijn.

Dat je minder in die spagaat zit tussen dat wat jij (niet) wilt en dat wat een ander (niet) wil. Of tussen wat je zelf wilt en niet doet, of wat je zelf niet wilt maar wel doet. 

Er zijn talloze redenen en oorzaken waarom jou dat niet of minder goed lukt. Je zal er waarschijnlijk ook al wel een aantal van doorhebben in jezelf. Je hebt de nodige thema’s van je leven dan ook wel vaker bekeken, maar toch … hoe kom je nou echt bij die innerlijke rust, zodat er meer balans is? Bij die innerlijke kracht om te doen waar je zin hebt? Bij die innerlijke wijsheid over wie je bent en wat en wat je wilt?

Als jij weet hoe, zullen je kinderen en andere dierbaren het ook weten! Hoe fijn is dat!

Ook al heb je het goed, het is soms om moedeloos van te worden dat je het als maar toch niet echt lijkt te vinden en te weten, toch?! Je wilt anderen ook niet te kort doen.

Ik wil dat jij gaat doen wat je leuk vindt en waar je echt blij van wordt. Dat je gewoon echt lekker jezelf kan zijn en als vanzelf trouw bent aan jouw grenzen en wensen. Het is makkelijker dan je denkt.

Je weet we dat je nog te veel rekening met anderen houdt en wat anderen daarvan vinden.  Je blijft jezelf toch te veel in de weg zitten. Zij moeten jou eerder helpen herinneren aan dat je even tijd en ruimte voor jezelf mag nemen. Jij vergeet jezelf te snel in dat jij het waard bent om een leven te leiden dat goed voor jou is. Als dat zo is, is het ook echt goed voor anderen.

Je wilt het wel veranderen, maar hoe je er echt komt blijft toch een raadsel voor je.

Laat mij jou de weg wijzen.

In het gratis adviesgesprek van maximaal 30 minuten onderzoeken samen waar je nu staat, wat je graag zou willen, wat daartussen staat en hoe ik je hierbij kan helpen. Daarvoor wil ik je vragen het gesprek voor te bereiden door eerst wat vragen te beantwoorden.

Na het beantwoorden van de vragen, lees ik jouw antwoorden zorgvuldig door en neem ik contact met je op om vrijblijvend, maar wel volgens het principe afspraak is afspraak, een afpraak te maken. Ik zorg wel goed voor mijn agenda. Jij ook?

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg