Hoe zou het als jij met gemak voor jezelf kunt kiezen?

Dat je niet meer zo in een spagaat hoeft te zitten tussen wat jij (niet) wilt en een ander (niet) wilt?

Dat je doet wat je leuk vindt om te doen én dat het goed is voor jezelf en anderen.

Zonder jezelf weg te cijferen. Dat je als vanzelf trouw bent aan jezelf en dat wat jij wilt.

Dat je als vanzelf je grenzen en je wensen aangeeft.

Dat je niet meer innerlijk hoeft te strijden of jezelf in de weg hoeft te zitten!

Nadat ik een geweldige online retraite van 5 dagen had gevolgd, dacht ik dat een online training voor jou ook gaaf is. En haalbaar moet kunnen zijn in jouw agenda. Toch?

Ik zou echt alles wat ik kan en doe gratis weg willen geven, maar als ik dat doe ga jij er niks van leren. Hoeveel gratis downloadbare boekjes staan er nog ongelezen in je downloadmap? Ik wil dat jij echte stappen gaat maken. Hoe eerder hoe beter!

Als jij dat ook wilt, ben je van harte welkom in deze online trainingsdag, waarin je gewoon al echt lekker jezelf mag zijn.

Je mag in je bed liggen (zo werk ik namelijk het lekkerste ;-)), je mag in je huispak of je mooiste jurk verschijnen. Met of juist zonder je beste vriend(in). (Wel even zelf laten inschrijven dan.) Zonder of met make-up. In je slechtste of je beste bui. Met je onrust of rust, uit balans in balans. Kom precies zoals het lekker voor jou voelt om aan deze training deel te nemen. Het maakt mij niet uit! Ik kan het aan en zal er smakelijk om lachen als je inderdaad gewoon lekker in je bedje blijkt te liggen.

Wie vindt het nou niet lekker om gewoon echt zichzelf te kunnen zijn?!

 Deze online dag is een cadeautje voor jezelf dus neem het er dan ook helemaal van!

 Ik heb in mijn veel persoonlijke ontwikkelprogramma’s gevolgd. Alles bij elkaar wel voor zo’n anderhalve ton denk ik.  Tijdens deze programma’s dacht ik vaak ‘dit ken ik al, weet ik al, heb ik al gedaan, je vertelt me niks nieuws’. Deze gedachte heeft voor de grootste vertraging in mijn ontwikkeling gezorgd om het leven te gaan leven waar ik echt blij van wordt.

De tweede niet helpende gedachte in mijn leven was ‘we zullen het zien, ik wacht wel af’. Funest! Gelukkig ben en blijf ik altijd trouw aan mezelf door effectief zelfonderzoek te doen.

Wil jij ook echte stappen gaan maken?

In deze training draait het om wat jij wilt en hoe je daar echt voor kunt kiezen.

Wil jij een leven waar je echt blij van wordt?

Twijfel je nog of het wat voor je is?

Doe dan even dit minitestje door antwoord te geven op 5 vragen.


Daarna krijg je duidelijke antwoorden van mij.

Hoe meer je (zelf)twijfelt, hoe minder je het leven leeft dat goed voor je is.

Ben jij bereid bent om meer voor jezelf te gaan zorgen en te ontdekken hoe je echt lekker jezelf kan zijn? Niet te veel twijfelen hoor ;-).

Dit is gewoon een heerlijk cadeautje voor jezelf!

Wat je gaat meemaken in deze training:

Z

Ontdekken hoe jij jezelf in de weg zit om echt lekker jezelf te zijn en waar je dan eigenlijk zin in hebt.

Z

Voelen hoe lekker het is om echt jezelf te zijn.

Z

Leren voelen hoe jij weet wat de juiste antwoorden voor jou zijn.

Z

Een eerste plan van aanpak om echt of nog meer lekker jezelf te kunnen zijn in de gebieden die voor jou nu belangrijk zijn.

Z

Plezier en ontspanning

Z

Diepgang misschien met een traan, maar dat hoeft niet.

Z

Ervaringen die je nooit eerder hebt gehad.

Wat je kan verwachten:

Z

Oefeningen die je nooit eerder gedaan hebt.

Z

Filmpjes

Z

Dansen en bewegen

Z

Schrijfoefeningen

Z

Meditatie (geen probleem als je dat nog nooit hebt gedaan)

Z

Zelfonderzoek

Z

Interactieve, creatieve en inspirerende oefeningen

Voorbereiding voor de training:

Stap 1. Wacht niet af zoals ik te veel heb gedaan in mijn leven. Plan nu 5 minuten in jouw agenda om de voorbereiding voor deze training te kunnen doen.

Stap 2. KOM MET ÉÉN VRAAG WAARIN JE VASTBESLOTEN BENT OM DAAR ANTWOORD OP TE KRIJGEN . Zonder vraag blijft het een training die je zal inspireren. Met een vraag kan je wel eens wonderlijk verrast worden door het antwoord dat je daarop krijgt op deze dag.

Bonusvoorbereiding: Creëer een lekkere bubbel, waarin je deze training kan volgen. Dus zorg goed voor je innerlijke mens. Zorg dat je echt lekker kan zitten of misschien wel liggen als je dat zou willen in je onesee of je mooiste outfit. Als je je er maar lekker in voelt. Misschien een lekker zacht dekentje in de buurt voor als je het wat kouder krijgt. Maak er een vriendelijk en zacht sfeertje van voor jezelf. Misschien wel met een kaarsje of een voor jou inspirerend beeld of schilderij. Doe alles wat jij kan bedenken, zodat je al lekker aan de trainingsdag gaat beginnen.

Ik ga ervoor jou alles te geven wat jij nodig hebt om een start te kunnen maken met het vinden van de antwoorden op jouw vragen. Ik loop liever uit, dan dat we op tijd stoppen. Maar ik zal rekening houden met de afgesproken tijd van 10.00 uur tot 17.00 uur.

O ja, koop misschien ook een fijn schrift om in te schrijven. 

Als laatste zou ik willen zeggen: ontspan 😉 . Ik heb 5 dagen een online retraite gedaan die echt heerlijk was. Dan moet 1 dag voor jou ook wel lukken, toch?

De eerst volgende is 10 september 2021 online via zoom

Zakelijk en particulier gelden verschillende tarieven. Heb je interesse? Laten we het er dan even samen over hebben en neem even contact met me op.

Wat mensen die jou voorgingen over de training zeggen

De eendaagse van Briska laat je ook via Zoom stralen!

Dankjewel voor deze ervaring Briska. Dat je vanuit eigen beleving spreekt maakt zo’n dag persoonlijk. Vanuit mijn huisje op het strand was het een extra intense ervaring. Thanks, Ireen

profile-pic
Ireen, 55 jaar
Consultant

Briska leerde mij te vertrouwen op mijn eigen ideeën

Ik voelde mijzelf onverschillig en meningloos. Briska leerde mij te vertrouwen op mijn eigen ideeën. Zij leerde mij wie ik écht ben en dat dat goed is, meer dan goed. Ik heb wel degelijk een mening, een visie, en daar durf ik volledig op te vertrouwen. Kom maar op!

profile-pic
Tess Visser, 26 jaar
HR Business Partner

Het daagde mij uit om heel helder te worden over wat ik zelf wil: Ultieme Vrijheid!

Heerlijk om dat te mogen voelen. De training is afwisselend, met leuke speelse elementen, krachtige oefeningen en een mooie opbouw. Briska is een ervaren en bevlogen trainster die de stof goed weet te brengen. Ze durft persoonlijk te zijn en haar geraaktheden te laten zien. Ze weet waar ze staat en ook waar ze met je heen wil.

profile-pic
Kim Verhaar, 42 jaar
Woonbegeleider gehandicaptenzorg / coach

Ik heb lang genoeg getwijfeld en wil gewoon lekker meedoen!

Heb je Briska gesproken dan kan je hierna het aanmeldformulier invullen. Daar vind je ook andere data van deze training.

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg