Fijn dat je jezelf de doe het zelf introductie-workshop ‘Nu ben ik aan de beurt’ cadeau hebt gedaan.

Als het goed is heb je een mail ontvangen (kan een paar minuten duren of check je spam) waarin ik je vraag 3 vragen te beantwoorden. Zodra je die hebt beantwoord kun je de workshop zien en gaan ervaren.

LET OP! Je hebt 2 weken de tijd om hem te kunnen zien. Ik wil je namelijk behoeden voor dat van uitstel afstel komt. De workshop heet niet voor niets NU ben ik aan de beurt!

Dat is ook waarom de jaartraining ook zo heet. In de workshop heb ik het over de eerte 3 dagen hiervan. Die kun je niet meer los volgen, maar ik heb nu wel een ééndaagse training Stap in zelfliefde, zelfzorg en zelfacceptatie. Het is de moeite waard om te onderzoeken.

Want eigenlijk heb je met deze dag en de workshop al een volledig pakket in zelfliefde en zelfrespect die jou kan helpen op jou pad van zelfbevrijding. Uiteraard vraagt innerlijke vrijheid wel om wat meer innerlijk werk en tijd op deze twee gebieden.

Ontdek het maar eens als mogelijke volgende stap na de workshop als je wilt.

De workshop zal je goed doen.

Het lijkt me fijn je te ontmoeten.

Ik gun je een leven waar je van houdt en die voor jou en jouw omgeving goed is. Als jij het kunt kunnen je kinderen het ook!

Ik wijs je graag de weg.

Liefs,

Hoe goed zorg jij voor jezelf?

FOUTJE in deze spontane opname tijdnes Corona! De 14 miljoen mensen moet 1, 4 miljoen zijn 😉. Tegenwoordig is het toch nog meer. En de workshop is dus niet meer gratis, zodat er van uitstel geen afstel komt. Ik stel je als levenspiegelaar alvast wat vragen waar je bij stil kunt staan.

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg