Plan een adviesgesprek met Briska

We onderzoeken in het gesprek waar je nu staat. Wat je graag zou willen. Wat daartussen staat en hoe ik je daarbij kan helpen.

Plan jouw adviesgesprek om je te oriënteren en vul de vragenlijst in.

Als je naar een leven verlangt waarin je gewoon lekker jezelf kunt zijn zit je hier goed.

Ik wijs je graag de weg naar innerlijke vriendschap, vrijheid en vrede. Het pad van zelfbevrijding brengt je er via zelfliefde en zelfrespect.

Als jij de tijd en ruimte voor jezelf kunt en wilt maken en begrijpt dat het de moeite waard is om in jezelf te investeren, sta ik je graag te woord. Financieel gezien is er altijd meer mogelijk dan je denkt.

We onderzoeken in het gesprek waar je nu staat, wat je graag zou willen, wat daartussen staat en hoe ik je daarbij kan helpen. Ter voorbereiding van dit gesprek vraag ik je alvast deze vragen te beantwoorden.

Wil jij voor eens en altijd echt goed leren hoe je nou bij jouw innerlijke rust, kracht en wijsheid komt dan ben je bij aan het juiste adres. Dat je niet alleen echt weet wie je bent, wat je wilt en lekker jezelf kunt in zijn, maar ook stappen gaat maken om een leven te leven waar je van houdt in alle facetten.

Als jij weet hoe je daar komt, zullen je kinderen en andere dierbaren het ook kunnen en weten! Hoe lijkt je dat?

Ook al vind je dat je niets te klagen hebt, misschien wordt het nu dan toch eens echt tijd om je zo waardevol te gaan voelen dat je alleen nog maar het mooiste van jezelf aan anderen kunt en wilt geven.

Ik weet hoe dat voelt om waardeloosheid, machteloosheid en moedeloosheid te voelen. Maar ook hoe het pad van zelfbevrijding je werkelijk naar innerlijke vrijheid brengt door niet te vermijden maar jezelf te bevrijden.

Laten we samen naar een next level gaan. Innerlijke vrijheid kan echt. Hoe lijkt je dat?

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg