Doe het zelf workshop 'Nu ben ik aan de beurt!'

Hoe zou het zijn als je minder voor streng voor jezelf bent?

 

Gratis levensspiegelsessie

Hoe zou het zijn als je meer ruimte voor jezelf zou hebben? 

 

Landingsdagen

Hoe zou het zijn als als je je nooit meer hoeft af te vragen hoe je meer balans krijgt in je leven?

Dat je niet meer zo in een spagaat hoeft te zitten tussen wat jij (niet) wilt en een ander (niet) wilt?

Individuele Coaching

Hoe zou het zijn als je jezelf gunt dit geschenk aan jezelf te (door je werkgever laten) geven? Dat je het even niet allemaal zelf hoeft te doen?

Training 'Nu ben ik aan de beurt!'

Hoe zou het zijn als je jouw grenzen en wensen kent en daar trouw aan bent. In deze 3 daagse training op lokatie wijs ik je graag de weg.

Hoe zou het zijn als je werkelijk het leven leeft waar je van houdt? Voor jezelf? Jouw familie? Je kinderen? Andere dierbaren? Je collega’s of medewerkers?

Gedoe-loos jezelf zijn begint bij jezelf even uit de ratrace van het leven te halen en stil te staan bij jezelf! Hoe meer je bij jezelf stil staat hoe meer tijd, ruimte, rust en helderheid je dat gaat geven voor jouw leven. Hoe zou dat voor je zijn?

Afhaken, aanmodderen, uitstellen, doorpezen in de waan van de dag. Vermoeiend toch? Hoe veel doe je dit al je eerlijk bent?

Wanneer mag jij keuzes maken die goed voor jou zijn ben je een voorbeeld voor je kinderen en hoeven zij nooit een programma bij me te volgen. Daar ga ik voor! Als jij het kan, kunnen zij het ook.

Dus kom even stil staan en wordt zorgvuldig met jouw agenda door heldere keuzes en beslissingen te nemen. Dan maak je het voor iedereen makkelijker. Nu worden anderen soms knettergek van je met je getwijfel en vage keuzes en antwoorden.

Ik wil dat jij jezelf zo kunt begeleiden, dat:

Z

gewoon lekker jezelf kunt zijn

Z

je liefdevol en respectvol met jezelf omgaat, waardoor je innerijke rust vindt.

Z

ontspannen omgaat met lastige situaties en gevoelens

Z

weet wie je bent, wat je wilt, hoe je daar komt en met gemak trouw bent aan jezelf 

Z

je werkelijk weet en voelt hoe waardevol je bent. Dat is goed voor jezelf, je gezin en anderen met wie je dan waardig en met zelfvertrouwen in relatie staat. 

Z

je innerlijke harmonie ervaart bij wie je bent, wat je doet, laat en zegt en het leven leeft waar je van houdt

Hoe zou het zijn als je werkelijk voor jezelf kiest?

Je wilt anderen toch niet tot last zijn of kwetsen? Toch is de kans groot dat je dat juist wel doet, omdat je niet weet of aangeeft wat jouw grenzen en wensen zijn.

Wordt betrouwbaar voor jezelf en anderen door te kiezen.

Jij houdt toch ook van eerlijkheid? Dan help je elkaar pas echt! Toch?

Het kan wel!

Z

Dat jouw grenzen en wensen gerespecteerd worden door anderen

Z

Dat je werkelijk met jezelf door één deur kunt

Z

Dat je van jezelf houdt en anderen ook echt van jou

Z

Dat je doet waar je zin in hebt en laat waar je geen zin in hebt op een volwassen manier

Het programma is voor jou, zodat jij het leven gaat leven waar je van houdt en het ook goed is voor jouw omgeving. Jij kunt nu aan de beurt zijn! Als je maar kiest.

Wil je laagdrempelig ontdekken hoe?

Doe het zelf introductieworkshop  ‘Nu ben ik aan de beurt’ in je eigen tijd. Of kom snuffelen en ontspannen bij de online levenspiegelavonden elke eerste woensdagavond van de maand. Of je vraagt een gratis adviesgesprek met me aan. Zeker als je overweegt de jaartraining te volgen.

Wil je direct en makkelijk iets meer ervaren in het er voor jezelf zijn, kom dan naar één of meer van de landingsdagen op zondag eens per kwartaal. Alle informatie vind je als je hieronder doorklikt op waar jouw hart naar uitgaat.

Gratis Levensspiegel op woensdagavond

Hoe zou het zijn als je elke eerste woensdagavond van de maand even werkelijk een moment met aandacht voor jezelf hebt en even tot rust kunt komen. Ik begeleid je graag online op deze avond.  Je bent welkom precies zoals je bent en niet bent.

De doe het zelf workshop 'Nu ben ik aan de beurt!'

Je leert dè 2 aspecten die je niet goed hebt geleerd in je leven en ontvangt dè belangrijkste oefening, dat als je die elke dag doet, je nooit meer een training bij me hoeft te volgen.

Landingsdagen 1, 2, 3 of 4 zondagen per jaar

Hoe zou zijn als je een dag lang even helemaal niks moet of hoeft, behalve er te zijn voor jezelf en bezig te zijn met wat echt belangrijk is?

Training 'Nu ben ik aan de beurt'

Live in een groep van maximaal 8 deelnemers in Driebergen

Hoe zou het zijn als je weet wie je bent, wat je wilt en daarin gedoe-loos jezelf kunt zijn? En ook werkelijk trouw bent aan jezelf?

Individuele coaching

1 op 1 coachtraject 

Hoe zou het zijn als je jezelf gunt dit geschenk aan jezelf te (laten) geven (door je werkgever)? Dat je het even niet allemaal zelf en alleen hoeft te doen?

Kies hierboven wat het beste voelt om verder te ontdekken. Voelen is het allerbelangrijkste in heldere keuzes maken.

Succes met voelen, zoeken, mijmeren, sudderen. Niet te veel twijfelen hoor! Dat helpt je niet als je heel eerlijk bent. Toch?!

Je bent helemaal welkom, precies zoals je bent en niet bent.

Wil je mij als spreker in een zaal of voor een grotere (online) groep boeken?

Dat kan privé en zakelijk. Ik wijs het liefst zo veel mogelijk mensen de weg naar het gedoe-loos jezelf zijn. Zie ook de meest gestelde vragen onder aan deze pagina.

Neem vrijblijvend contact met me op, zodat we kunnen bespreken wat je wilt en wat ik daarin kan betekenen.

Ik droom nog van een programma voor kinderen. Je kunt er maar beter vroeg bij zijn 🤗. 

Passen deze trainingen wel bij mij? Doe een mini-testje

Je kunt ook nog meer lezen over de methodische uitgangspunten tijdens de trainingen.

Zit jij in de (zoveelste) herbezinning van je leven?

Laat mij jou de weg wijzen lieve zelfonderzoek(st)er. Ik weet precies hoe je er komt.

Het leven kan echt mooier zijn!

Mijn vrienden van vroeger weten dat ik regelmatig een gat in de dag kon slapen en ’s avonds uren voor de buis kon hangen.

Dat deed ik om 2 redenen. De eerste was om bij te komen van al het harde werken dat ik vooral voor anderen deed.

De tweede was om mijn gevoeligheid en zelftwijfel ‘lekker’ te verdoven en overleven. NOOIT MEER! Ik weet het zeker.

Als ik toen wist wat ik nu weet…

Dan was ik met terugkerende werking elke dag uit mijn bed gesprongen om te doen waar ik zin in had. Alleen wist ik toen nog niet wat ik nu weet. Ik dacht al jaren het allemaal wel begrepen te hebben, maar dat was de grootste misvatting in mijn pad van zelfbevrijding en heeft voor grote vertraging gezorgd. Er is zo veel te leren en zoveel meer mogelijk dan je denkt! Heerlijk! Dat gun ik iedereen! Dat je zeker weet dat je het leven ontspannen aankunt, hoe het ook het komt. Het kan en is de basis van zelfvertrouwen.

Je moet een beetje arrogant en egoïstisch durven worden om lekker gedoe-loos jezelf te zijn.

Als je dit al bent of ontdekt hebt, maar het loopt nog niet echt lekker in je leven, is er juist nog iets heel anders nodig.

Veelgestelde vragen

Behoor ik wel tot de doelgroep? Zo onzeker ben ik niet en ik heb zelfvertrouwen

Als jij jezelf echt wilt ontmoeten. Dichter bij je gevoel wilt komen. Meer tot rust of in balans wilt komen. Je het lastig vindt om om te gaan met lastige emoties je grenzen en wensen te kennen en aan te geven. Van binnen gevoeliger bent, dan je je aan de buitenkant voordoet. Je open lijkt voor anderen, maar van binnen weet dat dat anders is. Je anderen belangrijker maakt dan jezelf.  Meer wilt weten wie je nou écht bent en wat je écht wilt in je leven: in je werk, relaties, jezelf, vrije tijd of omgaan met gevoelens en emoties, dan betekent dat op zijn minst dat je zoekende bent en (zelf)twijfels hebt. Moeilijk kunt kiezen of beslissingen nemen. Het zijn allerlei vormen van onzekerheid, waar je het jezelf lastig mee maakt en anderen waarschijnlijk ook. Dat hoeft niet, maar is wel wel logisch en verklaarbaar. Als je het werkelijk begrijpt komt er meer rust, kracht en wijsheid in jou, waardoor je het leven kunt gaan leven waar je van houdt. Omdat je jezelf dan waardeert en respecteert. Wil je dat?  Wil jij je diepgaand bewust worden en wezenlijke inzichten krijgen die ècht verschil voor je gaan maken? Dat je je zo krachtig, zelfverzekerd, rustig en wijs kunt voelen, dat je met gemak de juiste antwoorden kunt vinden op jouw leer- en zoekvragen? Maar vooral dat je weet wie je bent, wat je wilt en dat met gemak doet en trouw aan bent? Je kunt leren hoe je daar komt op een manier dat je het je kinderen ook kunt leren. Dan behoor je zeker tot de doelgroep. Het is niet bedoeld voor de onzekere mensen die neigen naar psychiatrische vormen. Het is zelfs nodig dat er een bepaalde mate van stevigheid in jou is die weet dat als het lastig wordt je je best wel kunt te redden.

Als je er nog wat meer over wilt ontdekken lees of beluister dan de blog Natuurlijk ben jij onzeker!

Welke methodes worden er gebruikt in de trainingen?

Mooi dat je hierin geinteresseerd bent! Dat betekent dat je echt wilt kijken of het werk dat we doen iets voor jou is. Tip: lees de methodische uitgangspunten niet vanuit dat wat je al kent en weet en gun jezelf ook iets niet te begrijpen, zodat je iets nieuws kunt leren.

Ben jij iemand die eerst alles wil weten voordat je ergens instapt? Dit kan niet met het leren bij nieuwe ervaringen en inzichten, omdat deze specifiek bij jou horen maar je kent ze nog niet. Zou het kunnen dat jouw onzekerheid of (zelf)twijfel iets te veel controle wil hebben? Mijn ervaring is dat mensen vaak naderhand benoemen ‘wat liep ik moeilijk te doen zeg’ of ‘had ik dit maar 10 jaar geleden gedaan’. Als je me de tijd geeft die de training duurt, dan weet je het helemaal wat ik doe 😉.  Het is zelfs niet elke training hetzelfde, omdat ik jou wil geven wat jij nodig hebt in jouw ontwikkeling en dat vraagt soms om andere oefeningen. Het is hoe dan ook de moeite waard. Je gaat inzichten krijgen, ervaringen hebben die je nog nooit eerder hebt gehad. Daar zal je blij mee zijn. Dat beloof ik je

Waarvoor kan ik Briska op een lokatie aanvragen bij een organisatie of in de huiskamer?

Allereerst hou ik van leuke samenwerkingen, dus neem gerust contact met me je dat graag met mij zou willen.

Moet je een dag organiseren voor medewerkers en komt het maar niet echt lekker van de grond. Ik help je graag op weg, waarbij we samen een eerste opzet voor inspirerend plan maken.  

Ben je op zoek naar workshops of lezingen die passen bij een programma met thema’s als:

  • werkgeluk
  • zelfregie
  • vitaliteit en veerkracht
  • duurzame inzetbaarheid
  • well-being
  • zingeving

Dan heb ik de volgende mogelijkheden

  • De workshop ‘Nu ben ik aan de beurt’ live of online
  • De workshop ‘Zelfvertrouwen doen of Zelfvertrouwen zijn’ live of online
  • Lezingen of vormen van levensspiegelessies aan de hand van een thema.
  • Als gast meditatiebegeleider in groepen waar al meditatieve sferen zijn of erom wordt gevraagd. Bijvoorbeeld in stilteruimtes van organisaties, waar ook een landingsdag(deel) op maat verzorgt kan worden.
  • Een ééndaagse training  in compagny op maat ‘Gewoon echt lekker jezelf zijn’.

We komen er wel uit met de online en live mogelijkheden.

Voor een groep van minimaal 10 oprecht geïnteresseerden sta ik graag tot je beschikking. In compagny en in de huiselijke sfeer. 

Geinteresseerden zijn mensen die bewust(er) in het leven (willen leren) staan. Die gedoe-loos zichzelf kunnen en willen worden!

We stemmen samen, doel, wens, kaders en inhoud op elkaar af, zodat het een waardevolle bijeenkomst wordt voor alle partijen.

Praktische zaken trainingen
  • De trainingsdagen duren van 9.30 uur – 17.30 uur, tenzij het in compagny betreft en er ander afspraken zijn gemaakt.
  • De lunch is niet inbegrepen, dus neem die neem mee precies zoals jij hem hebben wilt.
  • De trainingslocatie is Hoofdstraat 260 te Driebergen, tenzij anders gecommuniceerd.

Deze mensen gingen je voor…

Door Briska’s berichten ging de knop bij me om!

Briska’s berichten op Facebook inspireerden mij zo dat het me aan het denken heeft gezet. ‘Is dit wat ik wil met mijn leven?!’ Het antwoord was ‘Nee’. Ik heb de knop omgezet. Ben minder gaan werken, veel afgevallen, gaan sporten en heb meer tijd voor mezelf genomen. Het doet me echt goed. Ik heb geen training bij haar gevolgd, maar door de aansprekende spiegels die ze je voorhoudt in haar berichten ga je eens goed naar jezelf kijken. Ik heb meer zelfvertrouwen! Dus Briska, dankjewel voor het zetje.

profile-pic
Marian van Kuijk, 60 jaar
secretaresse bij de st. Martinusparochie

Het beste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven!

Ik heb zo veel inzichten gekregen in mijn eigen handelen, mijn persoonlijke valkuilen en diepgewortelde patronen. Ik ben een krachtiger en bewuster persoon geworden. Dank je wel Briska voor jouw gerichte aanpak!

profile-pic
Suzanne Rommelaars, 45 jaar
Docent

Wonderlijk wat een beetje liefde naar jezelf kan doen

Het verbaasde me hoeveel effect de oefening in de workshop heeft. Dat ik werkelijk een enorm drukkend en verstikkend gevoel ging ervaren door de innerlijke criticus en dat dit nare gevoel met een beetje liefde als het ware oploste.... bijna helemaal verdween. Het geheel wakkert bij mij de behoefte aan naar meer. Dat staat gelukkig al in de planning, zodat ik mezelf echt op een andere en bewustere manier ga leren benaderen. Dank voor het kunnen ervaren van jouw workshop Briska

profile-pic
Marinka Rothuis, 61 jaar

Niets maakt mij blijer als hèt kwartje écht bij je landt, dat het leven niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Dat je gewoon weet, mag en ontspannen kunt doen waar je blij van wordt in je leven!

Chat openen
Stuur mij gerust een WhatsApp 😄
Hi, wat kan ik voor je betekenen? Ik wijs je graag de weg