Vraag nu een GRATIS Adviesgesprek aan

We onderzoeken in het gesprek waar je nu staat. Wat je graag zou willen. Wat daartussen staat en hoe ik je daarbij kan helpen.

Fijn dat je jezelf een gesprek gunt om jouw mogelijkheden te onderzoeken.

Als je verlangt naar een leven waarin je gewoon echt lekker jezelf kunt zijn zit je hier helemaal goed.

Je wilt minder in die spagaat zitten tussen dat wat jij (niet) wilt en dat wat een ander (niet) wil. Of tussen wat je zelf wilt en niet doet, of wat je zelf niet wilt maar wel doet.

Er zijn talloze redenen en oorzaken waarom jou dat niet of minder goed lukt. Je zal er waarschijnlijk ook al wel een aantal van doorhebben van jezelf. Je hebt de nodige thema’s van je leven dan ook wel vaker bekeken, maar toch … hoe kom je nou echt bij die innerlijke rust, zodat er meer balans is? Bij die innerlijke kracht om te doen waar je zin hebt? Bij die innerlijke wijsheid over wie je bent en wat en wat je wilt?

Als jij weet hoe, zullen je kinderen en andere dierbaren het ook weten! Hoe fijn is dat?!

Ook al heb je het goed, kun je je toch waardeloos voelen of moedeloos worden van dat je het als maar toch niet echt lijkt te vinden en te weten, toch?! Ik weet hoe dat voelt en hoe je er mee om kunt gaan. Je hoeft niet eerst in de goot te liggen voordat je om hulp gaat vragen.

Je hoeft jezelf niet te vergelijken met anderen die het slechter hebben dan jij. Je mag gewoon aan jou laten bij dragen, ook als je het goed hebt. Gun jezelf gewoon deze afspraak met mij. 

In het gratis adviesgesprek van maximaal 30 minuten onderzoeken samen waar je nu staat, wat je graag zou willen, wat daartussen staat en hoe ik je hierbij kan helpen.

Ook al is dit gratis, het is niet zonder kosten (we reserveren allebei onze kostbare tijd hiervoor). Dus laten we alsjeblieft elkaars tijd respecteren en er het beste uit halen.

Dank je wel dat je je gewoon aan je afspraak houdt met mij.  

Ik wil dat jij gaat doen wat je leuk vindt en waar je echt blij van wordt. Dat je gewoon echt lekker jezelf kunt zijn en als vanzelf trouw bent aan jouw grenzen en wensen. Het is makkelijker dan je denkt.

Laat mij jou de weg wijzen.

Ter voorbereiding van ons gesprek vraag ik je alvast wat vragen te beantwoorden.

Die lees ik zorgvuldig door en dan ontvang  je van mij mijn agenda waarin jij je afspraak kunt plannen volgens het principe afspraak is afspraak. Ik zorg graag goed voor mijn agenda. Jij ook?

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg