Plan hier jouw adviesgesprek met Briska

We onderzoeken in het gesprek waar je nu staat. Wat je graag zou willen. Wat daartussen staat en hoe ik je daarbij kan helpen.

Plan jouw gratis adviesgesprek met respect voor mijn agenda en vul de voorbereidende vragenlijst in.

Verlang je naar een leven waarin je gedoe-loos jezelf kunt zijn, waar en met wie je ook bent?

Ik wijs je graag de weg naar innerlijke, rust kracht en wijsheid.

Als jij de tijd en ruimte voor jezelf maakt en begrijpt dat het de moeite waard is om in jezelf te investeren, sta ik je graag te woord. 

In dit gesprek onderzoeken we waar je nu staat, wat je graag zou willen, wat daartussen staat en hoe ik je daarbij kan helpen. Ter voorbereiding van dit gesprek vraag ik je alvast deze vragen te beantwoorden.

Nadat ik mezelf 15 jaar lang de vraag heb gesteld waar die knop naar een gelukkig leven precies zit heb ik hele heldere antwoorden voor je, als je besluit meer stappen bij me te maken.

Wil jij voor eens en altijd weten we je bent? Rustig doen en zeggen wat je echt wilt? Een leven leven waar je van houdt? Ik laat je graag zien hoe je daar komt op een manier dat je het je kinderen ook kunt leren. Hoe lijkt je dat?

Vind je dat je niets te klagen hebt? Juist dan is de tijd rijp om het mooiste van jouw waardevolle zelf in een vorm te gieten waar je jezelf en anderen een groot plezier mee doet.

Ik weet hoe het is om je waardeloosheid, machteloosheid en moedeloosheid te voelen. Maar ook hoe het pad van zelfbevrijding je naar innerlijke vriendschap, vrijheid en vrede brengt.

Laten we samen naar een next level gaan. Oké?

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg