Dank je wel voor jouw interesse in de artikelen over de innerlijke criticus.

Dat betekent dat je liever voor jezelf wilt zijn en dat gun ik je van harte. Check je mail voor de download.

Weet je trouwens dat je niet je innerlijke criticus bent? De meeste mensen denken dat wel. Wie ben je dan wel denk je? Het is een hele interessante ontdekkingstocht.

De antwoorden liggen in jezelf. Ik wijs je graag de weg naar deze antwoorden.

Overweeg je om deel te nemen aan de 3 daagse training ‘Nu ben ik aan de beurt’ o de hele jaartraining met ‘trouw zijn aan jezelf’ erbij, dan kan je ook een gratis adviesgesprek aanvragen van 30 minuten en lezen over methodische uitgangspunten van de training.

Zelftwijfel is voor mij het signaal om weer wat werk met mezelf te doen en mijn innerlijke criticus. Ik weet precies hoe. Daardoor hoeft de last en soms stress ervan niet te lang te duren.

Het boek ‘Van zelfbeperking naar zelfbevrijding’ dat ik schrijf heeft hier alles mee te maken. In dit filmpje zie je hoe mijn innerlijke criticus weer even actief is. Ik kan er tegenwoordig vooral om lachen.

Hoe zit jij jezelf in de weg? Doe een onderzoekje met jezelf.

In de online workshop ‘Nu ben ik aan de beurt’ ervaar je een belangrijke zelfbegeleidingsoefening met de innerlijke criticus. Als je deze oefening regelmatig doet zal het een onvoorstelbaar groot verschil voor je maken in je leven. Je kan daardoor makkelijker loslaten en accepteren en zicht krijgen op wat en hoe je wilt doen en laten.

Wil je meer weten over de online workshop ‘Nu ben ik aan de beurt’ van een uur?

Je kan ook deze artikelen lezen of beluisteren

Affirmaties die wel werken

Affirmaties die wel werken

Centrum voor Zelfvertrouwen · Affirmaties Die Wel Werken Dan pak je weer eens een Happinez of een psycholgie of in dit thema natuurlijk een boekje van Louise Hay....

Lees meer
Je weet al wat je wilt!

Je weet al wat je wilt!

Centrum voor Zelfvertrouwen · Je Weet Al Wat Je Wilt! Je durft alleen niet echt te kijken en te luisteren naar jezelf. Er zit een sluier voor van beren op de weg en...

Lees meer
Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg